Dit is toch wel echt de opleiding die je gedaan moet hebben. Je leert zoveel en de manier waarop de opleiding is opgezet is dan ook super alles valt als puzzel stukjes in elkaar je leert denken in bewegen en anatomie is een groot deel wat heel leuk is :) door de anatomie die je leert leer je verbanden leggen in bewegingen zodat je goed interventies kan aanbieden en eventuele energie lekken kan voorkomen. De docenten zijn erg betrokken en dagen uit in je coaching en onderbouwing en zeggen eerlijk of het klopt of niet zodat jij kan groeien. Het is te goed de beste pt opleiding in mijn ogen zou nog veel meer kunnen vertellen maar dan schrijf ik een heel boek . Ik zeg gewoon DOENNN
In 30 weken wordt je flink uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen tijdens de praktijklessen. De Mentoren stellen jou continue vragen over hoe en waarom. Hier leer je onwijs veel van! Fijne combinatie met thuis de theorie doornemen en dan komt alles tot leven tijdens de praktijkdag. Na iedere praktijk dag ging ik met een goed gevoel en met veel opgedane kennis naar huis.
Milo was echt een hele mooie ervaring waarin ik in een korte tijd super veel heb geleerd. Ik was een beginner in dit vak en door de leerzame praktijk lessen en duidelijke structuur in de theorie, kon ik mezelf heel snel ontwikkelen in deze 7 maanden.
Ik heb super veel belangrijke informatie en tools geleerd,van coaching tot aan zelfontwikkeling. Daarnaast zijn de mentoren zeer ervaren en is niks fout, zolang alles onderbouwd is . trainingsleer is zoveel meer dan alleen het trainen zelf maar ook alles wat er omheen speelt op psychologisch persoonlijk gebied etc. Alles komt terug in de opleiding. Kortom ik heb heel veel waardevolle kennis opgedaan en zal altijd mezelf blijven doorontwikkelen, en dat alles is vanwege deze opleiding (=
Ik heb ontzettend veel geleerd en nu een solide basis om als PTer aan de slag te gaan! Ik vond de lesstof soms erg pittig, maar dat geeft me ook het gevoel dat deze opleiding mij meer biedt dan de andere PT opleidingen. Dus als je jezelf echt wil verbeteren en hier tijd en energie in wil steken, is dit jouw opleiding. De praktijklessen waren super waardevol, wat zijn de mentoren onwijs goed en fijn om van te leren! Heel open en geduldig.. en ook erg inspirerend en gezellig! Alltijd doorvragen waarom je iets vind/doet... soms sloeg ik dicht.. soms raakte ik getriggert maar altijd voelde ik dat ze dit doen om mij beter te maken. Dus.. makkelijk? zeker niet.. de beste keuze? 100%
Dit is zeker weten 1 van beste opleiders als het gaat om PT en groepsles. De stof is heel uitgebreid, heb vaak momenten gehad dat ik dacht van this it too much, laat me stoppen hoor. Maar nadat je de stof 1 keer goed doorleest en samenvattingen maakt zie je wel dat de stof op de 1 of andere manier blijft hangen. De lessen hadden structuur en de leraren waren duidelijk in uitleg en waren ook eerlijk kwa feedback in je verbeterpunten. Wat belangrijk is want je wil juist blijven groeien al persoon en trainer. Naarmate de lessen wordt je hier en daar in het diepen gegooid en kan je het gevoel hebben dat je het niet kan en niet weet. De leraren keken je dan niet raar aan maar legde het goed uit en hadden geduld met je. Als tip zou ik zegen maak de stof van de introductie les 0 korter of meer uitleg in filmpjes.
In deze opleiding leer je ontzettend veel! Tijdens de praktijk dagen gaat het vooral om techniek en coachen. De theorie is zelfstudie en dat vond ik soms wel lastig en vooral heel veel, maar alle coaches zijn wel bereid om al je vragen te beantwoorden. Alles is heel helder en duidelijk, maar persoonlijk zou ik niet weer kiezen voor een opleiding waarbij alle stof alleen online is, mijn voorkeur gaat echt uit naar fysiek boeken of papier, dat neemt niet weg dat de kwaliteit van de opleiding heel hoog ligt, dus vandaar zou ik Milo education zeker aanraden!
Ik kwam binnen met 0 kennis omtrent anatomie, biomechanica, fysiologie en trainingsprincipes. En toch, binnen een half jaar is het gelukt om die kennis te vergaren en toe te passen in het begeleiden van cliënten. De MILO mentoren verstaan hun vak, beschikken over enorm veel kennis en brengen hun enthousiasme voor het vak iedere keer weer zonder moeite op ons over. Een eer om van hen het vak te mogen leren.
