Heel erg positief

Van begin tot eind in het proces van een huis kopen en het regelen van een hypotheek zijn wij uitstekend geholpen. Wij zijn geholpen door Jeroen Kraaijeveld, en zijn advies heeft groot aandeel gehad in ons snelle succes met het kopen van een huis.

Fantastisch geholpen!

Onze ervaring met Jeroen en zijn collega's was fantastisch. Geen vraag was teveel en hij heeft ons enorm goed geadviseerd bij de hypotheek van ons nieuwe huis. Gezien ik op dat moment mijn huidige appartement nog moest verkopen hebben we ook daarin goed advies gehad. Dit heeft allemaal tot een goede en fijne ervaring geleid waardoor we nu ons droomhuis hebben.

Prima geholpen, alles uit handen genomen

Exellent en erg servicegericht

Duidelijk en professioneel advies.

Wij zijn zeer goed ontvangen en geholpen met onze wensen. Vragen en uitleg werden zeer duidelijk verwoord en gecommuniceerd. Vlotte afhandeling!

Goed advies.

Prima hypotheek advies en denkt goed mee voor oplossing persoonlijke wensen. Professioneel, klantvriendelijk en oplossingsgericht.

Goede heldere begeleiding

Onze situatie is net iets complexer dan gewoonlijk. Dankzij de goede hulp en het heldere advies van De Hypotheker hebben we nu een hypotheek die goed bij ons past en konden we ons huis kopen.

Slechte communicatie en niet nakomen afspraken

Was ik er maar nooit aan begonnen. Na deze ervaring ga ik voortaan wel direct naar mijn bank. Het eerste gesprek was nog prettig en kreeg ik veel vertrouwen in de adviseur vandaar dat ik de opdracht heb gegeven mijn hypotheek te regelen. Ondanks dat dit iets duurder is dan de meeste en ook tov de bank had ik zoiets van goed advies is belangrijk. Maar toen dat eenmaal rond was begon de ellende. Er bleek een fout en een probleem in de aanvraag vanwege mijn leaseauto wat de adviseur verkeerd had ingevoerd. Maar hier kwam ik zelf pas achter nadat ik maar bleef vragen waar de offerte bleef omdat de deadline eraan kwam. Dit terwijl de adviseur zei van enkele dagen maximaal een week is het rond bleek in eerste instantie dat hij er nog helemaal niet aan begonnen was en het had laten liggen. Hierdoor waren zaken die ik had aangeleverd verlopen mocht ik weer opnieuw alles aanvragen dit keer met meer tijdsdruk. Hij had ook eigenhandig dingen aangepast in de aanvraag waardoor bepaalde bedragen hoger waren geworden zonder overleg pas toen ik begon door te vragen of er een mail waarin die aanpassing stond ipv aan de bank naar mij per ongeluk werd verstuurd en ik dus weer ging bellen kwam dit aan het licht. Uiteindelijk is de aanvraag en de offerte binnen gekomen en vroeg ik zijn er nog dingen die ik moet weten is nu alles in orde en het antwoord was volmondig ja. Uiteindelijk kwam de notaris of ik nog even een paar duizend euro wilde betalen omdat die kosten er nog waren. Iets wat mij niet verteld was en ook serieus hoger was dan verwacht. Toen ik om uitleg vroeg was het van ja de hypotheek kon niet hoger dus tja.... Echt zonde van het geld geweest dit advies en deze ervaring. Echt nooit meer. Eigenlijk zou ik de rekening niet moeten betalen, maar ja aangezien ik wel mijn afspraken na kom. Er kwam niet eens een excuus over dit alles. Typisch het verhaal er zijn zoveel mensen die wat willen werk zat dus service kunnen we wel laten varen.

niet optimaal

Prettig contact gehad, maar helaas offerte gebaseerd op verkeerde hypotheekvorm. Hierdoor onnodige vertraging en extra werk voor beide partijen. Ook in de digitale omgeving meerdere onterechte verzoeken voor ondertekening documenten. Overdracht van hypotheek naar bank en vervolgens naar verkeerde notaris (waarschijnlijk fout van bank). Wellicht voor de hypotheker om hier controle op uit te oefenen als service. Het gevolg van deze "kleinigheden" is dat de hypotheek enkele weken later is geactiveerd en het geld op oudjaarsdag pas op bestemming was (moest in 2019 terugbetaald worden !).

Weer een prima advisering gekregen

Niet voor de eerste keer hebben wij gijne gesprekken kunnen voeren met adviseur Hans van der Vijver, met als resultaat een evenwichtige hypotheek tegen gunstige voorwaarden.

mening herzien goed

De hypotheek is afgesloten...maar niet naar onze tevredenheid..Er zou een bouwdepot worden afgesloten van 10.000 euro..is niet gebeurd...Toen zou er een korte lening worden afgesloten tot het geld van ons eigen huis zou vrij komen..is niet gebeurd...Toen zou de hypotheek met 10.000 verhoogd worden...is niet gebeurd...en wij maar heen en weer rijden telkens om papieren te brengen..helemaal voor niks..Onze adviseur was Roland Nuyten ..We wilden graag 50.000 euro overhouden maar Door deze fouten is dit niet gelukt..Roland zou nog bellen heeft nooit meer gebeld. Zeer ontevreden zijn wij...familie Lindhout..Er heeft inmiddels een gesprek plaats gevonden waarbij beide kanten van de zaak uitvoerig zijn besproken..Er zijn wegens omstandigheden een aantal dingen onbesproken gebleven die voor verwarring hebben gezorgd..Na het gesprek zijn ons veel dingen duidelijk geworden..Deze zaak is door dhr C van Wieringen keurig afgehandeld onze dank hiervoor..

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het kan echt, is mijn ervaring niet beter, op en top heeft iedereen voor mijn klaar gestaan petje af en nog maals veel dank daar voor.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vakkundig advies. Geen vraag is teveel. Altijd antwoord op maat. Erg vriendelijk.Zeer aan te bevelen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Je wordt goed geholpen en krijgt snelle antwoorden als je ergens een vraagt op hebt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel, vriendelijk, duidelijk met veel geduld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima eerste gesprek

Lammenschansplein 6

2321 JB Leiden

Over De Hypotheker Leiden

De Hypotheker Leiden bestaat uit een gezellig hecht team. Wij helpen u graag op het gebied van hypotheken en verzekeringen met al uw vragen en aanvragen. Onze financiële adviseurs zijn op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van hypotheken en verzekeringen. En onze assistentes van de backoffice nemen de administratieve afhandelingen voor hun rekening.

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.