Binnen 5 minuten al iemand gesproken die mijn dossier doorstuurt naar een jurist. Das is nou goede service!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en fijne feedback! Wat fijn om te horen dat u zo snel bent geholpen en onze service als prettig heeft ervaren. Vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Na uploaden van VSO werd ik binnen twee minuten gebeld voor een nadere toelichting. Top dat er zo snel opvolging aan gegeven wordt.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en fijne woorden! Wat fijn dat u zo tevreden bent. Veel succes met het verdere verloop van uw traject. We wensen u het allerbeste. Vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik heb geen ervaring
Beste Yusuf, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Op een prettige en professionele manier begeleid bij het VSO-traject. De juridische adviezen waren veel waard.
Hartelijk dank voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je het traject rondom de vaststellingsovereenkomst als prettig hebt ervaren en dat onze juridische adviezen van waarde voor je waren. We wensen je alle goeds voor de toekomst. Vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Hele fijne en top service
Ebru heeft mij netjes en snel te woord gestaan wanneer dit nodig was en daar waardeer ik haar heel erg voor!
Dank je wel voor je fijne review. Fijn om te horen dat Ebru je zo prettig heeft bijgestaan. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Snel telefonisch contact. Vriendelijk geholpen.
Bedankt voor je positieve reactie. Fijn om te horen dat je vlot en vriendelijk bent geholpen en dat het telefonisch contact goed verliep. Vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ivm een geschil met mijn werkgever, de nationale adviesbalie om hulp gevraagd. Direct goede raad van de medewerker gekregen. Ook vrijwel meteen met een advocaat in de buurt in contact gebracht. Zeer tevreden met de gang van zaken.
Dank je wel voor je fijne review! Goed om te horen dat je snel goede raad hebt gekregen en meteen in contact bent gebracht met een advocaat bij jou in de buurt. We zijn blij dat je tevreden bent over hoe alles is verlopen. Veel succes gewenst met het verdere traject! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik kreeg ontslag ivm economische redenen. Heb dezelfde dag contact gezocht bij NAB. Kreeg meteen fijn contact en is zo ook gebleven t/m àlles geregeld was. Mevr. l. lemckert heeft mij zo geweldig geholpen. Chapeau!!!!
Dank je wel voor je mooie woorden! Wat fijn dat je direct goed contact had en dat dit zo is gebleven tot alles geregeld was. Linda zal je compliment zeker waarderen – chapeau terug! Veel succes en sterkte gewenst verder! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Vanwege een VSO contact opgenomen met NAB. Hier werd ik vriendelijk te woord gestaan door een dame die mijn situatie begreep en daadkrachtige actie ondernam door mijn verhaal kort, bondig en correct te documenteren voor de jurist en mijn VSO gelijk door te sturen naar betreffende jurist. Eigenlijk exact hetgeen ik momenteel zoek voor een vervelende situatie, Begrip en daadkracht!
Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je je begrepen voelde en dat er snel en doortastend is gehandeld. Dat is precies wat we willen bieden in zo’n vervelende situatie: begrip en daadkracht. Wij wensen je het allerbeste voor de toekomst! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Fijne ervaring en een goed gesprek gehad.
Dank je wel voor je reactie! Fijn om te horen dat je een prettige ervaring hebt gehad en het gesprek als goed hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat je je gehoord voelt. Veel succes verder gewenst! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Erg fijn geholpen. Alles is goed uitgelegd en snel resultaat.
Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en dat alles duidelijk werd uitgelegd! Mooi dat er ook snel resultaat was. Bedankt voor je vertrouwen, en veel succes gewenst met het verdere verloop! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
De telefoon gesprekken heb ik als zeer fijn en zeer positief ervaren. Duidelijke en fijne communicatie.
Dank je wel voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je het contact als prettig en positief hebt ervaren. We doen ons best om altijd helder en vriendelijk te communiceren, dus het is fijn dat dat zo is overgekomen. Veel succes gewenst met alles wat nog komt! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Hey telefonisch gesprek was heel aangenaam, werd goed geluisterd en antwoord gegeven.
Dank je wel voor je fijne reactie! Goed om te horen dat het gesprek als aangenaam werd ervaren en dat je je gehoord voelde. We vinden het belangrijk om echt te luisteren en mee te denken. Heel veel succes gewenst met het verdere verloop! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Duidelijk uitleg gekregen hoe ze ons konden helpen. Met mijn ontslag.
