Goede zorgvuldige uitleg en ik weet waar ik sta of wat er van mij verwacht wordt.
Een hele fijne man die heel duidelijk was.
Top ervaring
doen wat men zegt, met een hoge doelmatigheid en efficientie. zeker een aanrader.
Gisteren, 25 april 2023, werden wij maar liefst 17 minuten te laat op hautaine wijze ontvangen door een pedant mannetje. Dit pedante mannetje bleek notaris Iseger te zijn, die zich overigens daarna van zijn taak kweet door onze levenstestamenten door te nemen en te (laten) tekenen. Vanwege die 17 minuten te laat merkte ik op dat excuses daarvoor wel op zijn plaats zouden zijn. De reactie van notaris Iseger kwam neer op "hoe durft u". Bij het afscheid kregen we hierover nog een sneer van hem. Zijn gedrag is een schande voor de beroepsgroep en voor JUST notarissen in het bijzonder.
Geachte heer Titus, Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden was over onze dienstverlening. Wij hebben u dossier en review intern besproken en nemen uw punten mee voor in de toekomst. Mocht u verder nog vragen hebben over uw akte dan vermenen wij dat graag. Met vriendelijke groet, JUST Notarissen
Alles ging op tijd
meerdere malen van de diensten van dit kantoor gebruik gemaakt, altijd vriendelijk, kundig en betaalbaar! ik ben heel tevreden!
We zijn snel en goed geholpen. Er werd met ons meegedacht en dat is belangrijk want wij zijn leken op dit gebied (testament). Een klein misverstand werd meteen en perfect opgelost. Dat is waar het om gaat.
Ik had haast en dat heb ik ook duidelijk aangegeven tijdens het eerste telefoongesprek. Er werd mij gezegd dat deze door mij gewenste passeerdatum geen enkel probleem was. Later kwamen ze daar van terug en moest ik zeggen wie mij dat verteld had. De nieuwe datum werd mij toegezegd en bleek later ook slechts 'met potlood' in de agenda te staan. Voor mij was deze datum super belangrijk omdat mijn dochter ernstig ziek was en na haar ontslag uit het ziekenhuis in een schoon huis moest komen. Toen ik dat vertelde aan een van de telefonistes begon deze schamper te lachen..echt niet OK! Ik kreeg via de telefoon de behandelaar op geen enkele wijze rechtstreeks te spreken. Ze zijn telefonisch nauwelijks bereikbaar.
Geachte Jeroen, Wij vinden het vervelend dat u geen fijne ervaring heeft gehad met ons kantoor. Uiteraard proberen wij alle klanten tevreden de deur uit te laten gaan. Uw dossier verdiend enige uitleg. Het dossier is binnengekomen op 27 maart 2023 Bij de eerste check op 28 maart is gebleken dat de woning werd verkocht door een rechtspersoon (B.V.) Volgens de WWFT moeten wij, alvorens wij een zakelijke relatie aangaan met een rechtspersoon een UBO onderzoek verrichten. De documenten die nodig zijn voor dit onderzoek hebben wij direct opgevraagd bij de verkoper op 28 maart. Helaas werden telkens onjuiste of onvolledige documenten door de rechtspersoon aangeleverd. Pas na dringend verzoek van de notaris zelf, zijn de juiste documenten aangeleverd. Op dat moment konden wij pas verder met het dossier. Wij zijn in dit geval gebonden aan vrij strenge wetgeving (WWFT) Uiteraard snappen wij dat uw situatie spoed had en dringend was in verband met het ziektebeeld van uw dochter. Echter, binnen anderhalve week passeren is vrij snel. Daarbij komt dat wij ook rekening moeten houden met, bijvoorbeeld een bank aflossing van de verkopende zijde. Elke bank heeft weer een eigen aflostermijn waar rekening mee gehouden dient te worden. Ook was er een volmacht nodig die door de bestuurders van de rechtspersoon getekend moet worden voor de overdracht. Er komt meer bij kijken dan misschien van buiten lijkt. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van onze reactie vernemen wij dit uiteraard graag. Met vriendelijke groet, JUST Notarissen
via een portal kan je heel goed communiceren, wijzigingen voorstellen e.t.c.
