Ontzettend waardevolle opleiding die zich richt op wat een personal trainer in de praktijk ook daadwerkelijk gaat doen. No nonsense ingericht wat wil zeggen dat je enkel opdrachten en examens doet die een directe vertaling zijn naar de praktijk. Hierdoor bleef de opleiding voor mij ook de gehele tijd leuk om mee bezig te zijn.
Veel geleerd over fitnes en hoe je moet coachen!
Milo education doet wat andere opleidingsinstellingen niet doen: ze leren je denken! Geen voorgekauwde stof, maar hands-on info die je in de praktijk leert omzetten. Hoewel ik reeds EREPS 4 gecertifieerd ben (en reeds meerdere opleidingen personal trainer deed), heb ik echt heel veel bijgeleerd. Iedereen die mij in de toekomst zal vragen welke opleiding ik aan raad, stuur ik met veel plezier naar jullie door. Jullie mogen echt trots zijn op de basis die jullie leggen, de manier van denken, de opbouw, de praktijklessen,... Top coaches! Dankjewel Wouter, Romana en Joeri!
Fantastische opleiding! Zo goed zelfs dat ik met veel plezier van Antwerpen naar Amsterdam kom gereden :) Wat maakt MILO zo bijzonder voor mij? - De theorie wordt écht omgezet in de praktijk. Leren en onthouden gaat zoveel beter wanneer de kennis niet enkel in je hoofd zit, maar je deze ook hebt toegepast en gevoeld in elke vezel van je lijf. - De ongeziene passie en kennis van de docenten. - Ik heb bij geen enkel hoofdstuk het gevoel gehad 'goh, waarom moet ik dit nu leren?'. Alles is to-the-point en enorm waardevol. Voldoende informatie om zelf mee aan de slag te gaan, zonder overkill. - En misschien nog wel het belangrijkste: dankzij MILO voel ik me zelfzeker genoeg om alle opgedane kennis en ervaring verder om te zetten in de praktijk. Als je ziet hoeveel ik ben gegroeid en welk traject ik heb afgelegd vanaf de start van de opleiding, dan kan ik niet anders dan het heel erg aanbevelen. Voor zij die nog twijfelen: gewoon doen!
MILO is een opleiding waar diepgaande, kwalitatieve informatie verschaft wordt. Maar daar blijft het niet bij. Naast het feit dat de docenten stuk voor stuk ongelooflijk kundig zijn en over zeer veel kennis beschikken, zijn ze heel erg betrokken bij de deelnemers. Ze dagen je uit, zetten je aan het denken en maken het mogelijk om jezelf optimaal te ontwikkelen. Er is veel individuele aandacht en het is fantastisch om van zulke gepassioneerde mensen te mogen leren. Al met al een zeer waardevolle en leerzame ervaring die ik iedereen aanraad!
Ik heb de opleiding als zeer leerzaam ervaren. De kennis en kundigheid van de docenten sprak mij zeer aan net als de diepgang die de lesstof omvatte. De praktijklessen waren zeer waardevol.
Milo is in mijn ogen de beste opleiding in NL voor Personal Trainers. Er is veel persoonlijke aandacht aanwezig tijdens de opleiding zodat je al jouw vragen kan stellen. De kennis en kwaliteit die in de opleiding zit zou de standaard moeten worden voor heel Nederland als het aankomt op kwalitatief bewegen. Als je al een opleiding in Personal Training hebt gedaan weet ik zeker dat Milo nog een hele mooie aanvulling is omdat ze je altijd uitdagen om meer kennis op te doen en dit ook direct toe te passen. Ze kijken naar waar je niveau is en vanuit daar creëren ze een omgeving om door te leren. Aanrader!
De verbinding van de theorie naar de praktijk staat tijdens de opleiding centraal. Ik heb de praktijklessen als zeer waardevol ervaren, mede door de expertise van de trainers en de dynamiek in de groep. Je wordt gestimuleerd om van en met elkaar te leren, uit je comfortzone te stappen en jezelf te ontwikkelen. Ik ben heel blij dat ik door deze opleiding in mezelf en mijn ontwikkeling als trainer heb geïnvesteerd.
