geweldig open eerlijk

Na teleurstelling bij Arag en door goed zoeken op google kwam ik bij jullie uit Probleem uitgelegd en jullie gaven aan mij te willen en kunnen helpen. in het 1e gesprek was er meer vertrouwen dan die ik kreeg bij de arag advocaat wel zou ik jullie adviseren om je meer je kenbaar te maken via facebook groepen

Gewoon top. Vriendelijk en menselijk

Top. Vriendelijk en menselijk

Snel efficiënt en vaardig

GEWELDIG

Wij werden vlot en goed behandeld door een vriendelijke dame.

• Communicatie

De receptioniste en jurist waren heel vriendelijk en meelevend.

De receptionist belde binnen 1 uur en was heel vriendelijk en meelevend. Ook de jurist belde snel en was zeer goed onderlegd en kon dit ook heel goed overbrengen!

Behulpzaam en vriendelijk

Ik ben gehoord en goed geholpen. Zij heeft antwoord kunnen geven op mijn vragen en mij duidelijkheid gegeven voor mijn situatie. Dank voor het goede advies

Klantvriendelijk en adequaat

Linda heeft mij en mijn man goed geholpen. Doordat mijn man door ziekte niet meer kan werken heeft hij een vso ontvangen. Dit heeft Linda adequaat opgepakt. Door haar is de transitievergoeding omhoog gegaan en heeft ze ervoor gezorgd dat haar juridische kosten door de werkgever betaald wordt, die wilden dat in eerste instantie niet doen. Fijn om in deze lastige tijd zo geholpen te worden.

• Communicatie

Ik werd zeer snel geholpen. Een duidelijke uitleg! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg tevreden ben.

Prettige en snelle communicatie

Ik heb de nationale advies balie om hun hulp gevraagd nadat ik een vso had ontvangen. Hierbij ben ik goed geholpen met snelle en duidelijke communicatie! Zeker een aanrader!

Sociaal & lekker normaal

Heb Geerke aan de telefoon gehad en het eerste wat me opviel was dat ik gewoon mezelf kon zijn. Erg sociaal en kon gewoon mijn verhaal doen. Vriendelijk en het gesprek ging heel natuurlijk; daar hou ik van "semi-formeel". Voelde me echt geholpen, al me vragen waren beantwoord en had niet het idee dat ik tot last was. Dat heeft een goede indruk achter gelaten!

zeer behulpzaam en klantvriendelijk

De medewerkster was erg vriendelijk, luisterde naar wat ik vertelde en bood al snel duidelijkheid in welke stappen ik nu moet ondernemen. Ook zocht ze meteen een advocaat voor mij.

• Communicatie

Eerste telefonisch contact snel duidelijk en afspraken zijn direct nagekomen.

• Communicatie

Tot nu toe een luisterend oor en actieve communicatie!

Ik heb nog weinig contact gehad, maar het contact tot nu is vlot, duidelijk en ze luisteren echt naar wat ik te zeggen heb. Heel blij dat dit me is aangeraden door een goede kennis!

Prima antwoord. Gaf duidelijkheid

Antwoord gaf duidelijkheid en we kregen een goede tip!

Fantastisch!

In een periode van twee weken heeft NAB mij geholpen met de afhandeling van mijn VSO. Binnen een uur teruggebeld na het invullen van de gegevens. Daarna dezelfde middag nog teruggebeld voor een intake en afspraak. Ze denken met je mee, springen voor je in de bres… Echt fantastisch, nogmaals enorm bedankt.

Empathische en kundig

Empathische en kundig

• Communicatie

Zij hebben mij eerst gebeld zij kregen mij niet aan de lijn heb ik terug gebeld hebben zij mij gelijk doorverbonden met de persoon die mij had gebeld. Mijn vraag is verholpen.

• Communicatie

Blij dat ik mij heb laten bijstaan !!

Mijn werkgever heeft zich als een top werkgever gedragen tijdens mijn ziekte periode. Na 2 jaar ziekte kreeg ik een vso voor ontslag. Voor mij als leek zag dat er allemaal prima uit en leek het mij niet nodig om dit te laten checken. Ik heb dat uiteindelijk toch gedaan. Ik ben op een zeer prettige manier bijgestaan en heb nu een vso zoals die hoort te zijn. Bedankt Linda!!

goed geholpen

goede advies gekregen 2x contact gehad met ilona wis nog van de eerste keer toen ik belde voor advies en gaf aan als niet goed is gegaan terug te bellen voor verder advies

Enorm positief

Linda heeft mij in de afgelopen periode ondersteunt bij het afsluiten van mijn VSO. Zij is iemand, die in alles net dat stapje extra doet en daar ben ik enorm dankbaar voor :)

Uitstekend geholpen

Mevrouw Boks heeft mij totaal ontzorgt en goed geholpen nadat ik even door de bomen het bos niet meer zag. Door een tactvolle en zakelijke houding hebben we samen een mooi resultaat bereikt en heb ik inmiddels mijn vso getekend. Los van het feit dat mw. Boks haar vak verstaat, neemt ze jouw verhaal echt mee in de brief naar de werkgever om zo ook niet hieraan voorbij te gaan. Ik heb dit als erg prettig ervaren. Vlotte reactie, fijn contact. Ik zou haar dan ook van harte aanbevelen als je in een soortgelijke situatie zit.

Geen loze beloftes

Na aanmelding is er direct contact opgenomen door Linda. Wat een geweldige doorpakker. Ze stond vanaf de eerste minuut volledig achter mij, en heeft alles supersnel en goed in mijn voordeel geregeld. Hartelijk dank!

• Communicatie

Snel, ontzorgend en duidelijk. Top!

De NAB heeft ons uitstekend geholpen bij het opstellen van een vaststellingsovereenkomst. Vragen werden snel en duidelijk beantwoord, zowel per mail als telefonisch. Het concept werd zorgvuldig aangepast, waardoor we nu met vertrouwen kunnen tekenen. Topservice en een grote zorg minder voor ons!

• Communicatie

Prima geholpen. Duidelijke uitleg.

UITSTEKEND!!!

Onlangs maakte ik gebruik van de diensten van De Nationale AdviesBalie voor juridisch advies en mijn ervaring was over het algemeen positief. Het proces begon met het invullen van een eenvoudig online formulier waarin ik mijn vraag kon beschrijven. De website was duidelijk en overzichtelijk,wat het makkelijk maakte om de juiste categorie en expert te vinden. Binnen korte tijd werd ik gekoppeld aan een adviseur die snel reageerde en mijn situatie goed begreep. Het gesprek zelf verliep professioneel en de adviseur gaf praktische en duidelijke informatie, wat mij hielp om weloverwogen keuzes te maken.

Bouwe Landlaan 3A

7321AE Apeldoorn

Over De Nationale AdviesBalie B.V. (NAB)

Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.