Zoekt naar beste oplossing.
Prima bedrijf, bij problemen aan witgoed en keukenbouwapparatuur zeker voor herhaling vatbaar!
Reageren snel en probleem vakkundig opgelost. Vooruitdenkend door onderdeel alvast mee te nemen wat vermoedelijk kapot is, zodat ze niet nog een keer hoeven te komen.
Lekkage in de wasmachine is heel snel verholpen.
snel en deskundig geholpen.
De reparatie is keurig en netjes uitgevoerd
Goede bereikbaarheid, behoorlijk snelle respons, goede voorlichting, komt afspraken/toezegging na. Juiste installatie product.
Na de online melding dezelfde dag nog telefonisch contact en een afspraak gemaakt. Reparatie deskundig uitgevoerd. Een zeer tevreden (vaste) klant.
Prima, snel en vakkundig lekkage bij wasdroger opgelost.
Afspraak op tijd en nette monteur . Duidelijk wat ons te doen staat als apparaat het weer niet doet .
Onze droger viel steeds uit! Monteur van KERS had direct in de gaten dat de afvoer verstopt zat. Goedkoper dan een nieuwe Mieke droger!
Snelle service, klantvriendelijk en heldere uitleg over de reparatie.
Reageren snel op melding. Storing wordt snel en correct afgehandeld
Stipt en correct
Goed meedenkende monteur
Als ik Kers bel, weet ik dat ze snel komen. Mijn ervaring is, al binnen een dag.
Wij hebben de afgelopen weken 3x een monteur van Kers moeten bellen. Elke keer kwamen ze dezelfde dag nog en losten het snel en vakkundig op. Hele redelijke prijs, duidelijke taal. En wat vooral opvalt is de vriendelijkheid van de monteurs. Echt topservice!
snel en perfect geholpen en geadviseerd door de monteur. het probleem met de filters en het schoonmaken daarvan vergt veel aandacht en daardoor zijn ook de problemen verklaarbaar.
Fantastisch
zowel aan de telefoon als de persoon zelf heb ik nette uitleg gehad en nette afhandeling! Zeer zorgvuldig gaan jullie te werk!! Bedankt!
Goed geduldig en goede service
Kers elektro reageert snel en doet z.s.m. de reparatie. Je krijgt een eerlijk advies als het niet meer de moeite waard is om de machine te repareren.
...
Afwasmachine defect, goed en eerlijk advies, denken mee en kosten zijn eerlijk en niet hoog.
Er werd snel telefonisch op de online klacht gereageerd en het benodigde onderdeel besteld. Daarna kwam de monteur al spoedig en heeft zich toen bezig gehouden met onze Amerikaanse koelkast.
Veldweg 8
8181 LR Heerde
Kers Elektro Reparatie Service BV te Heerde repareert alle soorten en merken witgoed, keukeninbouwapparatuur en koffiemachines.