Tijdens mijn telefoon gesprek bemerkte ik de interesse in mij als persoon als ook in mijn probleem. men luisterde aandachtig en men dacht gelijk in oplossingen. Al is mijn zaak voorlopig nog niet klaar, De Nationale Advies BAlie B.V. heeft mij zeer zeker op weg geholpen.
Zo fijn en snel geholpen ze zijn heel vriendelijk en duidelijk in alles.
Alles heel fijn en snel afgehandeld
Het eerste gesprek was prima. Deborah luisterde goed en stelde ook verschillende vragen om het verhaal duidelijk te krijgen.
Ik wist niet wat ik moest verwachten, omdat ik het via internet zag en wilde proberen. De snelheid, duidelijkheid, grondigheid en vriendelijkheid hebben mij enorm verrast. 100% een aanrader!
Eric regelde na ons contact dat ik binnen een paar uur terug gebeld werd door Ilse, om mijn casus door te nemen. Ilse heeft mij, gelukkig, alles uit handen genomen rondom de onderhandeling VSO. Ze is deskundig, vriendelijk, neemt mijn wensen serieus en geeft goed advies. Ze geven ook direct aan dat de dienstverlening voor mij niets kost, wat uiteraard heel erg fijn is. Ik kan de NAB en Ilse zeker aanraden!
Zeer leuk gesprek, zeer behulpzame mensen.
Heel duidelijke communicatie. Direct, to the point. Heel fijn contact gehad. Al mijn vragen kunnen stellen. Er wordt goed meegedacht. En snel gereageerd.
Het contact met de Nationale Adviesbalie was perfect. Op dinsdag verstuurd en de vrijdags erna al afgehandeld. Pakken in één keer door en zijn zeer deskundig.
Ik ben altijd goed en juist geïnformeerd, hierdoor was het voor mij een fijne ervaring en samenwerking. Zelf weinig omkijken naar gehad en was altijd op de hoogte van de vorderingen en de verschillende opties die ik had gedurende het proces. Bedankt voor de ondersteuning en succes verder !
Na een aanvraag gedaan voor hulp. Ben ik telefonisch benaderd om mijn probleem te overleggen en vervolg stappen te bespreken. Ik ben zo ontzettend goed en super aardig te woord gestaan. Ze heeft alles tot in de puntjes voor me geregeld. Ik ben blij dat het probleem totaal is opgelost.
Professional, zeer snel, duidelijk, zeer vriendelijke medewerkers. Boven alle verwachtingen. Mocht ik weer juridische advies nodig hebben dan ga ik zeer zeker een beroep op hun doen.
Enorm dankbaar voor de hulp en begeleiding van Linda. Vanaf het begin voelde ik mij serieus genomen en kreeg ik een eerlijk, helder en duidelijk advies. De betrokkenheid en snelle communicatie hebben mij veel rust en vertrouwen gegeven in een lastige situatie. Dank je wel!
NAB heeft mij op een zeer deskundige, snelle en accurate wijze en op een vriendelijke, persoonlijke manier begeleid. Met het hoogst haalbare resultaat!
Ik heb vandaag juridisch advies gehad inzake mijn vaststellingsovereenkomst met Linda Lemckert. Heel erg fijn en goed gesprek gehad met duidelijke adviezen. Echt een aanrader.
Ik heb de NAB ervaren als zeer deskundig en prettig. Ik ben bijgestaan door een topjuriste die snel, accuraat en doortastend reageert. Zij heeft mijn VSO goed beoordeeld en daar waar nodig bijgestuurd / aangevuld. Ik ben zonder zorgen door die proces gegaan. Dit proces vindt allemaal plaats in een zeer kort tijdsbestek (2 weken). De Nationale Adviesbalie is een echte aanrader als je jouw VSO wilt laten doorlichten en hulp nodig hebt bij de onderhandelingen. De Nationale Adviesbalie het is inderdaad 'helemaal gratis' en een echte aanrader!! Daarvoor mijn dank.
