Blij dat ik mij heb laten bijstaan !!

Mijn werkgever heeft zich als een top werkgever gedragen tijdens mijn ziekte periode. Na 2 jaar ziekte kreeg ik een vso voor ontslag. Voor mij als leek zag dat er allemaal prima uit en leek het mij niet nodig om dit te laten checken. Ik heb dat uiteindelijk toch gedaan. Ik ben op een zeer prettige manier bijgestaan en heb nu een vso zoals die hoort te zijn. Bedankt Linda!!

goed geholpen

goede advies gekregen 2x contact gehad met ilona wis nog van de eerste keer toen ik belde voor advies en gaf aan als niet goed is gegaan terug te bellen voor verder advies

Enorm positief

Linda heeft mij in de afgelopen periode ondersteunt bij het afsluiten van mijn VSO. Zij is iemand, die in alles net dat stapje extra doet en daar ben ik enorm dankbaar voor :)

Uitstekend geholpen

Mevrouw Boks heeft mij totaal ontzorgt en goed geholpen nadat ik even door de bomen het bos niet meer zag. Door een tactvolle en zakelijke houding hebben we samen een mooi resultaat bereikt en heb ik inmiddels mijn vso getekend. Los van het feit dat mw. Boks haar vak verstaat, neemt ze jouw verhaal echt mee in de brief naar de werkgever om zo ook niet hieraan voorbij te gaan. Ik heb dit als erg prettig ervaren. Vlotte reactie, fijn contact. Ik zou haar dan ook van harte aanbevelen als je in een soortgelijke situatie zit.

Geen loze beloftes

Na aanmelding is er direct contact opgenomen door Linda. Wat een geweldige doorpakker. Ze stond vanaf de eerste minuut volledig achter mij, en heeft alles supersnel en goed in mijn voordeel geregeld. Hartelijk dank!

• Communicatie

Snel, ontzorgend en duidelijk. Top!

De NAB heeft ons uitstekend geholpen bij het opstellen van een vaststellingsovereenkomst. Vragen werden snel en duidelijk beantwoord, zowel per mail als telefonisch. Het concept werd zorgvuldig aangepast, waardoor we nu met vertrouwen kunnen tekenen. Topservice en een grote zorg minder voor ons!

• Communicatie

Prima geholpen. Duidelijke uitleg.

UITSTEKEND!!!

Onlangs maakte ik gebruik van de diensten van De Nationale AdviesBalie voor juridisch advies en mijn ervaring was over het algemeen positief. Het proces begon met het invullen van een eenvoudig online formulier waarin ik mijn vraag kon beschrijven. De website was duidelijk en overzichtelijk,wat het makkelijk maakte om de juiste categorie en expert te vinden. Binnen korte tijd werd ik gekoppeld aan een adviseur die snel reageerde en mijn situatie goed begreep. Het gesprek zelf verliep professioneel en de adviseur gaf praktische en duidelijke informatie, wat mij hielp om weloverwogen keuzes te maken.

• Communicatie

Het was een prettig gesprek

Er werd goed geluisterd naar mijn verhaal en ik kreeg op een rustige en duidelijke manier advies hoe ik de situatie aan kon pakken! Ook werd er al heel snel contact met mij opgenomen wat ik zelf heel prettig vond!

Snel & accuraat

Ik schrijf niet snel een review. Maar voor de NAB maak ik graag een uitzondering. Er werd heel snel en zeer deskundig gereageerd op de ontstane situatie. En deze werd ook snel afgehandeld. Waarvoor dank.

• Communicatie

Top, snel, duidelijk en accuraat

Fijn te woord gestaan, op een duidelijke manier advies ontvangen en al met al een goede ervaring met Mirjam Boks. Aanrader!

• Communicatie

Zeer vakkundig en goed geholpen!

Ik heb mijn VSO hier laten checken en ben erg tevreden. Zeer snel geholpen en communicatie was erg laagdrempelig en behulpzaam!