Voor mij was er heel veel nieuwe stof. Ik geef nog geen pt maar sport al een aantal jaar, en ben heel anders naar mijn trainingen en bewegingen gaan kijken. Ik weet nu ook wat spierpijn is hoe de spieren heten... en wat ze doen. Het schrijven van programma's en programma's snappen is ook erg waardevol en heb dat gelukkig ook mogen leren. Thanks
De opleiding heeft mij zoveel gebracht. Niet alleen de kennis, skills en specialisme op oog op bewegen die ik nu heb om een nóg betere trainer/coach te worden, maar ook op persoonlijke ontwikkeling heb ik heel veel geleerd. Naast de inhoud van de opleiding is de communicatie en het aanpassingsvermogen van de trainers ook top! Tijdens corona hebben we 2 keer een online 'praktijk dag' gehad, wat super goed werkte en goed bezocht werd. Als er iets veranderde kregen we gelijk een mail met alle informatie. Al bij al echt een top opleiding en voor iedereen die twijfelt; echt doen! Het is de beste investering die ik tot nu toe gedaan heb!
Een complete opleiding waarbij je meegenomen wordt in het verder denken dan de basis/normaal. Hier bedoel ik mee dat je uitgedaagd wordt om echt professioneel te denken. De branche moet hier blij mee zijn en zoiets moet je willen volgen als je waarde hecht aan echte kennis en kunde!
Een hele mooie reis gehad tijdens de opleiding. Zoveel kennis opgebouwd en heel veel gehad aan de waardevolle praktijklessen.! Commucatie was altijd fijn tussen de trainers. Ik beveel deze opleiding zeer zeker aan voor iedereen die personal trainer wil worden.
Een mooie opleiding met zeer ervaren docenten. Begeleiding op het gebied van het analyseren van bewegen, coachen en programmeren is top. Als fysiotherapeut/PT zijnde is dit een hele waardevolle opleiding geweest om weer nieuwe tools aangereikt te krijgen om cliënten naar hun doelen te begeleiden!
Ik heb verscheidene opleidingen gevolgd op het gebied van sport en gezondheid, maar deze opleiding is de absolute nummer één als het gaat om het verkrijgen van kennis omtrent training en het ook goed toepassen. De opleiding kent hier veel diepgang in. Een absolute aanrader voor iedereen die wil beginnen met personal training, maar door de diepgang ook voor mensen die al een personal training opleiding hebben gevolgd.
Tijdens zelf trainen let je nu op bewegingen wat je uitvoert. je kan de resultaat merken.
Een opleiding met praktijkdagen! Naast je theorie kom je eens in de maand samen om de theorie naar de praktijk te brengen. Dit maakt het plaatje helemaal compleet. Je kan altijd communiceren met de opleiders als je tegen dingen aanloopt. Dit is heel fijn.
Een geweldige manier om jezelf uit te dagen om een PT te worden. De tools die zij aanbieden en hoe de praktijk dagen in elkaar zitten was voor mij de perfecte combi om alles goed en duidelijk op me te nemen.
Of je nou zoekt nou zoekt naar meer verdieping, coachingskills of theorie: de cursus voldoet naar mijn mening aan allemaal. Persoonlijk vind ik de praktijklessen het meest leerzaam van de opleiding. Elke week andere uitdagingen in casussen en heel veel ruimte voor vragen en persoonlijke aandacht. Je leert beter coachen door de verschilllende tools die worden aangereikt en het beantwoorden van de waarom vraag laat je denken vanuit anatomie en fysiologie. persoonlijk liet dit mij denken op een manier die mijn vertrouwen in de keuzes die ik maakte verbeterde. Een erg leuke en leerzame cursus die ik iedereen aan zou raden. Zelf vind ik het een pre om al anatomische kennis te hebben waardoor je iets makkelijker door de theorie heen gaat.
Doordat je na de theorie meteen toepast onder toezicht van de coaches, blijft het ook echt hangen.
'Kennis is kracht' is kort maar krachtig. Echter beschrijft het de insteek van Wouter en zijn opleiding bijzonder effectief. Deze opleiding is gebaseerd op de wetenschap en gaat elke keer weer terug naar de functionele anatomie. Kunnen we het verklaren vanuit het lichaam? Dan doen we er wat mee, anders niet. En ik houd ervan om puur op feiten af te gaan ipv hypes of trends. Dus daarom was dit een top opleiding voor mij. Erg tevreden. Ik denk dat er erg veel trainers in Nederland zijn die met deze opleiding nog heel veel kunnen leren.
