Fijn bedrijf alles klopte wat we hadden afgesproken. En de uitvoering was prima. Je ziet dat hier een bedrijf is was zij beloven ook waar maken.
Het was een hele uitdaging maar de panelen zijn netjes geplaatst. Afwerking meterkast super.
Na een inventarisatie van onze behoefte kwam er snel een helder en zinvol advies. Vervolgens in goed overleg de installatie bepaald en een prijs vastgesteld: prima. En uiteindelijk op de afgesproken plaatsingsdatum zijn de zonnepanelen vakkundig geplaatst met daarbij een goede uitleg over de installatie en de technische handelingen.
Vanaf het eerste contact een prettig gevoel bij dit bedrijf. De werkzaamheden zijn heel netjes uitgevoerd. De panelen liggen keurig op het dak en de kabel naar de meterkast is op een hele nette manier gelegd: geen kabel is te zien aan de buitenkant! Na montage werd al het “afval” meegenomen.
Zeker een aanrader om zonnepanelen te kopen
Correct en vlot geleverd. Erg blij met vriendelijkheid en service van de monteurs
Persoonlijk advies, duidelijke aanbieding, goede afspraken en alles geheel volgens afspraak geïnstalleerd.
Het mail verkeer van begin tot eind was altijd netjes, concreet en snel. Ook nu alles verder geregeld moet worden is alles netjes aangegeven. Ook viel op dat de monteurs erg netjes hebben gewerkt en van te voren het een en ander hebben besproken wat voor een niet installateur ook te begrijpen is haha. Blij gekozen te hebben voor dit mooie bedrijf!
De zonnepanelen zijn in een dag geinstalleerd. De mensen waren vriendelijk en behulpzaam. Voorts is alles netjes aangelegd. Ben zeer tevreden.
In maart zijn de panelen geïnstalleerd. Na goed en eerlijk advies telefonisch en op locatie. Zijn ze uiterst vakkundig geplaatst. Ook de BTW teruggaaf hoefde je geen zorgen om te maken. Ze liggen er nu enkele maanden erop en dankzij de zonnige zomer nu al flink opgewekt. Kan Zonsimpel iedereen aanraden.
Onlangs raakte een van onze panelen beschadigd. Zon Simpel kon snel een ander paneel leveren. Alles precies volgens afspraak, goed geregeld.
Alles prima afgewerkt en vriendelijke monteurs ! Het werkt allemaal uitstekend.Afspraken werden nagekomen!!
Het contact met de medewerker van Zonsimpel was erg prettig. Hij heeft alle tijd genomen voor beantwoording van vragen en kwam met goede adviezen en alternatieven voor locatie. De informatie over het in orde maken van de meterkast (3-fasen) door de netbeheerder was goed. Zijn voorstel - na de offerte - voor een nieuwe versie zonnepaneel Sunpower was professioneel. Deze nieuwe versie zonnepaneel komt qua kleur en frame ook veel mooier uit op het dakvlak aan de voorkant van het huis. De installatie en plaatsing op vrijdag 24 juni van de 16 zonnepanelen ging heel netjes en voorspoedig. Gereed in 1 dag. Het was een heel leuk en kundig team. Het enige mindere puntje was dat de aansluiting met het internet (wifi) niet goed was gedaan waardoor Zonsimpel ons niet zag. Na een aantal dagen - kantoor Zonsimpel was moeilijk bereikbaar - is eind van de volgende week de verbinding vakkundig gedaan. Een medewerker kwam langs ( ik was zelf niet thuis) om dit in orde te maken. De installatie van de app zodat ik de opbrengst op de gsm kan volgen ging gemakkelijk. De presentatie van Enphase is duidelijk en uitgebreid. Al met al zijn we zeer tevreden over de keuze bij en koop en installatie door Zonsimpel. De stappen voor de btw-teruggave zijn gezet; we hoeven alleen de door Zonsimpel instructie te volgen en daarna de mails van de uitvoerende partijen te beantwoorden. Het is nog te vroeg om een goed beeld te krijgen over de nazorg en garantie; dat kan pas nadat we een langere tijd ervaring hebben.
