De Asko vaatwasser van bijna 9 jaar geeft het laatste jaar problemen. Tijdens de afwerking van een programma sloeg enkele malen per maand de aardlekschakelaar uit. Het programmeren van de machine was soms moeilijk. De monteur wilde eerst de stekker bekijken De nul- fase draad moest rechts in het stopcontact en niet, zoals hier, links. Na de omkering van de stekker geen problemen meer.......
Als je vaatwasser (of nog erger: je wasmachine) het opeens niet meer doet, ben je flink onthand. Mij overkwam beide (gelukkig niet tegelijkertijd), maar gelukkig was er snel hulp van Kers Elektro; hun medewerker zorgde dat alles snel weer werkte.
Ik ken de firma Kers al meer dan 30 jaar en ben nog nooit teleurgesteld in de kontakten. Ze geven altijd eerlijk advies. Als er iets gerepareerd kan worden dan doen ze dit en als het de moeite niet waard is of het wordt te duur, wordt dit ook gezegd.
Helemaal tevreden . Zo ver wij het kunnen inschatten is alles goed georganiseerd.
Vaatwasser gaf een storing, pomp moest vervangen worden. Aardige monteur verhielp het probleem op ene nette manier. Tot de vaatwasser naderhand veel lawaai maakte kwam hij om dat te verhelpen, netjes opgelost.
Een monteur met enorme kennis van zaken die mij zeer goed vooruit geholpen heeft.
kort samengevat als boven
Praktisch, komen afspraken na, redelijke prijs
Eerlijk en kundig advies, zeer vriendelijke man en goed geholpen.
De vaatwasser bleek gereset te moeten worden. Daar was ik nog nooit mee geconfronteerd maar Kers had dat heel snel door en hij doet het nog steeds
Kundig en snel
snel geholpen
Juiste diagnose
Prima service.
De koffiemachine was weer snel gerepareerd
De afspraak was snel gemaakt en ook tijdig gerepareerd. Gelukkig kon het eenvoudig gemaakt worden.
Vakkundig
Defecte vaatwasser werd binnen twee werkdagen gerepareerd. Vriendelijke en proffesionele monteur met goede uitleg over het probleem en mogelijke oplossingen. Tenslotte een vriendelijke factuur.
Ze reageren snel, zijn zeer behulpzaam en kundig.
Snel geholpen en goed de vaatwasser geprepareerd.
Zelfde dag terug gebeld voor een afspraak. Monteur was de volgende dag eral. Binnen een kwartier was het euvel verholpen.
Vriendelijke monteur
De ontsteker van de gaspitten was stuk. Het probleem was direct duidelijk en werd opgelost door een nieuwe set te bestellen en werd op een later moment geïnstalleerd.
2e x hoefde ik niets te betalen, goede servise's, prima bedrijf! Monteur kwam zijn afspraken netjes na!
Altijd goed advies, snelle service en niet te duur
Veldweg 8
8181 LR Heerde
Kers Elektro Reparatie Service BV te Heerde repareert alle soorten en merken witgoed, keukeninbouwapparatuur en koffiemachines.