In 3 uur tijd veel geleerd op een aimabele manier!

Zie hierboven

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Super interessant en leerrijk!

Het was heel fijn om te ervaren wat moet je in moeilijke situaties doen en wat niet. De lesgever, Marc, was super enthousiastisch en vriendelijk en zijn uitleg was duidelijk! Doe zo maar verder!

Heel goed

Het waren twee goeien begeleiders Marc heeft het heel goed uit gelegd en die anderen man denkt dat hij ben heet heeft het ook goed uitgelegd

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Beter meegevallen dan gedacht.

Ook al zag ik er erg tegenop, was het toch allemaal heel goed meegevallen. Dit dankzij de super vriendelijke "begeleiders", Marc en Benny! Het enige wat nog ontbrak was een koffietje, of gewoon wat water ;)

Aangenaam

Onze begeleider (Marc) heeft ervoor gezorgd dat onze 4 uur les zeer aangenaam waren. Ik vertrok naar het terugkommoment met tegenzin, maar uiteindelijk vond ik het toch een leuke ervaring om op terug te kijken.

Leuke ervaring

Het was een leuke en leerzame ervaring. de instructeurs hadden een goed gevoel voor humor, hierdoor was het nog aangenamer!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Wat vooraf saai leek was achteraf toch plezant.

Vond het leerrijke proeven om dit toch eens meegemaakt te hebben als oefening. Moest je het dan ooit in het echte verkeer meemaken dan heb je toch de reflex van het juiste te doen. Ook de gesprekken waren aangenaam en interessant! Marc en Benny zijn topkerels!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Zeer boeiende en leerrijke les met een ervaren lesgever.

Ik vond heel leuk.

Verfrissend

Was een verfissende cursus. Goede uitleg met hier en daar een grapje. Was leuk en goed opgezet.

Een aangename lesgever.

De lesgever Remy is super! Aangenaam om naar te luisteren, afwisselend gebruik van werkvormen, klemtonen zodat er nu zaken zijn die we nooit meer gaan vergeten! Proficiat voor deze man!! Aangezien dit vormingsmoment voorbereidt op zelf lesgeven aan je kind, en aangezien we "moeten" aanwezig zijn vanwege de overheid, vind ik het wel jammer dat we geen reminders/tekst/opbouw van het aanleren van autorijden meekregen. Nu moesten we ons behelpen met foto's maken e.d., en dat is dan niet zo professioneel. ps de aangegeven websites moet ik wel nog bekijken.

Interessante les

Leraar kon boeiend vertellen.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

De lesgever was fantastisch!!!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Op goede manier leren rijden

Ik heb veel bijgeleerd op een rustige manier.

Alles vlot verlopen

Voor opleiding BE, zeer goede uitleg en praktische tips.

Top geregeld

Toine winters ne krak

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Opnieuw goede inzet door docenten om mij te doen slagen op mijn praktische examen motorrijbewijs A

Na 2 jaar mijn rijbewijs A2 heb ik mezelf opnieuw bevonden bij Rijschool Hendrickx om mijn A rijbewijs te behalen. De docenten toonden opnieuw inzet om mij te doen slagen op het examen. Opnieuw toonden de docenten ook volle enthousiasme en inzet om alle informatie en kennis voor het examen goed over te brengen. De tips die deze docenten geven en de lessen zijn meer dan 5 sterren waard.

Leerzaam

Samen met mijn man heb ik een begeleidersavond bijgewoond. Het was interessant en leerrijk, want in 40 jaar tijd zijn er wel wat dingen veranderd. Ik heb het in de loop der jaren wel gevolgd, maar hier kwamen de puntjes op de 'i'. De dame die de info gaf deed dit heel duidelijk en enthousiast. Toch heb ik een kleine praktische opmerking: het is makkelijker om de slides ook op papier te hebben, dan kan je er meteen info bij zetten. Het kleine blaadje met daarin ruimte om te schrijven, was al heel vlug volgeschreven....

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

opfrissing van wat al geweten was en zeker ook enkele nieuwe zaken en goede praktische tips meegekregen. zeker een aanrader om te volgen als je je zoon of dochter wenst te begeleiden in het behalen van het rijbewijs

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

goede instructeur+ duidelijke uitleg van hoe het verkeer/wagen werkt

Veel geleerd

Vooral de remafstand oefeningen gaan me bij blijven, jammer dat het jonger volk wat druk en luid is, maar dat hoort er nu eenmaal bij.

Super content

Goede ervaring.

Vriendelijke lesgevers.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Zeer goede rijschool en goede uitleg

Zeer bekwaam en een fijne uitleg

To the point

Duidelijke uitleg

Leopoldlaan 32a

3900 Pelt

Over Autorijschool Hendriks

Met haar meer dan 50 jaren ervaring profileert Rijschool HENDRIKS zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over vijf vestigingen leiden onze medewerkers jaarlijks zo’n 2.000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Voor ons is het belangrijk om onze kwaliteit te bewaken. Daarom vinden we het belangrijk dat u uw mening kan geven zodat we onze service blijvend kunnen verbeteren.