Een bedrijf dat afspraken maakt, met je meedenkt. Kijken naar oplossingen en goed en keuring levert. Ze zijn echt niet de goedkoopste in de markt, maar je krijgt hier waar voor je geld. Ik ben er echt heel tevreden over.
Zowel in het offertetraject als ook in het levering-/begeleidingstraject rondom een nieuwe 3 -fasen groepenkast, als ook bij de levering, montage en het in gebruik stellen van de zonnepanelen heeft Zonsimpel blijk gegeven van uitstekende kennis en kunde! Ook in de nazorgfase zijn ze de klant graag van dienst. Uitstekend!
Het was prettig samenwerken met het Team van Zonsimpel. Wel moest er in de eindfase voor een ander A-kwaliteit paneel gekozen worden, omdat de eerste keus Solarwatt vanwege duitse fabriek problemen en logistiek niet geleverd konden worden. Van nazorg hebben we nog geen gebruik gemaakt.
Onze ervaring wat betreft zonnepanelen, kwa informatie/advies, offerte tot het monteren van de zonnepanelen aan toe was helder, duidelijk en goed. De monteurs hebben net werk afgeleverd. Hopen op vele zonuren. Team Zonsimpel bedankt!
De Mensen van zonsimpel weten wat ze doen en monteren /plaatsen de panelen zoals het moet en alles zonder twijfel is het in 1 dag geplaatst en ben ik super tevreden .
ik kan dit bedrijf aanbevelen maar het enige wat ontbreekt is de uitleg van de meter
deskundigheid, vriendelijk, behulpzaam en betrokken.
Van leverancier selectie tot oplevering een uitstekende service. Snelle antwoorden, correcte montage, goed meedenken. Ik zou niet weten hoe dit nog beter kan.
Kan ik nu nog niet zeggen, we hebben onze panelen past sinds 23 mei 2022. Ik kan nu ook nog niets zeggen over nazorg en garantie.
Zeer deskundig en men weet waar men over spreekt. Monteurs zeer prettig in de omgang.
Toen we besloten hadden om ook een bijdrage te leveren aan de energiedoelen en ook onze energie rekening wat te verlagen, kwamen we uit op zonnepanelen en bij Zonsimpel. De offerte die we kregen was duidelijk en volledig. De keuzes voor materiaal en dergelijke waren duidelijk en goed toegelicht. Ook de prijsopgaaf in de offerte was duidelijk en volledig. Op de dag van de installatie waren de monteurs van Zonsimpel op het afgesproken tijdstip om 8 uur aanwezig. 2 personen gingen op het dak aan de slag. Ze namen de mogelijke veiligheidsmaatregelen tegen vallen goed in acht. Een derde ging in de meterkast aan de slag. De vierde startte met het leggen van de kabel vanaf de meterkast naar de zonnepanelen. Tevoren werd overlegd waar de kabel langs zou lopen. Hij is zo gelegd dat de kabel nergens zichtbaar is. Er is heel netjes en strak gewerkt, rommel die werd gemaakt is meteen weer opgeruimd. Ze hadden zelfs een eigen stofzuiger bij zich. Overlast, bv. wanneer de stroom er af ging, werd ruim te voren aangekondigd. Halverwege de middag was de klus geklaard en de zonnepanelen leverden meteen energie. Het terugvragen van de betaalde BTW gaat bijna vanzelf, daar heeft Zonsimpel al het nodige voor geregeld. De rekening die we kregen was conform zoals afgesproken. Een paar dagen nadat de installatie was afgerond kregen we het opleverdocument. Hierin staat alle relevantie informatie met betrekking tot het zonnepanelen systeem, garanties, uitleg nieuwe apparatuur in de meterkast. De gegevens t.b.v. van de Enlighten app. Kortom een geslaagd project uit gevoerd voor een prettig bedrijf dat vertrouwen wekt, vakkundige en servicegerichte medewerkers.
Complimenten. Kennis van zaken, Service en kwaliteit!