We konden met onze vragen er altijd terecht.

nvt

Duidelijke afspraken alleen hier en daar langdurig traject on dossier compleet te krijgen.

De hypotheker heeft verstand van huypotheken, dit is hun dagelijks werk en dat merk je!

We hadden van een ander kantoor te horen gekregen dat onze hypotheek niet overgesloten kon worden. Na een bezoek aan de Hypotheker Leeuwarden bleek dit niet te kloppen. Nu hebben we een goede hypotheek, voor een lage rente, onze hele financiële situatie is doorgelicht en we hebben een bouwdepot voor onze verbouwing. Wij zijn blij met de onafhankelijke financiële adviezen van deze professionals!!

Eerlijk advies

-Deskundig financieel advies -De hypotheker is een onafhankelijke hypotheek verstrekker, die kijkt wat het beste bij je past qua wensen en financiële risico's. - doet wat het beloofd

Kundig, sociaal, vriendelijk , accuraat en snel

Net zoals 10 jaar geleden toen ik mijn eerste hypotheek via hen afsloot, heb ik nu opnieuw en hypotheek afgesloten. Wat zijn het hier toch vriendelijke , kundige , sociale en vooral betrokken medewerk (st)ers. Daarnaast is prijs kwaliteit precies in verhouding. Allemaal reuze bedankt en wie weet tot over 10 jaar opnieuw!! Mvg

Zeer klantvriendelijk

Deskundig en uitgebreid advies Zeer prettige adviseur en altijd makkelijk te bereiken. Goede communicatie

prima begeleiding, toegankelijk

Bij elk stapje in het proces werden wij begeleid en onze vragen werden snel, helder en voor ons begrijpelijk beantwoord. Er werd duidelijk de tijd voor ons genomen.

deskundig en betrokken begeleiding!

Wij zijn zeer tevreden over de Hypotheker.

Goed geholpen

Vriendelijk en altijd behulpzaam

Erg vriendelijke en heldere service

Onze ervaring met de hypotheker was erg goed. We werden vriendelijk geholpen en alles werd heel doorzichtig gecommuniceerd. Wel ontstond er wat verwarring met aan te leveren stukken omdat dit zowel via de mail werd gevraagd als via een portal van mijnhypotheker. Door het mailverkeer werd dit echter wel weer duidelijk. Een aanrader.

Sympathiek en professioneel met begrip voor een persoonlijke situatie.

Goede en vlotte afwerking van het overzetten van de hypotheek na scheiding. Duidelijke en heldere adviezen en adequate handelswijze.

Super correct geholpen, duidelijke uitleg van alle facetten.

Wij hebben een super fijne ervaring met De Hypotheker Leeuwarden. Onze contactpersonen waren duidelijk in uitleg, correct en namen de tijd voor ons. Fijn dat ze in het proces in begeleiding ook rustig bleven. Voor ons (ik hoop het niet, want volgens mij hebben we ons droomhuis nu wel gevonden) zeker een reden mocht het zover komen om weer gebruik te maken van de diensten van de Hypotheker Leeuwarden.

Betrokken en waardevol

Uitstekend advies en klasse begeleiding voor het proces daarna. Dik tevreden!

Behulpzaam en duidelijk

Het hele traject voor het verkrijgen van de financiering verliep vlot en zéér klantvriendelijk. Medewerkers checkten steeds of alles duidelijk was. Alle ruimte dus om vragen e.d. te stellen.

Slechte ervaring

Slechte ervaring met deze dienstverlener. Na nodeloze vertraging en het compliceren van een eenvoudige hypotheekaanvraag heb ik uiteindelijk zelf op de valreep nog met de eigen bank een hypotheek geregeld. Een dure les geleerd: ga voor dit soort belangrijke dingen gewoon zelf naar de bank.

prettige ervaring

vriendelijk en snel te woord gestaan hypotheek goed geregeld

Duidelijk, professioneel en volledig

Een duidelijke uitleg over het volledige proces. Goede begeleiding en we konden ten alle tijden vragen stellen. De professionele houding van het team is erg prettig.

Betrokken,kennis van zaken en snel handelend

Doeltreffend oriënterend gesprek gehad, waaruit snel concrete voorstellen kwamen. Toen eenmaal besloten was welke weg we in gingen, is alles snel correct en duidelijk afgehandeld. Bij vragen/onduidelijkheden werd er snel en duidelijk op geantwoord. Uitstekende dienstverlening!

Professionele en prettige begeleiding in hele proces.

Professionele en prettige begeleiding in hele proces.

Goede en prettige dienstverlening

Help - hoe werkt dit - een huis kopen... Wij zijn met verstand van zaken begeleid en gestuurd, om de voor ons best passende hypotheek rond te krijgen.

Vriendelijk en duidelijk

Goede en vriendelijke begeleiding. Altijd bereikbaar. Duidelijke antwoorden op vragen.

Duidelijke en vriendelijke begeleiding van het proces.

Super ervaring van a tot z verzorgd en erg vriendelijk.

Prima.

We zijn klantvriendelijk en goed geadviseerd en begeleid. Onze adviseur heeft één fout gemaakt, nl. dat de laatste financieringsopzet voor zijn afscheid van De Hypotheker niet meer is afgestemd met de geldverstrekker. Ook was dat bij zijn vertrek niet goed overgedragen aan zijn collega. Daardoor bleken er fouten te zitten in het bindende aanbod van de geldverstrekker. Dit is wel snel en adequaat hersteld door de opvolger van onze aanvankelijke adviseur, waardoor de akte nog wel voor de jaarwisseling kan passeren bij de notaris.

Hypotheker is onmisbaar

Snel, professioneel, kundig en betrokken. De Hypotheker is (wederom) onmisbaar gebleken in het aankoopproces. De medewerkers zijn stuk voor stuk houvasten geweest in het traject. Had niet beter gekund.

Gewoon erg goed!

Echt goede service en advies. Ook erg prettige communicatie. Ze doen wat ze zeggen en ook als er spoed bij is zijn ze er voor je. Kortom een erg prettige ervaring.

Achter de Hoven 73

8933AH Leeuwarden

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.