Vlotte communicatie

In de voorbereiding alle stukken op tijd binnen gekregen en ook bij de ondertekening ging alles na wens.

Prima geholpen bij JUST

Mijn partner en ik zijn bij JUST geweest voor een hypotheek- en leveringsakte. Alles is prima verlopen en na afloop kregen we nog een flesje wijn mee, erg attent.

• Waar kent u ons van? Anders

Goede deskundige uitleg bij de levenstestamenten

Gisteren hadden wij een afspraak met de notaris voor het afsluiten van levenstestamenten. Er waren nog een paar vragen. Nadat de notaris deze vragen op een prettige en deskundige manier had uitgelegd, hebben wij de levenstestamenten getekend.

Goed geholpen

Na een telefonisch gesprek kwamen de emails binnen. Alles digitaal kunnen invullen met goed uitleg. Ik wilde samen met een goede vriend achter elkaar een afspraak maken en dat ging ook perfect. Met de notaris een fijn gesprek gehad.

Zakelijk

Na een kwartier gewacht te hebben, heb ik zonder enig verontschuldiging of reden van verlating, mijn zaken gedaan

Snel en duidelijk

Goede ontvangst met een kop koffie en een vriendelijke dame. Precies op tijd opgehaald door de notaris die mij met een vriendelijke lach en duidelijk uitlegde wat er allemaal passeerde. Na 15 minuten stond ik met een glimlach weer buiten.

• Waar kent u ons van? Anders

Half uur wachten, terwijl je als eerste afspraaktijd had.

Lange wachtijd voor 1e afspraak, wordt niet vooraf gecommuniceerd, pas na opdracht verstrekking Daarna ook nog lang wachten in de wachtkamer terwijl je om 8:30 een afspraak hebt.

• Waar kent u ons van? Anders

Super goede en snelle service

JUST heeft ons geholpen met de aktes voor onze nieuwe woning. Erg fijne samenwerking, alles digitaal, en de overdracht was soepel. Ze zijn wel lastig telefonisch te bereiken. Ook bellen ze weleens, zonder bericht achter te laten.

• Waar kent u ons van? Website

Niet goed, ik had niet het gevoel dat de offerte klopte

De definitieve offerte viel veel hoger uit dan de eerste offerte. Navraag waarom gaf geen reactie (zie hieronder) De wachttijd bij bellen is gigantisch en niet te doen. Ze reageren niet op 3 verschillende mails met een vraag over de offerte: 1 naar de persoon die de offerte verzond, 1 naar de administratie en 1 naar het spoed e-mail adres. De behandelend notaris zou naderhand de vraag over de offerte nog uitzoeken, hier hebben we nooit iets van gehoord.

Slordig

Een afspraak ontvangen voor het ondertekenen van een testament. Daarop stond 13:30 uur. Kom je bij de balie blijkt dat zij een afspraak hebben staan op 15:30 uur. Achteraf bleek dat zij inderdaad een afspraak hadden gestuurd met 13:30 uur en dat 15:30 uur fout was. Als het testament net zo slordig is opgesteld, wat dan?

Top geregeld!

Snelle afhandeling. Prima geregeld.

• Waar kent u ons van? Website

Wij doen vaker zaken met JUST notarissen. Ook dit keer met de levenstestamenten. Goede en duidelijke uitleg gegeven. Zeer tevreden!

• Waar kent u ons van? Website

Snel en acuraad gehopen ben blij met dit Notaris kantoor.

positief

• Waar kent u ons van? Website

Duidelijke taal, zakelijk en zeer prettig

Een prettige ontvangst bij receptie en notaris. De notaris gebruikte weinig ambtelijke taal. Was to de point en had een zeer vriendelijke benadering. En was zeer informatie bij vragen.

Zijn goed

Goed geholpen

• Waar kent u ons van? Krant

Na geduld goed

De afspraak werd bijna 2 maanden later pas gepland. Eerder was er geen plek. Dat is teleurstellend. De afspraak zelf voor de hypotheek verliep goed en snel.

• Waar kent u ons van? Anders

Zeer fijne ervaring gehad met JUST notarissen.

Er was een klein probleempje en de notaris dacht gelijk met ons mee en kwam met een opplossing waardoor er geen vertraging was in het proces. Dit konden wij erg waarderen. Echter vonden wij het wel jammer dat wij de factuur 1 dag van te voren opgestuurd kregen en deze ook nog in de spam belanden.

• Ervaring met N.v.t.
  • Waar kent u ons van? N.v.t.

Slecht bereikbaar

Slecht bereikbaar

• Deskundigheid N.v.t.

Jammer. Geen informatie over WLZ

Door de diagnose: Voorstadium Dementie, bij mijn man, moet ik aan veel meer denken en veel meer oplossen. Het zou fijn zijn als iemand mij attent had gemaakt op de WLZ clausule in een testament. Vraag: Kon dit ook bij het Levenstestament? Ik hoor graag of dit een "domme" vraag is. En...ik ben niet zo handig in het online verwerken van vragen/formulieren, waardoor er veel tijd in gaat zitten en ik het niet meer overzie.

Goed geregeld!

Snel, deskundig, vriendelijk en betaalbaar.

Goede service en communicatie

De service en communicatie van Just was op orde. De overdracht verliep ook zeer soepel.

Compleet en duideijk

Onze ervaring met Just Notarissen (dhr.Nefkens) is uitstekend. Vanaf de eerste ontmoeting was hij deskundig, gaf ons de ruimte om op elk moment vragen te stellen en deze concreet te beantwoorden. Verder was hij duidelijk over het hele proces. Mondeling maar ook later via mailverkeer. De (levens-)testamenten voldoen aan alle aandachtspunten die experts op internet noemen. Eén verbeterpunt: geef klanten niet alleen een schriftelijke toelichting op het levenstestament mee, maar ook een op de verschillende onderdelen van het testament. De moeilijk te begrijpen juridische teksten zijn daardoor makkelijker te begrijpen en te beoordelen.

Uitstekent

Zeer prettig en ontspannen

• Waar kent u ons van? Website

Just doet wat er gevraagd wordt, zonder poespas. Snel, duidelijk en efficiënt. Communicatie verloopt voornamelijk via een platform. Via telefoon is de bereikbaarheid minder goed.

• Waar kent u ons van? Anders

Wat voor mij nadelen zijn; - Veel "papier"werk voor het maken van een afspraak, terwijl dossier wordt aangeleverd door adviseur - ~2 maanden wachttijd - 8.30u afspraak, 12 minuten moeten wachten, stiptheid weegt zwaar bij mij

Einsteinlaan 50

2719ER Zoetermeer

079-323 97 61

Over JUST Notarissen

Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.