Goed geholpen door deskundige mensen

Goede zorgvuldige uitleg en ik weet waar ik sta of wat er van mij verwacht wordt.

• Ervaring met N.v.t.

Top!

Een hele fijne man die heel duidelijk was.

• Waar kent u ons van? Anders

Alles werd zeer duidelijk uitgelegd

Top ervaring

• Waar kent u ons van? Anders

prima werk, zeer kundig en adequaat.

doen wat men zegt, met een hoge doelmatigheid en efficientie. zeker een aanrader.

niet tevreden

Gisteren, 25 april 2023, werden wij maar liefst 17 minuten te laat op hautaine wijze ontvangen door een pedant mannetje. Dit pedante mannetje bleek notaris Iseger te zijn, die zich overigens daarna van zijn taak kweet door onze levenstestamenten door te nemen en te (laten) tekenen. Vanwege die 17 minuten te laat merkte ik op dat excuses daarvoor wel op zijn plaats zouden zijn. De reactie van notaris Iseger kwam neer op "hoe durft u". Bij het afscheid kregen we hierover nog een sneer van hem. Zijn gedrag is een schande voor de beroepsgroep en voor JUST notarissen in het bijzonder.

• Advies N.v.t.
  • Waar kent u ons van? Anders

geen op- en of aanmerkingen

Duidelijke voorlichting

Alles ging op tijd

• Deskundigheid N.v.t.

uitstekende service!

meerdere malen van de diensten van dit kantoor gebruik gemaakt, altijd vriendelijk, kundig en betaalbaar! ik ben heel tevreden!

Geweldig, betrokken, professioneel

We zijn snel en goed geholpen. Er werd met ons meegedacht en dat is belangrijk want wij zijn leken op dit gebied (testament). Een klein misverstand werd meteen en perfect opgelost. Dat is waar het om gaat.

Slecht

Ik had haast en dat heb ik ook duidelijk aangegeven tijdens het eerste telefoongesprek. Er werd mij gezegd dat deze door mij gewenste passeerdatum geen enkel probleem was. Later kwamen ze daar van terug en moest ik zeggen wie mij dat verteld had. De nieuwe datum werd mij toegezegd en bleek later ook slechts 'met potlood' in de agenda te staan. Voor mij was deze datum super belangrijk omdat mijn dochter ernstig ziek was en na haar ontslag uit het ziekenhuis in een schoon huis moest komen. Toen ik dat vertelde aan een van de telefonistes begon deze schamper te lachen..echt niet OK! Ik kreeg via de telefoon de behandelaar op geen enkele wijze rechtstreeks te spreken. Ze zijn telefonisch nauwelijks bereikbaar.

efficient en voordelig

via een portal kan je heel goed communiceren, wijzigingen voorstellen e.t.c.

• Waar kent u ons van? Website

Heel erg goede ervaring. Duidelijke uitleg en zeer prettige notaris.

• Waar kent u ons van? Website

Alles tot volle tevredenheid verlopen.

Zeer duidelijke professionele uitleg. Concepten geheel volgens de verwachting en ook de uitleg bij de ondertekening van de testamenten was duidelijk en er werd ruim de tijd voor genomen.

Uitstekend!!

Wij zijn heel goed geholpen. Wij hebben het als zeer prettig ervaren. Zeer goede uitleg bij de aanschaf van een testament en ook weer bij het tekenen van het testament. Een goede uitleg gehad. Wij zijn heel erg tevreden. En ook nog de goedkoopste notaris.

Karig

Het is goedkoop, maar dat is helaas ook aan alles te merken. Het meest rare en karige vind ik toch wel dat je niet eens een akte mee krijgt van het getekende. De notaris is daarnaast totaal niet informerend en het geen dat in de akte staat is erg onduidelijk. Enige is dat het wel een net portaal heeft met de informatie die je nodig hebt. Tot het getekend is en de akte daar ook niet als digitale kopie te vinden is helaas. Voor een kopie moet dan weer extra betaald worden. Al met al wel heel erg karig.

• Waar kent u ons van? Website

Ik kreeg snel reactie en de werknemers zijn vriendelijk.

Ik kreeg snel reactie, de werknemers waren zeer vriendelijk en behulpzaam en JUST Notarissen is zeker niet duur!

• Ervaring met N.v.t.

Professionele afhandeling

Niets op aan te merken. Vriendelijke communicatie. Zakelijk en professionele afhandeling.

• Waar kent u ons van? Website

Gedaan waar ik opgevraagd heb.

Gezien mijn ziekte werd mijn afspraak naar voren gehaald om mijn testament op tijd klaar te hebben

• Waar kent u ons van? Website

Vriendelijk en deskundig,duidelijk en prettig geprijsd

Eerste bezoek passeren huis en tweede bezoek ons testament. Er wordt duidelijk gecommuniceerd alle vragen duidelijk beantwoord. Ontvangst bij de receptie wederom top Kantoor is basis ingericht en geen klatergoud. Dit vertaald zich ook in zeer redelijke tarieven. Als wij weer een notaris nodig hebben melden wij ons weer Just. Fam van Oosterom Denhaag

Alles naar wens

Alles volgens afspraak geregeld. Uitstekend mijn testament opgemaakt, zoals ik mijn testament wilde hebben. Vriendelijke mensen!

Vriendelijke notaris en medewerkers

We waren in een, door een ongeluk veroorzaakte, file beland, waardoor we 25 minuten te laat arriveerden. Alle begrip voor ons en nog een leuke attentie meegekregen. Zeer vriendelijke en begripvolle notaris en medewerkers.

• Waar kent u ons van? Website

Afspraak is afspraak en waarom meer betalen?

Ik had een (simpel) testament nodig, zonder veel haast. JUST Notarissen kwam in de vergelijking als goedkoopste uit de bus. Het duurde 5 maanden om een afspraak te krijgen. Als je geen haast hebt, hoeft dat geen probleem te zijn. Intake was professioneel en in het gesprek kwamen we samen vrij snel tot een passende oplossing. Na een week was het concept klaar, waarna vrij snel getekend kon worden.

• Waar kent u ons van? Krant

Vriendelijk, correct en deskundig.

De wachttijd voor we terecht konden was lang,maar het wachten de moeite waard.

Duidelijk en betaalbaar

• Waar kent u ons van? Anders

Goed, voldeed aan volwachting. Netjes behandeld.

Bij JUST Notarissen heb ik de overdracht van mijn nieuwe woning geregeld. Dit ging voorspoedig en ze waren erg vriendelijk. Ik ben tevreden. Zeker ook vanwege de goede prijs/kwaliteitverhouding.

Einsteinlaan 50

2719ER Zoetermeer

079-323 97 61

Over JUST Notarissen

Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.