Top gasten en bruikbare informatie.

Ik heb de opleiding als zeer prettig ervaren. Nieuwe dingen geleerd en de laagdrempelige aanpak sprak mij aan. Erg fijn dat er veel praktijk voorbeelden werden besproken en behandeld. Je ziet duidelijk dat jullie al drie een passie hebben voor het vak en dat dragen jullie ook over. Een verbeterpunt vind ik wel dat de video's duidelijker en professioneler hadden gekund. Ook vind ik Facebook achterhaald en zouden jullie beter naar een eigen afgesloten community kunnen gaan. Voor mezelf had ik het fijner gevonden dat de opleiding in het Nederlands was net als de hand-out. Nogmaals een dikke voldoende en ik zal jullie zeker aanbevelen.

Fantastisch!

Zeer gedreven docenten, lekker praktisch, maar toch zoveel diepgang in de stof. Aanrader!

• Advies

Volleerde trainers met passie voor het vak

Al met al een erg prettige ervaring. ik vond de koppeling van theorie en praktijk mooi opgezet, met name tijdens de eerste 3 praktijkdagen. Ik vond de links naar video's en artikelen erg waardevol. Ik denk dat voor de toekomst misschien nog meer aandacht naar toetsing van adequate kennis anatomie kan gaan. Naar mijn mening een belangrijke component van een goede trainer. Ook zou ik het leuk hebben gevonden nog meer over het coachen van clienten te leren.

Geweldige opleiding!

Ik kwam binnen als een groentje als het gaat om kennis van sport. Ik dacht de kennis in sport te hebben. Maar dat bleek na de eerste omtmoeting met team Milo wel anders. In 6 maanden super veel geleerd van een geweldig team maar ook van de medecursisten. Super ervaring!

Wibautstraat 129

1091 GL Amsterdam

Over MILO Education

MILO. Een groep vakidioten. Een aantal zeer ervaren trainers en coaches die klaar staan om hun expertise met jou te delen. MILO is begonnen als gesprek tussen trainers die op zoek waren naar antwoorden over hun vak. Trainers die de drang hadden om beter te begrijpen waarom en hoe. Beter willen worden. Daar kwamen we tot de ontdekking dat vakmanschap een combinatie is van kennis en ervaring. Dat is nog steeds de basis voor alles wat wij doen.

Over Coachscore.nl

Coachscore is de reviewtool speciaal voor coaches. Groei als coach met echte reviews. Help meer mensen. Meer weten over hoe de reviews worden verzameld en worden gecontroleerd op echtheid? Ga dan naar onze website en klik onderin de footer op: “hoe worden reviews gecontroleerd op echtheid?”