Ik belde heel laat na ik hoorde dat mijn tante die in Echt woont positief getest was op Corona en ze deden heel begripvol en soepel om toch nog een bloemetje te bezorgen.
Tijdens de lockdown heb ik telefonisch een boeket laten bezorgen bij mijn jarige tante. Het bedrag kon ik via een tikkie overmaken en mijn tante belde me heel blij op dat ze een prachtige bos bloemen gekregen had. Hele fijne en vriendelijke service!
Telefonisch boeket besteld, dezelfde dag bezorgd. Boeket zag er prima uit en naar smaak vd ontvanger. Kwaliteit bloemen perfect. Betaling dmv tikkie, volledig op vertrouwen…. Maakje niet veel meer mee… Volgende keer weer!
Bloemen boeket en corsages besteld voor Diamanten huwelijks jubileum van mijn ouders. Prachtig boeket en zeer mooie corsages op de feestdag mooi thuis bezorgd Geweldig!
Telefonisch een rouwboeket besteld. Uitstekende begeleiding bij maken van keuze. Het boeket zag er prima uit. Bedankt Sijtse en Anneke Alberda Heerenveen
Mijn persoonlijke wensen zijn gehonoreerd en uitstekend naar wens tot uitvoer gebracht.
Super bloemen! Super service! Super klantvriendelijkheid!
Zoals altijd hoef je Paul maar te bellen en hij probeert alles zo goed mogelijk voor je te regelen!
Top bloemen. Top service. Top klantvriendelijkheid! Een passend boeket voor elke gelegenheid. Goed advies.
Dank je wel voor de mooie complimenten. We staan graag voor je klaar
Zeer tevreden over de geleverde bloemstukken en het advies om tot de juiste keuze te komen. Top zaak!
Dank je wel voor het compliment we staan graag voor je klaar
Alweer het zoveelste prachtige bloemstuk voor ons gemaakt. Super, dankjewel Paul
We doen iedere keer ons best er iets moois van het maken Bedankt voor het compliment
Bloemen besteld voor een crematie. Het was een mooi boeket. Ook de bezorging was ik tevreden over.
Dank je wel. We staan voor iedereen klaar
Ik heb het contact met Dingelstad bloemen als zeer prettig ervaren. Ik heb telefonisch mijn wensen voor een rouw bloemstuk doorgegeven. Ze snapten precies wat ik bedoelde en de bloemstukken waren prachtig en groter dan ik dacht.
De bestelde krans voor de dodenherdenking bij het monument in Echt was ook dit jaar weer prachtig qua kleur en uitvoering. Stichting Jongeren Ontmoeten Edith Stein Echt
Dank je wel voor de complimenten. We staan graag voor jullie klaar en zeker voor zo'n mooie en dankbare gelegenheid We mogen de geschiedenis niet vergeten. Jullie doen mooi werk om de jeugd hierbij te betrekken.
Uitstekend ben altijd tevreden fijne service. Leuk personeel altijd even vriendelijk. Nog veel reacties gekregen over het boeket bloemen dat bezorgd is geworden bij Peusen. Gr.
Dank voor het compliment. Fijn dat we voor jullie klaar konden staan.
Ondanks de trieste gebeurtenis, een hart van rozen voor een overleden vriendin, ben ik blij dat ik via de bloemist hiermee mijn deelneming kon betuigen. ik kreeg via de telefoon een foto van het bloemstuk en een betaalbericht. De rest hebben zij geregeld, dank je wel nogmaals.
Dank voor het compliment. Fijn dat we voor jullie klaar konden staan. Heel veel sterkte verder.
Erg fijne ervaring met bestellen en vrij laten samenstellen én bezorgen van bloemen op afstand. Persoonlijk en vriendelijk en een sjiek boeket wat zich onderscheid van de nominale boeketten
Heel fijn om te horen! Dankjewel Dennis!
** Dingelstad Echt** daar kan je op bouwen .. service klantvriendelijk .. een bloemist die er is voor ... U .. Mij .. voor Ons .. Top bloemist
Bedankt voor je complimenten Richard! Fijn om te horen.
ook goede begeleiding omtrent de verzorging van de bloemen.
Ik bestel/koop bij allerlei gelegenheden bloemen bij Bloemenhuis Dingelstad. Men is altijd vriendelijk en accuraat. Deze keer heb ik mijn bestelling per mail gedaan en kreeg ik de volgende ochtend een bericht dat men het gelezen had en dat het zou worden geregeld. Vóór 12 uur stonden de bloemen bij de geadresseerde op tafel. Prima service !
Telefonisch besteld voor crematie in Echt, meteen meedenkend en aangeboden het te bezorgen bij crematorium zonder mij als klant te kennen super dat vertrouwen. Gezegd dat ik meteen wou betalen maar ook daar deed hij niet moeilijk over en ik kreeg tikkie pas dag na de crematie. Boeket was prachtig. Dank je, groetjes Irma.
Besteld vanuit het buitenland, goede bezorging, goede kwaliteit
bedankt we stonden graag voor u klaar Paul Elian en Martijn
Vanuit Den Helder besteld vriendelijke bediening en een super mooi boeket bezorgd op de afgesproken tijd
bedankt we stonden graag voor u klaar Paul Elian en Martijn
zeer vriendelijk en behulpzaam bij telefonische bestelling.erg meedenkend.prachtig resultaat.
bedankt we stonden graag voor u klaar Paul Elian en Martijn
Na een week staan mijn bloemen er nog even mooi bij als op de dag dat ik ze gekregen heb. Prachtig gewoon
Wat fijn om te horen bedankt voor het compliment Paul Elian Martijn