Snelle communicatie

Ik heb een prettige ervaring gehad na een onverwachts ontslag. Linda heeft mij goed geholpen en alle communicatie en onderhandelingen overgenomen. De communicatie verliep erg vlot en er kon snel geschakeld worden. Altijd goed advies ontvangen en mijn vragen konden altijd beantwoord worden door de kennis die in huis is. Hopelijk doet deze situatie zich niet nog een keer voor, maar dan zou ik hier terugkomen.

• Communicatie

Ik ben heel goed geholpen door mevrouw :)

Mevrouw heeft mij heel goed en duidelijk alles uitgelegd. Ik ben heel eeg tevreden en blij.

• Communicatie

Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening van De Nationale AdviesBalie B.V.

Mevrouw Doppia heeft haar volledige aandacht aan mijn situatie gegeven. Zij heeft op een snelle en professionele manier gehandeld. Zij was altijd goed bereikbaar voor mijn vragen of overleg.

Uitstekende juridische ondersteuning

Dank je Ilona Proper voor je geweldige steun en advies! Gewoon top!

Patient and nice communication

I was talking to Ilona on the phone. She was very patient and translated my message (I’m talking only in English) left on the website to understand my case and questions. She has shown her understanding to my unjust experience and advised me to get in touch with one of your co-operate lawyer. But just one problem, she seems forgot to attach the checklist in her email. I have replied immediately for that but not yet response after one whole working day, neither the call from the lawyer though…

Business rent dispute

I had a very complicated question about rent and debt collection agency which was harassing me. The lady at the phone was so helpful that I wanted to give them 5 stars. Very professional and polite, impeccable English and courtesy. Highly recommended

• Communicatie

Ik kreeg snel reactie terug

Vriendelijk en snel doorverwezen. Erg prettig als je snel iets nodig hebt.

heel goed

vertrouwd, zeer behulpzaam en vriendelijk.

Goed en vakkundig geholpen

Goed en vakkundig geholpen. Het doel duidelijk in zicht en bereikt

• Communicatie

Ik ben super goed geholpen door de jurist en werd met al mijn vragen en problemen heel goed geholpen. Ik ben meteen met een uur terug gebeld door een jurist nadat ik mij had aangemeld en nadat ik mijn probleem had uitgelegd werd het gelijk opgepakt.

• Communicatie

Ik ben uitstekend bijgestaan door mevrouw Kers

Mevrouw Kers heeft mij zeer goed bijgestaan met het bereiken van overeenstemming voor een vaststellingsovereenkomst. Ik zou de Nationale Advies balie zeker aanbevelen!!!

• Communicatie

Heel prettig snel en professioneel

Heb een hele fijn ervaring met Linda in een niet zo fijne situatie:) Ze nam alle stress weg en heeft het heel snel en goed opgepakt voor mij !! Zeker een aanrader ze weet waar ze het over heeft!

Super service

Fijne communicatie en heldere uitleg

Snelle reactie

Na een kort mailtje, snel contact gehad. Uiterst vriendelijk en informatie gekregen waarmee ik verder kon. Hartelijk dank hiervoor

helder

Goede advisering terzake.

Zeer professioneel

Ik ben zeer goed geholpen door Linda Lemckert, heel professioneel, maar ook meteen heel menselijk. Door hoe Linda met mijn case omging kon ik mijn zorg loslaten. Ik ben ontzettend blij en vooral dankbaar hoe is ben geholpen.

goed indruk

kort en krachtig

• Communicatie

To the point en vriendelijk!

Bij start gesprek had Ilona onmiddellijk mijn dossier voor zich en beantwoordde mijn vragen professioneel en vriendelijk.

• Communicatie

Top hulp en goede advies!

Geerke heeft ons top geadviseerd. Ze denkt mee met je en geeft de juiste advies.

Fijne begeleiding

Ik ben bijgestaan door mevrouw Doppia, Ze heeft mij uitstekend geholpen, niet alleen om meer uit mijn VSO te halen, maar ook door de situatie te begrijpen en een luisterend oor te geven.

• Communicatie

Boven verwachting correct, deskundig en vlot geholpen.

In een situatie waarin ik mij uiterst onzeker en onveilig voelde door de inspanningen van mijn werkgever mij onderuit te halen wist de juriste die mijn zaak op zich nam mij vanaf het eerste gesprek het nodige zelfvertrouwen terug te geven . Zij kwam heel snel tot de kern van de zaak en nam het voortvarend voor me op. Zij luisterde zeer goed naar mijn verhaal en wensen en verwoordde dat ook effectief naar mijn werkgever. Tenslotte behaalde ze ook een voor mij bevredigend resultaat. Daarnaast wist zij me ook nog van allerlei relevante informatie te voorzien (consequenties zorgtoeslag, ww- aanvraag etc) te voorzien die ik als zeer nuttig heb ervaren. Alleen maar lof voor de degelijke en sympathieke aanpak van deze juriste.

• Communicatie

Positief, goed en duidelijk uitgelegd

Ik ben zeer professioneel geholpen en geadviseerd bij mijn vraag. Ik ben erg blij omdat het me zal helpen mijn twijfels op te lossen. Als ik nog vragen heb, ben ik welkom en wordt er naar mij geluisterd door de adviseurs.

Heel goed

Ik ben binnen 3 dagen heel goed geholpen heb alles snel en netjes kunnen afsluiten met mijn werkgever.

Top geholpen

Een heel fijn gesprek

Hele goede informatie

Fijn gesprek en heel ophelderend, ook goed advies gekregen.

Bouwe Landlaan 3A

7321AE Apeldoorn

Over De Nationale AdviesBalie B.V. (NAB)

Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.