Keurig netjes....

De ontvangst. Het gesprek met de notaris.

• Waar kent u ons van? Anders

Super geholpen en heel vriendelijk

Bij binnenkomst heel vriendelijk ontvangen en snel geholpen. Ik raad just Notarissen bij iedereen aan

Goede uitleg notaris

Nu voor de tweede maal mr.M Raghoebarsingh gehad. Deze notaris legt het heel duidelijk en begrijpelijk uit zodat het verhaal ook blijft hangen. Zeer tevreden over deze notaris.

Snel, goed en goedkoop!

Voor diverse aktes hebben we afgelopen jaren gebruik gemaakt van notariskantoor Just. Doordat ze gebruik maken van een portal met upload- en communicatiefuncties en heldere instructiedocumenten verstrekken, kunnen wij als client veelal zelfstandig documentatie en informatie aanleveren die benodigd zijn voor het opstellen van de aktes. Dat werkt echt heel goed. Soms echter is telefonisch overleg wel nodig voor verdere verduidelijking en/of status afstemmen. De capaciteit van het team dat klanten telefonisch te woord staat, zou wat ons betreft wat worden uitgebreid om de soms lange wachttijden te verkorten.

netjes en vakkundig geholpen

Wij hadden een notaris nodig voor het oversluiten van een hypotheekakte. De manier van werken hebben we als efficiënt ervaren.. De notaris heeft de akte in duidelijke taal uiteengezet. De vragen die er waren werden goed en duidelijk uitgelegd.

Zorgvuldig en conform proces

Als je voor het eerst een transactie gaat doen, misschien niet het handigst maar als je dit vaker hebt gedaan is dit een uitstekend kantoor. Online alles aangevraagd, offerte geaccepteerd. Vervolgens wordt je dossier online aangemaakt en aangevuld. Alles is correct verlopen en afgehandeld, exact volgens de planning en afspraken.

Zeer professioneel notariskantoor.

nvt.

• Waar kent u ons van? Anders

Snel en heel duidelijk geholpen. Vriendelijke en zeer attente medewerkers en notaris.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Ik ben adequaat en kundig geholpen m.b.t. het opstellen van testamenten.

uitstekend

Wij zijn netjes ontvangen, alles is goed, duidelijk en professioneel uitgelegd. Ik zou deze notaris aanraden.

Netjes en vakbekwaam

Idem

Geweldige service

Goede advisering, duidelijke uitleg. Vakwerk!

top

Vriendelijk, strak georganiseerd, duidelijke taal, en goedkoop

• Waar kent u ons van? Anders

Als de prijs het belangrijkste is

Goedkope notaris in een megagroot pand. Personeel is niet echt vriendelijk. Er werd een kopje koffie aangeboden, maar deze hebben we nooit gekregen. We stonden binnen 15 minuten weer buiten. Ze weten niet hoe snel ze je weer naar buiten moeten loodsen. Toch jammer als je gaat tekenen voor bijvoorbeeld een hypotheek van je nieuwe woning.

• Waar kent u ons van? Anders

Vriendelijk ontvangst. Geen lange wachttijd en snel afgehandeld.

• Communicatie N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Waar kent u ons van? Website

Prettige dienstverlening, zeer behulpzaam en klantvriendelijk.

x

• Waar kent u ons van? Website

Goed produkt voor een, verhoudingsgewijs, laag tarief

Helaas lange wachttijden maar goed product.

• Waar kent u ons van? Website

Zeer professioneel bedrijf welke haar dienstverlening goed geautomatiseerd heeft.

De, vooral online, werkwijze is zeer aansprekend en efficiënt. Hierdoor was écht alles snel geregeld. Voor mij is die een "voorbeeld" bedrijf.

Prettige dienstverlening, behulpzame klantenservice en betaalbaar

Prettige dienstverlening, behulpzame klantenservice en betaalbaar

Goed geholpen

In begrijpelijke taal werd ons de inhoud van de testamenten uitgelegd

Professioneel en sympathiek!

Wij waren al bekend met dit notariskantoor, dus voor ons was het een logische stap om voor onze testamenten naar Just notarissen te gaan. Uitstekende uitleg en voorbereiding gekregen en vandaag alles getekend. Zeer tevreden!

Heel vriendelijk

Heel erg tevreden met alles, hebben altijd geholpen wanneer ik vast zat met papier werk.

Transparant en efficiënt

Ik werd vriendelijk en adequaat geholpen. De portal werkt heel goed en is eenvoudig te benaderen. Het afhandelingsproces is transparant en de kosten zijn helder. Klein minpuntje v.w.b. de geautomatiseerde processen is wel dat je van alles wat in de portal gezet wordt bericht krijgt, maar als jullie vervolgens weer iets verwijderen krijg je daar geen bericht van. Dat zorgt voor verwarring en twijfel. En dus voor telefoontjes met vragen (die dan vervolgens niet met zekerheid beantwoord kunnen worden).

Snel en kundig

De afhandeling bij de notaris verliep snel en voorspoedig. Er is minder persoonlijke aandacht, dat is op zich geen bezwaar. De voorbereiding was niet foutloos, we moesten een aantal correcties doorvoeren, dat kon beter.

• Waar kent u ons van? Anders

Alles goed gegaan voor redelijke prijs

De nieuwe portal is fijn, de reactie tijd kan wat beter. Voor een goedkope notaris zitten jullie wel heel erg aan de bovenkant voor de kosten van een volmacht (notaris van de kopers vroeg 1/4 van de prijs). Fysieke behandeling als altijd prettig

• Ervaring met N.v.t.
  • Waar kent u ons van? N.v.t.

Einsteinlaan 50

2719ER Zoetermeer

079-323 97 61

Over JUST Notarissen

Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.