ik ben er goed geholpen vriendelijke mensen en er werd goed naar je geluisterd
prettig
Koele ontvangst.
Fijne mensen met veel verstand van zaken en goede adviezen en begeleiding!!!
Ben zeer tevreden met mijn schoenen en ze doen hun best met mij om elke keer de juiste schoenen te vinden . Het personeel is erg vriendelijk en correct.
Van begin tot einde helemaal goed!
Er werd niet naar mijn wensen geluisterd,veel te zware en harde schoenen terwijl mijn huid heel gevoelig is, er zou contact worden op genomen met dokter Bron, nooit iets van jullie gehoord. o sterren
Snelle levering en goed advies
Uitstekend. Goede zorg. En niet te vergeten lekkere koffie.
Serieus, professioneel geholpen. Goed en vriendelijke bejegening.,
Vriendelijke behandeling.
Inmiddels al een aantal jaren klant Uitstekend, super vriendelijk personeel en echt alles is mogelijk en niets is teveel
Ik heb een serieus probleem met mijn voeten en het probleem is wrijving in schoen en daardoor hete voeten roel renkema van rameau zei dat ze daar wel een goede schoen voor konden maken om dit probleem op te lossen zo gezegd zo gedaan ze hebben een schoen voor mij gemaakt ,maar helaas ook met deze nieuwe schoen weer last van wrijving en hete voeten ben 2keer terug geweest voor aanpassing aan de schoen en bij de 2de keer kreeg ik te horen dat ze aan wrijving in de schoen niks konden doen waarop ik zei dat het juist allemaal daarom ging en roel zei daarop nou ja ze worden voor je vergoed waar maak je je druk om,je kon het allicht proberen ,deze schoenen kosten wel 933euro wat eigenlijk gewoon weggegooid geld is ik vind dit een grote schande dat rameau alleen maar aan geld denkt
goede en snelle afwerking vakwerk en kwaliteit
Ik heb zeer goede ervaringen met Rameau
Op zich wel goed, maar wanneer ik een afspraak moet maken voor zooltjes- bij aankoop van nieuwe Durea’s en ik over twee weken een afspraak krijg en dan binnen 5 minuten weer buiten sta. Dan denk ik moest ik daar speciaal een afspraak voor maken en 40 kilometer voor rijden naar Sneek? En bovendien zijn de prijzen ontzettend hoog- zeg maar onbetaalbaar- geworden. Heel verhaal, maar jullie vragen naar mijn ervaring, deze dus! Hartelijke groet Sjoukje Kraak
Nu sinds 3 maanden 3 paar schoenen gekocht. 1 e paar na alle inspanning van rameau, kan ik er nog steeds niet fatsoenlijk op lopen, dus in de kast. Te grote schoenen kun je niet kleiner maken. Rameau en ik kwamen er helaas niet uit Paar nr 2 perfect loopt heerlijk, goede uitleg. Zo ook paar 3
Hele goeie ervaring met Rameau voetzorg voor speciale schoenen voor ons dochtertje. Zeker aan te raden
Ik heb goede ervaringen met Rameau. Onlangs zijn mijn wandelschoenen aangepast zoals orthopeed van UMCG had voorgeschreven. Moest eerst even wennen aan de zolen die staan wat ronder vanwege beter afwikkeling maar ze lopen nu prima. Ben er erg blij mee. Zo ook met de service. Je hoeft maar te bellen voor een afspraak en het wordt direct allemaal ingepland en verholpen. Ga zo door
Uitstekende service.
De orthopedisch schoenmaker heeft prima werk geleverd. Wel jammer dat je de schoenen.op een plaatje uitxorkt en ze dan toch in het echt anders zijn dan je had gedacht. Ook de lange wachttijden voor je op een afspraak kunt komen vind ik onprettig Maar ja dat komt waarschijnlijk omdat ze zo goed zijn en er dus veel klanten komen
Is goed vriendelijk en correct
je word altijd vriendelijk behandeld en een bakje koffie.
Er zaten open wonden onder de tenen. Ik kon pas terecht toen de wonden dicht waren. Het is heel vervelend dat de wachttijd zo lang is. Zeker als het lopen pijn doet.
Simmerdyk 12
8601ZP Sneek
Wij staan iedere dag klaar om met ons multidisciplinair geschoolde team u te voorzien van optimale voetzorg, waarbij wij gebruik maken van de nieuwste technieken. Er kan een behandeling geboekt worden bij onze medisch pedicure, die ook in het bezit is van de aantekening diabetes en reuma. In de winkel bieden wij een uitgebreide en inspirerende collectie modieuze schoenen van gerenommeerde, kwalitatieve topmerken. De vakkundige medewerkers voorzien u graag van een passend advies!