Mijn ervaring met De Nationale Adviesbalie heb ik als zeer prettig ervaren. Korte lijnen, duidelijkheid helderheid en deskundigheid is waar de Nationale Adviesbalie voor staat. Zonder hun bemiddeling in arbeidsrecht had ik waarschijnlijk ergens gewoon mijn handtekening onder gezet! Zo blij dat ik zonder zorgen dit proces heb doorlopen dankzij een top jurist!. En dit allemaal in een zeer kort tijdsbestek afgerond zodat ik nu rust heb. Dank jullie wel!
De Nationale AdviesBalie is precies wat je nodig hebt voor juridisch advies. Ik zat in een onzekere situatie met een overgang naar een gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, UWV traject en tegelijkertijd een reorganisatie op mijn werk. Ik heb het NAB benaderd om de VSO te controleren en daar waar nodig aan te passen. Ik had meteen binnen een dag een jurist aan de telefoon - Ilse Kers - die me heel zorgvuldig heeft begeleid en alle zaken uit handen heeft genomen incl. overleg met de werkgever. Dit heeft me heel veel rust gebracht en het vertrouwen dat juridisch alles goed geregeld was. Ondanks dat we van te voren een basistarief hadden afgesproken heeft de jurist er ook voor gezorgd dat de werkgever de juridische kosten zal voldoen wat in de meeste gevallen van toepassing is. Al bij al een hele fijne ervaring met de dienstverlening van het NAB!
Fijn en duidelijk gesprek gehad.
Zeer goed en prettig bijgestaan door Linda die ik zeker aan iemand zou aanbevelen bij een arbeidsconflict. Erg kundig en vriendelijk. Verder iedereen die ik gesproken heb bij NAB was even vriendelijk en correct.
Ik had het contactformulier ingevuld en werd binnen 10 minuten al gebeld. Goede en duidelijke uitleg en advies.
Ik ben erg goed geholpen door ilse! Uiteindelijk happy bij mijn werkgever vertrokken.
Kort na mijn aanvraag nam juriste Linda contact met mij op. Tijdens ons telefoongesprek bespraken we mijn situatie. Haar betrokkenheid, ervaring en expertise gaven mij veel vertrouwen. Onjuistheden vanuit de tegenpartij werden vakkundig aangepakt, en Linda bleef gedurende het hele proces nauw betrokken. Ik ben op een zeer prettige manier bijgestaan. Dankjewel!
Ik heb contact opgenomen met nab over het controleren van mijn vaststellingsovereenkomst. Ik werd meteen heel goed begeleid en kreeg een duidelijke uitleg. Al snel werd er contact opgenomen door de juriste Ilse Kers. Tijdens dit telefoongesprek hebben we mijn situatie besproken en na het aanleveren van de documenten ging zij meteen aan de slag. Ik heb het contact als enorm fijn ervaren en ik kreeg duidelijk antwoord op al mijn vragen. Doordat ik voor een grote organisatie werkte dacht ik dat het wel in orde zou zijn maar dankzij de scherpe blik en brede kennis van Ilse zijn er toch meerdere verbeterpunten naar voren gekomen waaronder een hogere transitievergoeding! Ook gaf zij advies over bepaalde punten. Zij is tijdens het gehele proces heel betrokken geweest en bleef aangehaakt tot het helemaal rond was. Door de hulp van Ilse is alles netjes en correct afgerond en het was heel fijn dat zij dit stukje uit handen nam!
Met mij werd het vrij snel contact opgenomen nadat ik een bericht had gestuurd. Ik werd heel goed geadviseerd en geïnformeerd, mijn vragen werden beantwoord en werd doorverwezen naar een advocaat om mijn situatie verder te kunnen laten oppakken. Hartelijk bedankt.
Bouwe Landlaan 3A
7321AE Apeldoorn
Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.