Ik was altijd druk bezig in de sportwereld en door die ervaringen kon ik ook lessen geven maar ik heb nooit een sport opleiding gedaan en wist weinig van het menselijk lichaam af buiten het opvangen van sport specifieke spieren en bewegingen. Milo Education heeft mij de fundering gegeven om duurzaam te kunnen coachen. Zeer aan te raden voor iedere (aspirerende) trainer die meer uit zichzelf wil halen. Deze opleiding brengt je van de anatomie tot het coaching traject. Prachtige ervaring met fijne opleiders. Dikke 10!
Voor Milo heb ik heel lang zelf getraind zonder enige kennis. Toen ik met Milo begon realiseerde ik mij pas dat ik eigenlijk niks van fitness en coaching af wist. Ik heb zoveel geleerd in een redelijk korte periode, want die 30 weken vliegen zo voorbij!! Voor mij waren dit de beste 30 weken van mijn leven, omringd met mensen die dezelfde passie delen. Een nieuwe groep vrienden erbij en een tijd die ik nooit meer ga vergeten. En top mentoren die je door de praktijklessen heen begeleiden! Je moet wel echt goed gaan inplannen om de stof te leren en zorgen dat je voorbereid naar de lessen komt. Ook om te zorgen dat de ervaring voor jezelf beter wordt. Echt een aanrader!!!!!!!
Geweldige 30 weken gehad. De online stof zit zo in elkaar dat je echt leert om te leren. Je wordt continue bewust gemaakt waarom het waardevol is om de stof tot je te nemen en wat je hiermee kan in de rol als coach. Op de praktijkdag komt dit allemaal tot leven. Hier mag je laten zien wat je geleerd hebt. Een goeie en gemakkelijk manier om jezelf te ontwikkelen. Na 30 weken ben je met vertrouwen klaar voor je examen!
Deze opleiding was pittig, maar de hoge standaard die aan wordt gehouden bij Milo wil ik als sport professional ook terug laten komen in mijn eigen werk. Het is de inspanning en het geld zeker waard, daarbij zijn de praktijkdagen een geweldige manier om netwerken met andere mensen in de branche.
Afgelopen jaar heb ik niet alleen immens veel geleerd over het menselijk lichaam, bewegen en coachen, maar ook over mezelf. In deze opleiding word je uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Je wordt op een hele prettige manier begeleid door mentoren die je mega veel kennis kunnen geven en je inspireren. Je doet het samen: met je mentoren en medestudenten help je en motiveer je elkaar. Maar je doet het voor jezelf: omdat jij een betere trainer wilt zijn en omdat jij meer uit jezelf wilt halen. Als jij dit ook wilt, dan ben je bij MILO aan het juiste adres!
Wat een fantastische opleiding! Na alle lessen heb je echt het gevoel dat je alles bezit om zelfstandig aan de slag te gaan als personal trainer. Het is heel fijn dat je in die drie weken voor een les zelf de tijd hebt om alle stof goed door te nemen. Op het moment dat er dingen onduidelijk waren, viel alles op z’n plek tijdens de uitgebreide lessen met fijne begeleiders. Ik raad het echt iedereen aan! MILO bedankt voor alles!
Milo biedt een enorm omvangrijke doch specifieke opleiding aan voor PTs in spé. Ze weten de perfecte mix te vinden tussen theorie en praktijk door middel van sterke theoretische modules en zeer interactieve contactmomenten. De focus ligt daadwerkelijk op jouw ontwikkeling als coach. Perfect voor de beginner, maar zeker ook meer ervaren instructeurs die op zoek zijn naar meer.
Milo is een uitdagende opleiding, die zowel theoretisch als praktisch veel inhoud heeft. Ze gaan veel verder dan alleen de pure stof, maar kijken veel naar het grote plaatje. Onder leiding van ervaren mentoren wordt een comfortabele sfeer gecreëerd waar echt ruimte wordt gemaakt om te leren en ervaren!
Ik ben wat onzeker begonnen aan de opleiding. Allemaal vragen zoals: kan ik het wel? Ben ik klaar voor? De opleiding is niet alleen kennis opdoen en leren over de menselijke anatomie maar draagt ook bij aan het creëren van een GROWTH-mindset als individu. De theorie wordt meteen vertaald naar de praktijk waarbij steeds de ‘waarom vraag’ centraal staat en je op een holistische manier leert kijken naar de werkelijkheid. Ik raad de opleiding van harte aan!
Fantastische en uitdagende opleiding met een goede balans tussen theorie en praktijk. Ik heb waardevolle feedback mogen ontvangen van alle trainers en ben in 30 weken tijd ook enorm gegroeid als persoon. Ik heb genoten van de opleiding en wil team Milo dan ook hartelijk bedanken!
Ik heb in 30 weken tijd zoveel geleerd. Elke les was super leerzaam en ik had elke keer zin in de lessen. Toffe docenten die je ook helpen als je het even niet meer weet tijdens de lessen.