Goede balans in theorie en praktijk. De theorie vond ik iets snel gaan, veel info in korte tijd, merkte dat ik iets langer nodig had om de slides goed te laten landen. Maar omdat de slides nagestuurd zijn, kan dat ook rustig. Praktijk was goed alleen merkte ik dat ik meer hulp kon gebruiken bij het analyseren en corrigeren tijdens het praktijkgedeelte. Elke keer als een van de docenten erbij was dan begreep ik het wel maar zelf doen bleek uitdagender, of zag ik niet goed wat er wel/niet goed ging, zeker bij ademhalen gedeelte. Wel goed opgevangen doordat docenten elke keer weer centraal pakten om een "case" door te nemen. Eye opener omdat ik me realiseerde dat alles begint met een goede ademhaling. Super fijn om al de youtube video's van Sterkher en MILO als naslag/ verdieping te hebben zodat ik het beter kan laten landen. Punt van aandacht was organisatie: verschillende starttijden doorgegeven waardoor mensen op verschillende tijden aanwezig waren. Was bij de masterclass deadlift ook niet goed gegaan. Zonde van inhoudelijk goede clinic.
Van te voren had ik verwacht dat de verschillende soorten deadlifts zouden worden behandeld. Het bleek alleen om de romanian deadlift te gaan en dat was meer dan genoeg. Goede verdieping!
Zeer interessante masterclass. Goede theoretische uitleg en vooral de meerwaarde om het tijdens de masterclass te oefenen in de gym met hulp van Wouter en Romana. Op die manier handig om direct te kunnen toepassen bij cliënten.
De masterclass van Wouter en Richard was heel goed. Ze hebben de DL mooi opgeknipt in stukken, zodat je op een goede en duidelijke manier de juiste technieken aanleerde. Wouter en Richard hebben ontzettend veel kennis en ik heb er enorm veel van opgestoken als trainer. Mijn doel is dat ik de geleerde technieken in de praktijk breng bij mijzelf en mensen die ik training geef. Ik heb nu een betere understanding van de DL. De communicatie was alleen wel voor verbetering vatbaar. De DL cursus zou een week eerder plaats vinden en is, wegens een dubbele boeking gecanceld, en naar een week later gezet. Niet heel handig als je hier al rekening mee houdt in je agenda en met werk. Op de dag zelf kregen we nog een mail dat er ook een verkeerde tijd was gecommuniceerd en dat de inloop een half uur eerder was. Allemaal geen ramp, maar wel komt wel erg knullig over.
De online theorie waar je je les mee voorbereid is erg uitgebreid. De praktijklessen lieten me telkens weer lampjes branden op momenten dat ik in de online leerstof even vastliep of niet helemaal begreep. Leuke, leerzame praktijklessen waar veel aandacht is voor het coachen. De theorie wordt in praktijk gebracht waardoor je zelf meteen alles leert toepassen. Super blij dat ik deze opleiding heb gevolgd. Ik heb heel anders leren kijken naar bewegen en kan dit nu toepassen in praktijk om mijn cliënten nog beter te leren bewegen.
Wibautstraat 129
1091 GL Amsterdam
MILO. Een groep vakidioten. Een aantal zeer ervaren trainers en coaches die klaar staan om hun expertise met jou te delen. MILO is begonnen als gesprek tussen trainers die op zoek waren naar antwoorden over hun vak. Trainers die de drang hadden om beter te begrijpen waarom en hoe. Beter willen worden. Daar kwamen we tot de ontdekking dat vakmanschap een combinatie is van kennis en ervaring. Dat is nog steeds de basis voor alles wat wij doen.
Coachscore is de reviewtool speciaal voor coaches. Groei als coach met echte reviews. Help meer mensen. Meer weten over hoe de reviews worden verzameld en worden gecontroleerd op echtheid? Ga dan naar onze website en klik onderin de footer op: “hoe worden reviews gecontroleerd op echtheid?”