Snel en proffessioneel

Nadat ik mijn hulpvraag via de website had ingevoerd, gingen de dingen erg snel. Binnen een minuut werd ik gebeld en na een korte intake direct doorgeschakeld met een jurist. Het vertrouwen in de jursit was groot en is terecht gebleken. Een perfecte keuze met een goede afloop....

• Communicatie

Outstanding legal support with excellent communication

I am incredibly impressed with the legal advice I received from Mrs. Doppia. Her communication was exceptional, and every detail was explained clearly and thoroughly. As someone who doesn’t speak Dutch and isn’t familiar with Dutch law, her guidance felt invaluable. She handled my request with remarkable speed and efficiency, leaving me feeling fully supported throughout the process. I am deeply grateful for her assistance and for the existence of such a helpful service. Highly recommend!

Zeer deskundig en betrokken

Linda heeft mij geholpen bij een conflict met mijn werkgever omtrent een vaststellingsovereenkomst en het beëindigen van mijn contract. Dankzij haar duidelijke communicatie en effectieve aanpak voelde ik me altijd goed geïnformeerd en gesteund gedurende het hele proces. Ik beveel Linda Lemckert ten zeerste aan voor iedereen die juridische hulp nodig heeft. Haar expertise en toewijding hebben een groot verschil gemaakt.

• Communicatie

Zeer snel en professioneel geholpen

Na het indienen van de VSO binnen 45 minuten gebeld en vervolgens binnen 30 minuten gebeld door een juriste. Zeer snel en klantvriendelijk behandeld.

duidelijk

fijn gesprek met de juiste informatie voor zover mogelijk.

• Communicatie

Snel, en toch zorgvuldig en correct

Nadat ik contact had gezocht met de Adviesbalie over mijn concept vso, was de definitieve versie van die vso in een (1) week bereikt. Linda gaf (naast de inhoudelijke beoordeling van de overeenkomst) ook nog veel goede adviezen. Het contact was prettig en efficient.

Erg goede hulp! Positief uitgepakt

Mirjam heeft mij super goed geholpen, reageert snel, heeft positief uitgepakt met de VSO die ik kreeg aangeboden vanuit werk om dit te veranderen naar een positief voorstel voor mij.

• Communicatie

Wist eigenlijk niet dat er hulp bestond voor dit soort zaken Dus effe gegoogled en kwam bij de nationale advies ballie terecht waar ik vakkundig geholpen ben door linda lemckert dikke pluim

• Communicatie

Professionele, duidelijke en zeer prettige communicatie.

Dezelfde dag dat ik mij aanmeldde om de VSO te controleren een belletje dat ik de juriste binnen 1 dag kon verwachten, en binnen 24 uur eerste contact met de juriste. Uitstekende en erg prettige communicatie met de juriste gehad waar gelijk duidelijk was dat ik in mijn belangen geholpen werd. lk adviseer ook ten zeerste om je VSO hier te laten controleren.

• Communicatie

Dankzij NAB ondersteuning snel en professioneel de procedure afgerond.

Prettig contact en snel en doortastend optreden van de medewerkers. Ook bij het niet beschikbaar meer zijn van de initiële medewerker is de overdracht naar medewerker Linda snel geregeld en merk je als cliënt vrijwel niets van de transitie. Top geregeld!

• Communicatie

Tijdige reactie en deskundig advies

De NAB doet wat het zegt. Op tijd feedback en een deskundig advies.

Goed.

Linda communiceerde prettig. Een compliment voor haar. Ze kwam voor mij op terwijl ik dat op dit moment niet kan. Ik ben dankbaar dat ik haar via De Nationale AdviesBalie B.V. heb gevonden.

Top ervaring!

Snel en goed contact gehad met mevrouw Kers. Alles werd netjes en duidelijk verteld. Ze zat er kort op en weet goed van aanpakken.

Bouwe Landlaan 3A

7321AE Apeldoorn

Over De Nationale AdviesBalie B.V. (NAB)

Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.