Alles wat ik zocht in een goede opleiding, vond ik bij MILO! De goede structuur en geleidelijke opbouw, de inhoud van de theorie, de praktijklessen, de begeleiding en deskundigheid van de mentoren, het enthousiasme en leergierigheid van de groep & de passie voor het vak dat in alles te zien is. Ik heb een enorme progressie gemaakt in 30 weken tijd. Een proces dat ik niet had willen missen! Ik ben nu klaar om vol zelfvertrouwen te bouwen aan mijn carrière als Personal Trainer.
Ik heb een hele fijne ervaring gehad. Een relaxte sfeer op de praktijk dagen en duidelijk overzicht online. Ik heb veel nieuwe aspecten geleerd en ook meer verduidelijking gekregen over onderwerpen die ik niet helemaal begreep. Top opleiding, voor iedereen waardevol!
Wat een fijne en leerzame opleiding. Op je eigen niveau de mogelijkheid te ontwikkelen tot een kundig personal trainer. Is de rug in een neutrale positie? Tripod stance? Bar path? Waar kijk je eigenlijk naar als je een oefening geeft? Precies de juiste hoeveelheid theorie vertaald naar de praktijklessen. Een rollercoaster aan emoties omdat je soms even niet meer op vertrouwd op je eigen kunnen, maar vanuit daar valt juist alles samen. Ik denk dat ik mijzelf van entertrainer naar professor, coach en entertainer heb kunnen ontwikkelen. Precies waar ik naar op zoek was. Ik kwam met het doel leren programmeren, om vervolgens met het oog van een professor naar de oefeningen die ik gaf te kijken. Dit heb ik stapje voor stapje weten te leren met een zeer goed eindresultaat waar ik heel mijn toekomst op zal voort borduren. Al met al een dikke aanrader!
Toen ik 10 maanden geleden op het Milo aanmeldknopje klikte, had ik geen idee wat er me te wachten stond. Ik dacht tja... ik ben 19 jaar, studeer en werk 2 banen, maar ben een grote sportschool liefhebber en wist dat dit is wat ik wilde. Ik heb het met beide handen aangepakt en met alles wat ik kon heel hard gewerkt voor deze diploma. Het was super intens, het is vaak ten koste gegaan van andere dingen in mijn leven, maar ik wilde het halen en dat heb ik ook gedaan. Tijdens de zelfstudie verbreedde ik mijn interesse in bewegen nóg meer maar werd ik soms ook onzeker door de hoeveelheid aan kennis die ik maar in mijn brein moest gaan zien te proppen. Elke 3 weken kreeg ik weer een boost tijdens de praktijkles en viel echt alles op zijn plek. Lees jij dit, overweeg je de opleiding te gaan doen? Denk er goed over na, ben gemotiveerd maar vooral gedisciplineerd en zie het echt als een serieuze opleiding. Ik heb de hoeveelheid toen ter tijd enorm onderschat, maar als je iets wil bereiken, is niks onmogelijk. Bedankt alle mentoren! Zonder jullie had ik dat prachtige papiertje niet.
Deskundig trainers met een passie voor het vak en voor de studenten! Fijne omgeving om te leren op een mooie locatie. Een hele uitgebreide online leeromgeving met heel veel informatie. Doordat de online leeromgeving herschreven werd tijdens ons traject zaten er nog best wat fouten in qua zinsopbouw of duidelijkheid. Dit is voor mij echt het enige verbeterpunt. Want de rest van de opleiding is top! Groot compliment naar de trainers, heb van iedere les genoten!
Mede dankzij de MILO opleiding heb ik het gevoel een goede basis te hebben waarmee ik mensen - als beginnende trainer en coach - op een verantwoorde manier kan begeleiden op weg naar hun doelen. Tijdens de opleiding heb ik essentiële inzichten verkregen, zowel theorie- als ook praktijkgericht. Wat ik persoonlijk erg fijn vond was de focus op techniek en functioneel trainen. Verder was het erg inspirerend om van de verschillende stylen van de ervarene MILO mentoren te leren. Ook de Vondelgyms, waar de opleidingsdagen gefaciliteerd worden zijn een motiverende omgeving. Super blij en tevreden om voor MILO gekozen te hebben!! :-)
Wibautstraat 129
1091 GL Amsterdam
MILO. Een groep vakidioten. Een aantal zeer ervaren trainers en coaches die klaar staan om hun expertise met jou te delen. MILO is begonnen als gesprek tussen trainers die op zoek waren naar antwoorden over hun vak. Trainers die de drang hadden om beter te begrijpen waarom en hoe. Beter willen worden. Daar kwamen we tot de ontdekking dat vakmanschap een combinatie is van kennis en ervaring. Dat is nog steeds de basis voor alles wat wij doen.
Coachscore is de reviewtool speciaal voor coaches. Groei als coach met echte reviews. Help meer mensen. Meer weten over hoe de reviews worden verzameld en worden gecontroleerd op echtheid? Ga dan naar onze website en klik onderin de footer op: “hoe worden reviews gecontroleerd op echtheid?”