4 sterren: goede service, goed behandeld

Nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en zat er boven op om de zaken rond te krijgen. Het was dan ook allemaal snel geregeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hadden met spoed advies nodig ivm met het kopen van een huis, jullie adviseur gooide voor ons alles aan de kant en heeft ons zeer goed geholpen! Dhr. Lahcen bedankt voor je inzet en hulp!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Professionele begeleiding, uitleg en uitgebreide kennis van mijn hypotheekadviseur. Prettige manier communicatie, advies, uitleg en support bij het rondkrijgen van de uiteindelijke best passende financiering.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij waren opzoek naar een deskundige adviseur en waren bij meneer Lahcen aan het goede adres. Hij is betrokken meedenkend en deskundig. Wij hebben alleen contact gehad in het gehele proces met alleen Lahcen en dit vonden wij prettig. Wij bevelen om deze redenen dus Lahcen aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn zeer tevreden over de Hypotheker. Onze adviseur, Lahcen, heeft ons met alles heel goed geholpen en alles ging in 1 keer goed. Niet alleen Lahcen, maar ook bij alle andere medewerkers konden wij terecht voor vragen of info. Ze zijn allen heel erg behulpzaam en vakkundig. De communicatie verliep erg goed en alles werd ons al snel duidelijk uitgelegd. Jullie zijn top! Liefs, Aylin & Ozan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben goed advies gekregen van Lahcen Salamat. Hij was uiterst betrokken bij mijn situatie en heeft hard gewerkt om het voor mij mogelijk te maken om als startende een woning te kunnen kopen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

bijna altijd bereikbaar, voelde me gewaardeerd als klant. harde werker

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn tijdens ons proces van het kopen van het huis fantastisch goed ondersteund door de hypotheker mbt aanvraag hypotheek. Lahcen Salamat was onze hypotheek adviseur en we konden ons geen betere adviseur wensen. Alles werd tot de puntjes op de "i" uitgelegd. Extra werk verzette meneer Salamat soms ook, gezien de tijdsdruk die erachter stond. Heel erg fijn was dat. We gingen elke keer weer met een prettig gevoel van en naar de hypotheker.

Super proffesioneel!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfect geholpen zowel in aanreiken advies, meedenken, met passende oplossingen komen en te hulp schieten zoals toen de nationale notaris de boel vertraagd had (lees een maand lang de getekende offerte hebben laten liggen op hun centrale kantoor)

4 sterren: goede service, goed behandeld

De heer Salamat heeft mij uitstekend geholpen. Zeer dienstverlenend, accuraat en goede monitoring van het gehele proces. Mijn hypotheek was binnen 3 weken geregeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hadden een hele goede ervaring! Lahcen heeft ons enorm geholpen en professioneel geadviseerd. Hij nam altijd alle tijd om naar onze wensen te luisteren en hij kon alles goed en met geduld uitleggen. Daarbij was hij altijd zeer prettig in de omgang en ontzettend vriendelijk! Zeker een aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dhr Salamat heeft kunde, vriendelijkheid en geduld getoond bij het aanvragen van mijn hypotheek. Het inbrengen meerdere oude KEW polissen maakte de aanvraag niet alledaags maar heeft desondanks tot een mooi voorstel geleid. Mr Salamat heeft duidelijk plezier in zijn werk en zag de relatieve ingewikkeldheid van mijn aanvraag als een uitdaging die hij met souplesse heeft weten af te ronden. Ik zou iedereen deze specialist willen aanraden. De communicatie was bovendien uitstekend. Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Lahcen heeft ons goed begeleid, hypotheek was snel rond! Erg fijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je wordt er goed geholpen en Gaan snel achter dingen aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel erg tevreden. Hypotheek werd super snel geregeld. Ik werd erg goed geholpen en geïnformeerd en kreeg duidelijke antwoorden op al mijn vragen.

Deskundig en snel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen door Lahcen. Fijne ervaring en prettig samenwerken! Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede uitleg en begrip voor onze onwetendheid ;-) dus nog een keer uitgelegd en... Probleemoplossend en zeer behulpzaam en geduldig. Kijkt goed mee met alles wat er speelt en probeert goed mee te denken met de situatie en helpt problemen oplossen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Lahcen heeft ons in zeer korte tijd geholpen met het verkrijgen van een hypotheek. Een echte pitbull en hij laat er zeker geen gras over groeien. Communicatie is zeer prettig en altijd goed bereikbaar. Wat ons onmogelijk leek is mogelijk gemaakt door Lahcen. Echt een topper, zelfs in zijn vrije uren bleef hij wat langer doorwerken om de puntjes op de i te krijgen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben goed goed geholpen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden over hoe wij zijn geholpen. De adviseur nam de tijd om het ons beiden goed uit te leggen. Hij heeft ook ondanks de rare vragen van de geldverstekker voor ons geknokt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben super tevreden met de hele team. Lahcen wil ik persoonlijk bedanken, omdat hij persoonlijk en klantvriendelijk is.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer professioneel, kundig en vriendelijke contact met de heer Lahcen Salamat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige begeleiding voor de financiering van ons huis

Buikslotermeerplein 363 369

1025 XE Amsterdam

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.