Na wat zoekwerk op het net de juiste vervangstukken gevonden aan een aanvaardbare prijs. Snelle en correcte levering.
Ik had vrij haastig een nieuwe kraan nodig en liefst van hetzelfde merk die ik op deze site gevonden heb en aan de beste prijs. Leveringsperiode top! Voor mijn volgende producten twijfel ik zeker niet om een kijkje te nemen en te bestellen. De app is al geïnstalleerd
Top service, je kan altijd rekenen op hun goede service
Mijn roldeckbesturing gaf een storingsmelding en het roldeck ging niet meer open en niet meer dicht. Serge en Kristin wisten direct dat het om een defecte sensor van de externe motor ging. In 2 dagen geleverd en met hun duidelijke uitleg zelf gemakkelijk kunnen plaatsen. En het roldeck opent en sluit zich weer probleemloos. Door hen was het probleem eigenlijk geen probleem en was het oplossen zelfs leuk om te doen! Zeer bedankt.
Serge kwam zelfs op een feestdag langs om een probleem op te lossen.
Had een vervangingsmotor nodig van mijn Aqua-Deck. Dhr.Groenen van Pool Services was zeer behulpzaam om de juiste motor te vinden. Vervolgens kon ik de motor hier bij de fabrikant in Budel (15minuten rijden voor mij) ophalen. Dat noem ik nou eens klantenservice! Daarbij ook nog een een zeer scherpe prijs. Een aanrader! Peter Mutsers
Ik bestel altijd mijn producten hier en heb tot nog toe enkel een correcte & pragmatische ervaring
Directe levering, stevig ingepakt en goede prijs.
Lek in multi kraan en electrische storing gemeld en binnen de week alles picobello in orde. Een plezier om met Poll Services samen te werken. Proficiat, Jean Paul Dierckx
We kochten een huis met zwembad maar hadden geen verstand van zwembaden en het onderhoud van het water. Serge en Kristin hielpen ons uit de nood op korte termijn, waren geduldig en hebben ons veel bijgeleerd. Ze hebben ook verouderde installaties vervangen en we zijn super blij met deze partner in onze buurt.
Correcte prijzen, correcte afspraken en een zeer uitgebreide vakkundige uitleg. Verder zijn Serge en Kristin zeer behulpzaam en vriendelijk.
Behulpzaam, goede info. Snelle communicatie en vlotte afhandeling van mijn bestelling PH- Reeds jaren klant en nog steeds een topservice. Een meer dan tevreden klant.
It was was very nice experience to cooperate with the Pool Services. Very friendly service, and kind people. Offer also on the high level. Looking forward for more!
Renovatie van onze zwembadinstallatie. Steeds bereikbaar voor informatie en beschikken over de nodige vakkennis. Gebruik van hoogwaardige materialen. Maken de nodige tijd vrij om te informeren over de werking van de geplaatste installatie, dit werd zeer geapprecieerd. Maakten van ons verwaarloosde zwembad weer een pretbad waarin het zalig vertoeven is! :-)
Heel bekwame, vriendelijke en eerlijke mensen, geven ook heel wat technische uitleg en advies bij hun herstellingen. Top, een aanrader!
Vriendelijke ontvangst, zeer snelle levering en veel uitleg bij de keuze van een robot.
De onderdelen die ik nodig had voor een knalle prijs!
Correcte omschrijving op website en nog bijkomende uitleg ontvangen.
Plaatsing van een automatisch doseringsapparaat voor regeling van chloor en ph . Het toestel werd snel en correct geplaatst. De werking werd goed uitgelegd. Tevens snelle levering van nodige producten. Op basis van deze eerste ervaring raad ik Pool Services aan .
Kristien en Serge altijd bereid om te helpen.
Delivered on time and fast.
Duidelijke afspraken en ze werden ook correct nageleefd. Ik werd ook steeds op de hoogte gehouden. Perfecte afwerking en met kennis van zaken, echt TOP!
op zaterdag enkele vragen gesteld; dezelfde dag antwoord ontvangen en vervolgens artikelen besteld en2 dagen later geleverd. Super service!
Behouden zich aan afspraak Heel correct en goede service en kwaliteit
Honsdonkstraat 25 A
3120 Tremelo