Prettig zakendoen met dit bedrijf
Onze afzuigkap vertoonde gebreken en via de keukenzaak werd een andere reparatieservice geadviseerd. Deze rekende echter al 120 euro voorrijkosten. Uit een eerdere ervaring met Kers wist ik dat zij een snelle en goede service verlenen. En dat was ook zo. Snel werd het probleem erkent en opgelost. Ik kan iedereen aanbevelen om met Kers in zee te gaan.
De laatste jaren diverse apparaten ter reparatie aangeboden: wasmachine, magnetron, vaatwasser en afzuigkap. Alle apparaten weer snel en kundig gerepareerd, duimpje omhoog!
Kundige monteur met een prima advies
Prima service. En ze zijn snel
De afspraak was snel gemaakt en werd volgens afspraak netjes teruggebeld. Probleem werd vakkundig vastgesteld en klantvriendelijk opgelost.
Werken snel en kundig aan het defecte apparaat. Dit was tot nu toe elke keer het geval.
Koffie machine laten repareren. Gaan niet zomaar wat doen en adviseren over hoe je je probleem zo kosten effectief mogelijk kan op (laten)lossen
Snel, professioneel en vriendelijk.
Vaatwasser weer prima gemaakt, werkt weer uitstekend!
Snel geholpen; goed advies gegeven
Snelle komst, juiste beoordeling van de storing en vakkundige rreparatie. Ook de kosten vielen mee, dat is fijn in deze duren tijden
Goede service en normale prijzen.
Na enig oponthoud toch goed geholpen....
Snel, deskundig, oplossend en vriendelijk….
Ze kwamen meteen de volgende dag langs. Dyagnose gesteld en meteen kunnen laten repareren omdat ze al onderdelen bij zich hadden. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Storing vaatwasser zondag contact gezocht Maandag monteur al gekomen.
prima monteur en vriendelijk. Geen onvertogen woord gevallen
Snelle aktie en reparatie prima
Top reparatie van de afwasmachine; het bestek-rekje was stuk gegaan en plastic deeltjes waren in het apparaat beland en ontregelden het apparaat. Ok de deur slootslecht door lekkage van afvoer; ook opgelost. Uitstekende werknemer van het bedrijf. Ik ben zeer tevreden!
Snelle reactie en prima service
Deskundig en klantvriendelijk geholpen. En er werd aan de gemaakte afspraken gehouden.
Was er snel. Kon onmiddellijk het defect vaststellen en had de onderdelen in de auto om direct de reparatie uit te voeren.
hele goede ervaring
Veldweg 8
8181 LR Heerde
Kers Elektro Reparatie Service BV te Heerde repareert alle soorten en merken witgoed, keukeninbouwapparatuur en koffiemachines.