Vriendelijk, zakelijk en toegankelijk voor iedereen

Een vriendelijk en to the point. Geen flauwekul. Alleen wel lang wachten voor je er terecht kan dit zou voor mij een volgende keer doen beslissen toch voor een duurder notaris kantoor te kiezen.

• Waar kent u ons van? Website

ik heb jullie als heel prettig ervaren.

Er werd regelmatig contact via het portaal gemaakt en alles was optijd.

vlot, goede uitleg, vriendelijk

prettige ervaring met kundige notaris

Goede kwaliteits-prijs verhouding

Goede communicatie mogelijk, prettige ontvangst op kantoor, aardige en capabele medewerkers, laatste mailwisseling/melding aan de late kant ontvangen, duidelijk account.

Heel goed geholpen

Prima geholpen!

kort en krachtig

zakelijk

• Waar kent u ons van? Anders

Snel en efficiënt, met toch een persoonlijk touch

Bij Just kom je in een soort notarisfabriek terecht waarin men er toch in slaagt je even persoonlijk aandacht te geven. Het is wel even wennen als je een kleinere notaris gewend bent maar onze hypotheek acte werd heel vlot gepasseerd. We werden volgens planning geholpen, kopje koffie tijdens het wachten en een bierpakketje meen naar huis. Auto voor de deur. Waarom dan geen 10: misschien toch het gemis van een kneuterig momentje.

No nonsens, uitstekend tarief

Goedkoopste tarief van NL. Geen poespas, zaken worden prima geregeld.

Netjes en correct

Netjes en correct behandeld, en goed geadviseerd. Alles conform afspraken. Goede prijs/prestatie verhouding. (koffie mag wel aangeboden worden in een kop/schoteltje ipv kartonnen bekertje :))

Redelijk goed

Mail gaat zowel naar partner als mijzelf (vragenlijst) terwijl een voldoende is. Dit werkt verwarrend Veel dezelfde info opgevraagd wat al bekend is. Ook bankpasje kopie opgevraagd, deze gestuurd echter niet gebruikt dus alsnog invullen op de dag zelf. Er wordt verwezen naar een bijlage nota, deze zit er niet bij.. Notaris is wel goed, duidelijk en vriendelijk.

Snel en efficiënt

Vriendelijk, helder in communicatie. Ook op kantoor alle medewerkers erg vriendelijk en correct.

Mw. Mr. F. Vermeulen geweldige kandidaat-notaris

We hadden op zeer korte termijn een verklaring van erfrecht nodig alsook een geheel nieuw testament. We zijn bijgestaan door Mw. Mr. F. Vermeulen. Zij heeft ons geweldig bijgestaan en ons van de meer dan nodige bruikbare informatie voorzien. Zij werkt zeer accuraat en zorgvuldig. In een woord fantastisch hoe zij alle zaken snel weet op te pakken. Op basis van onze ervaringen met haar zullen wij in de toekomst, indien nodig, graag van haar diensten gebruik willen maken. Nogmaals zeer bedankt voor de meer dan prettige samenwerking, uw deskundigheid en advies.

• Waar kent u ons van? Anders

Heel efficiënt, zorgvuldig, duidelijk en vriendelijk.

Zeer goede, snelle, nauwkeurige, betrouwbare dienstverlening voor een laag tarief.

• Waar kent u ons van? Website

Just doet gewoon wat ze moet doen tegen een eerlijke prijs.

Vanwege vakantie heb ik een volmacht afgegeven voor het passeren van de hypotheek; alles werd netjes uitgelegd bij het ondertekenen van de volmacht.

Goed verlopen.

Ontvangst zou wat vriendelijker nog bij de receptie. Afhandeling bij de notaris prima en duidelijk.

Prima geregeld

We werden ontvangen met een bakje koffie en precies op de afspraak tijd opgehaald. Alles is goed uitgelegd zonder poespas en binnen 30 minuten stonden we weer buiten met een klein geschenk. Een prima aanrader.

Prima je krijgt waarvoor je komt dus goed

Prima je krijgt waarvoor je komt dus goed

Goede communicatie

In het klantenportaal is je zaak prima te volgen. De communicatie is snel en duidelijk en zeer vriendelijke mensen

Excellente service!

Heel nette afhandeling van koopakte woning. Prima communicatie, nette prijs en uitstekende kwaliteit.

Gedaan wat moest

Er is gedaan wat moest, er kwamen wel extra kosten bij en er wordt niet of zeer weinig gereageerd op berichten in de online omgeving.

• Waar kent u ons van? Website

goede ontvangst, vragen kunnen stellen, kortom het was goed.

• Waar kent u ons van? Krant

Goed bereikbaar en heldere communicatie

Het kantoor was goed telefonisch bereikbaar en het aanleveren van de stukken was eenvoudig via het portaal te regelen. Op de dag zelf werd ik vriendelijk geholpen door zowel de medewerkers als de notaris en was er een fijne sfeer.

• Waar kent u ons van? Website

Goed geholpen en duidelijke uitleg

Het proces loopt voornamelijk digitaal en wordt duidelijk toegelicht. De ontmoeting op kantoor gaat gepaard met een heldere en duidelijke uitleg.

super netjes en helder

Zeer fijne ervaring Netjes en helder

Betrouwbaar en deskundig

We hebben zaken kunnen doen in een zeer prettige sfeer. Communicatie en informatie waren goed. Een fijne ambiance. Een goede locatie, veel parkeermogelijkheden en makkelijk bereikbaar. Just notarissen is ook betaalbaar en dat is een prettige bijkomstigheid. Uw kantoor is ons aanbevolen door mijn broers die een prettige ervaring hebben met uw kantoor.

Einsteinlaan 50

2719ER Zoetermeer

079-323 97 61

Over JUST Notarissen

Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.