Heel erg goede ervaring. Duidelijke uitleg en zeer prettige notaris.
Zeer duidelijke professionele uitleg. Concepten geheel volgens de verwachting en ook de uitleg bij de ondertekening van de testamenten was duidelijk en er werd ruim de tijd voor genomen.
Wij zijn heel goed geholpen. Wij hebben het als zeer prettig ervaren. Zeer goede uitleg bij de aanschaf van een testament en ook weer bij het tekenen van het testament. Een goede uitleg gehad. Wij zijn heel erg tevreden. En ook nog de goedkoopste notaris.
Het is goedkoop, maar dat is helaas ook aan alles te merken. Het meest rare en karige vind ik toch wel dat je niet eens een akte mee krijgt van het getekende. De notaris is daarnaast totaal niet informerend en het geen dat in de akte staat is erg onduidelijk. Enige is dat het wel een net portaal heeft met de informatie die je nodig hebt. Tot het getekend is en de akte daar ook niet als digitale kopie te vinden is helaas. Voor een kopie moet dan weer extra betaald worden. Al met al wel heel erg karig.
Geachte heer R, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een reactie te plaatsen op onze site. Wij betreuren het te lezen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Echter zijn wij van mening dat in het kader van de duurzaamheid, het niet meer noodzakelijk is om papieren afschriften bij het oversluiten van een hypotheek mee te geven aan onze cliënten. Het digitale afschrift is na het passeren voor u in de portal klaargezet, volgens onze gegevens heeft u deze ook gedownload. Mocht u verder nog vragen hebben, vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, JUST Notarissen
Ik kreeg snel reactie, de werknemers waren zeer vriendelijk en behulpzaam en JUST Notarissen is zeker niet duur!
Niets op aan te merken. Vriendelijke communicatie. Zakelijk en professionele afhandeling.
Gezien mijn ziekte werd mijn afspraak naar voren gehaald om mijn testament op tijd klaar te hebben
Eerste bezoek passeren huis en tweede bezoek ons testament. Er wordt duidelijk gecommuniceerd alle vragen duidelijk beantwoord. Ontvangst bij de receptie wederom top Kantoor is basis ingericht en geen klatergoud. Dit vertaald zich ook in zeer redelijke tarieven. Als wij weer een notaris nodig hebben melden wij ons weer Just. Fam van Oosterom Denhaag
Alles volgens afspraak geregeld. Uitstekend mijn testament opgemaakt, zoals ik mijn testament wilde hebben. Vriendelijke mensen!
We waren in een, door een ongeluk veroorzaakte, file beland, waardoor we 25 minuten te laat arriveerden. Alle begrip voor ons en nog een leuke attentie meegekregen. Zeer vriendelijke en begripvolle notaris en medewerkers.
Ik had een (simpel) testament nodig, zonder veel haast. JUST Notarissen kwam in de vergelijking als goedkoopste uit de bus. Het duurde 5 maanden om een afspraak te krijgen. Als je geen haast hebt, hoeft dat geen probleem te zijn. Intake was professioneel en in het gesprek kwamen we samen vrij snel tot een passende oplossing. Na een week was het concept klaar, waarna vrij snel getekend kon worden.
De wachttijd voor we terecht konden was lang,maar het wachten de moeite waard.
Duidelijk en betaalbaar
Bij JUST Notarissen heb ik de overdracht van mijn nieuwe woning geregeld. Dit ging voorspoedig en ze waren erg vriendelijk. Ik ben tevreden. Zeker ook vanwege de goede prijs/kwaliteitverhouding.
Einsteinlaan 50
2719ER Zoetermeer
Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.