Hele goede persoonlijke service!

Nadat ik in 2012 door het kantoor aan het Buikslotermeerplein goed werd geholpen ben ik nu voor een 2e woning weer langs gegaan. Jochen Brouwers heeft ons geholpen en van A tot Z fantastisch begeleid. Jochen is niet alleen professioneel, maar ook gewoon een heel fijn in de omgang. Ondanks dat het over belangrijke zaken ging voelde het als een gezellige afspraak en stelt hij je gerust. Het advies is gericht op de toekomst, kritisch en gericht op je persoonlijke situatie. Jochen neemt de tijd voor je en stelt goede vragen. Ondanks dat we nu buiten Amsterdam gaan wonen zou ik voor een volgende hypotheekaanvraag graag een stukje omrijden ;-)

Zeer professioneel.

Ik ben door Jochen en zijn team zeer prettig en vakkundig geholpen. Ondanks de stress van de procedure van het aankopen van een huis, hebben ze mij op een zeer prettige manier er doorheen geloodsd.

een zeer goede ervaring

Ik heb een meer dan uitstekende ervaring gehad met de Hypotheker in Amsterdam Noord. De adviseurs (beide) hebben mij van uitstekend advies voorzien. Men hield de snelheid erin en was duidelijk naar mij toe wat er benodigd was. Hierdoor was ik in staat om onze gewenste droom woning te kopen die ik op het oog had. Men had oog voor detail en wist goed wat er nodig was omdat ik zelfstandig ondernemer ben. Tevens was de samenwerking met de aankoopmakelaar een geweldige match. Ik kan alleen maar de hoogste aanbeveling geven voor hun werk.

Super geholpen

Wij zijn voor de aankoop van ons nieuwe huis wederom naar de hypotheker gegaan. We hadden dezelfde adviseur, Jochen Brouwers, als 8 jaar geleden bij de verkoop van ons eerste huis! En hij heeft ons wederom zeker niet teleurgesteld, in tegendeel!!! We zijn ontzettend goed geholpen, door zowel Jochen, als door zijn collega's! Wij zouden iedereen zeker de hypotheker aanraden!

Vriendelijk en efficiënt

Tijdens het eerste gesprek over het oversluiten van mijn hypotheek heeft L. heel goed geluisterd naar mijn wensen. Bij het hypotheekaanbod had hij onderdelen opgenomen waar ik zelf absoluut niet aan had gedacht en die voor mij heel gunstig uitpakte. De gesprekken verliepen in een gemoedelijke sfeer. Hij reageerde heel snel op mijn mailtjes.

Warm bad

Iedereen stond voor mij klaar. In een moeilijke periode dat er al heel veel op mij afkwam, had ik echt iemand nodig die mij kon helpen met de hypotheekovername en alles wat daarbij kwam kijken. Lahcen heeft vaak langer doorgewerkt in zijn vrije tijd, ik kreeg altijd snelle reactie op mails en ze zijn telefonisch goed bereikbaar. Kortom, mega blij met de werknemers van De Hypotheker!! En vooral met Lahcen.

Snel en adequaat geholpen

Ik ben zeer goed geholpen door Lahcen, die binnen twee weken een financiering voor mij heeft kunnen regelen.

Snel, eenvoudig en zorgvuldig

We konden heel snel terecht, onze adviseur was duidelijk in wat we moesten aanleveren en kon ons ook snel te woord staan. Hierdoor is het heel snel gelukt om de financiering rond te krijgen!

Professionele en vriendelijke dienstverlening

Wij hebben de gesprekken met hypotheekadviseur Lahcen als zeer prettig en deskundig ervaren. Hij heeft ons uitstekend geïnformeerd en geholpen bij het maken van keuzes.

Ze denken met de mee

Ze denken met je mee.

Goede begeleiding

Goed geholpen

Heel fijn

Lahcen is een heel professionele en prettige hypotheekadviseur. Nam ons al het werk uit handen, dacht goed mee en straalde veel rust uit.

Uitstekende begeleiding

Zeer tevreden met onze doortastende, snelle en vriendelijke hypotheek adviseur! Wij raden hem zeker aan!

Super geholpen door Lahcen!

Deskundig, vriendelijk en meedenkend

Zeer goed geholpen!