Bedankt voor je bericht! Goed om te horen dat je duidelijkheid hebt gekregen en dat we je konden helpen in een lastige situatie zoals ontslag. We wensen je veel succes en sterkte bij de volgende stap! Met vriendelijk groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Had een paar vragen omtrent kinderalimentatie, en ik heb er antwoorden op gekregen waar ik zeker wat mee kan.
Veel uitleg gekregen tijdens telefoongesprek en na het opsturen van document werd ik al snel terug gebeld met een beoordeling!
Wat fijn om te horen dat je zo snel en duidelijk geholpen bent! We vinden het belangrijk om helderheid te geven en snel te schakelen, dus het is mooi dat je dat zo hebt ervaren. Bedankt voor je vertrouwen, en veel succes gewenst met het verdere verloop! Met vriendelijk groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Door samenwerking met de NAB kun je erop vertrouwen dat aan alle juridische consequenties is gedacht. Deze worden duidelijk uitgelegd en zoveel mogelijk ondervangen in de VSO. Goede communicatie met werkgever en zeer oplossingsgericht. Ben heel goed geholpen.
Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve feedback! We zijn blij dat je onze werkwijze als professioneel en klantvriendelijk hebt ervaren. Goed om te horen dat je je ondersteund voelde en dat we samen tot een duidelijke en evenwichtige VSO konden komen. We wensen je alle succes en het allerbeste voor de toekomst! Met vriendelijk groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Fijne en snelle communicatie en een goed advies.
Dank je wel voor je fijne feedback! We zijn blij dat je tevreden bent over de communicatie en het advies. Heel veel succes gewenst met het verdere verloop! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale adviesbalie
Snel en vriendelijk mijn vraag beantwoord
Ik bedank De Nationale AdviesBalie in het bijzonder, Linda en Martha, jullie staan op en vechten voor een werknemer als ik die anders niet zou krijgen waar ik recht op heb in een ongelijke juridische strijd
Wat bijzonder om te lezen – dank je wel voor je vertrouwen en je mooie woorden. Linda en Martha zetten zich inderdaad met hart en ziel in, en we zijn blij dat we jou konden bijstaan in een situatie waarin je je anders misschien alleen had gevoeld. We wensen je alle succes en rechtvaardigheid toe in het verdere verloop van je traject! Met vriendelijk groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik ben zeer snel geholpen , al met al heeft het 3 maanden geduurd dankzij de werkgever maar is het netjes afgehandeld. Nooit heb ik langer dan 24 u op een reactie hoeven wachten en zijn al mijn vragen zeer snel teruggekoppeld.
Wat fijn om te horen dat je zo goed en snel geholpen bent! Linda is inderdaad een kanjer, en we zijn blij dat ze je zo vlot en zorgvuldig heeft kunnen ondersteunen – ook tijdens een langduriger traject. Bedankt voor je mooie woorden, en we wensen je alle succes en rust toe nu de zaak is afgerond. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Hartelijk dank voor u werkzaamheden snelle reacties, beleefdheid zeker goed geholpen door u organisatie ik ben zeer tevreden. ik raad mensen om u in dienst te nemen . Mvg.Y.Nazary
Heel erg bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen in onze organisatie. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze hulp, snelle reacties en benadering. We stellen het enorm op prijs dat je ons aanbeveelt en wensen je alle succes toe bij het verdere verloop van je situatie! Met vriendelijk groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik kan niet anders zeggen dat ik heel erg tevreden ben met hoe ik ben geholpen. Alles werd eerst met mij overlegd. Zowel telefonisch als over de mail als zeer prettig ervaren. Hele aardige vrouw, professioneel maar ook gewoon lekker menselijk. Precies wat ik fijn vind in “juridische” kwesties!
Wat mooi om te horen dat je zo tevreden bent over de hulp die je hebt ontvangen! We vinden het belangrijk om transparant te werken en goed af te stemmen op jouw wensen, dus fijn dat dat zo is overgekomen. Ook geweldig om te lezen dat je het contact als zowel professioneel als menselijk hebt ervaren – precies waar we voor staan. Heel veel succes gewenst met alles wat nog komt! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Heel erg behulpzaam.
Bouwe Landlaan 3A
7321AE Apeldoorn
Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.