lekker snel mijn diploma
veel geleerd in korte tijd. Ff knallen maar dan heb je ook wat. Prima een studie in 15 maanden.
Hele leuke leerzame ervaring
Goede docenten, leuke medestudenten
Veel geleerd in korte tijd, erg interessant om mee te maken.
prima opleiding gehad, blij met diploma.
Zeker aan te raden hele fijne school waar ik veel heb geleerd alles wordt duidelijk uitgelegd.
heel veel geleerd
alle aandacht en hilp die nodig hebt word zorgvuldig gedaan
ben overal geholpen waar nodig was
Als je zelfstandig, leergierig en een doel voor ogen hebt dan is capabel ideaal je dichter bij je doelen te brengen.
Als je het echt wil lukt het zeker. Je moet wel heel veel zelf uitzoeken. Het is echt een ZELF studie
Kort en krachtig helemaal top!
Leuke en leerzame lessen gehad
helemaal prima!
Leuk en leerzame periode.
het was erg leerzaam en ik ontwikkelede mezelf hierdoor heel goed.
Leerzaam proces, veel geleerd en goede docenten. Het persoonlijke contact maakte de studie echt compleet.
Zeer prettig en leerzaam
Echt niets negatiefs te verzinnen. Snap ook echt de negatieve reviews niet. Ja je moet zelf aan de bak maar het is dan ook jouw diploma. Ik vond het geweldig studeren bij Capabel. Zoveel vrijheid is precies wat ik nodig had.
Ontzettend goede docenten echt wat maken die een verschil zeg. Zoveel om van te leren en op stage toe te passen. Heel veel meerwaarde.
Top onderwijs
Het was een jaar om nooit te vergeten.
Tevreden over mijn keuze om te studeren bij Capabel. Veel geleerd van de docenten en lekker snel klaar met de studie. Niks op aan te merken.
Snel en goede kwaliteit
Australielaan 14 16
3526 AB Utrecht
Capabel heeft een uitgebreid onderwijsaanbod van MBO opleidingen, HBO opleidingen en vakopleidingen. Capabel Onderwijs is ontstaan vanuit de sector Zorg & Welzijn. Onze 35 jaar opleidingservaring zetten wij graag in om onze leerlingen deskundig naar hun diploma te begeleiden en om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen. Uniek aan ons MBO programma is dat deze opleidingen gemiddeld maar 52 lesweken duren met een gemiddelde doorlooptijd van 15 maanden. Capabel is het alternatief voor een ROC opleiding!