Zeer goed advies in een fijne sfeer

Vanaf het moment dat wij binnen liepen heeft Lahcen alles in zijn werk gesteld om te zorgen dat alles snel rond zou komen. Hij zit echt bovenop zijn dossiers en dat merk je. Als je onverwachts iets tegenkomt staat hij meteen klaar om je te helpen. Zijn adviezen zijn scherp en hij kan complexe zaken goed uitleggen in normale spreektaal. Daarnaast kon het tijdens de gesprekken ook gewoon gezellig zijn zodat de sfeer goed was zonder professionaliteit te verliezen. Onze hypotheek was binnen no time geregeld.

We zijn er goed geholpen!

Ik en mijn vriend waren er tevreden met Lassin. We konden altijd met vragen naar hem toe, heel fijn ook dat hij al onze wensen meenam in zijn voorstellen voor een hyptheek. Zeker een aanrader als je persoonlijk en snel geholpen wilt worden!

Snel, betrouwbaar, persoonlijk en zeer dienstverlenend

Lahcen Salamat van de Hypotheker Amsterdam Buikslotermeerplein heeft mijn hypotheek op UITSTEKENDE wijze geregeld. Ik kon op korte termijn terecht voor een verkennend telefonisch gesprek, dezelfde dag schetste Lahcen nog hoeveel ik kan lenen voor het kopen van een nieuw huis. Na de eerste afspraak op kantoor heeft hij nogmaals een berekening gedaan en aangegeven welke documenten ik nodig heb om een hypotheek snel te kunnen regelen. Dienstverlenend en zeer proactief. Ik kon hierdoor al aardig wat documenten bij elkaar zoeken en opsturen. Lahcen zat er bovenop. Naast 'er boven op zitten' was er ook ruimte voor persoonlijke aandacht. Samen even de foto's van mijn nieuwe huis kijken, over werk en sport praten.....erg fijn. Lahcen is ook zeer flexibel. Hij downloadde de bestanden ook wel eens buiten werktijd (was zichtbaar via WeTransfer) en was zelfs voor spoed bereikbaar op een vrije dag. Het heeft in totaal 3 weken geduurd: vanaf het moment van bezichtigen, bod uitbrengen, koopcontract tekenen, taxatie, bouwtechnische keuring, hypotheekaanvraag en goedkeuring. En...3 weken voor het verstrijken van de ontbindende voorwaarden is de financiering rond. Klasse.

Duidelijke en prettige gesprekken en ontzettend snel werk!

Ik geloof dat de Hypotheker wat aan de dure kant is. Maar de gesprekken waren erg prettig en de uitleg was duidelijk. Het contact met de hypotheek banken verliep vlotjes en we hadden snel we passende hypotheek.

Uitstekende service in alles, top adviseur!!!

Wij zijn heel goed geholpen door Lahcen Salamat. - Goed advies en duidelijke uitleg - Hij doet meer dan verwacht, - Antwoord meteen als je mailt. - Heel eerlijk in zijn advies en zoekt het beste voorstel wat bij je situatie past - We kunnen altijd zeer snel bij hem terecht - EN hij heeft onze financiering binnen 1 WEEK rond gekregen!!! Nogmaals bedankt Lahcen!

Aanrader!

Vanaf het eerste moment ben ik top geholpen. Mijn situatie was best gecompliceerd en met mijn adviseur Lahcen hebben we alle scenario's besproken. Hij dacht actief mee en heeft er voor gezorgd dat ik de hypotheek heb gekregen die het beste past bij mijn situatie. Daarnaast onderhield hij actief contact en zat er bovenop wat heeft geresulteerd in een snelle goedkeuring van de bank. Helemaal top, ik ben zeer gelukkig! Dankjewel Lahcen!

Professionele benadering en daar waar mogelijk een informele sfeer, met prima resultaat

Professionele, realistische benadering. Een zeer prettige en daar waar mogelijk informele sfeer, met een prima resultaat!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne samenwerking met Lahcen gehad. Luistert goed naar je wensen en neemt de tijd er voor. Ik raad hem zeker aan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne gesprekken snel en goed geregeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en zat er boven op om de zaken rond te krijgen. Het was dan ook allemaal snel geregeld.

Buikslotermeerplein 363 369

1025 XE Amsterdam

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.