Duidelijk, transparant en advies die bij jou past

We zijn heel goed geholpen door onze hypotheekadviseur. Hij was heel duidelijk en transparant en dacht met ons mee over verschillende mogelijkheden. Wij zijn heel blij en dankbaar met De Hypotheker en zou iedereen hen aanbevelen.

De hypotheker heeft ons goed geholpen bij het regelen van een hypotheek

Mijn man en ik werden prima geadviseerd door onze hypotheekadviseur, en hij dacht ook goed met ons mee.

Duidelijk, eerlijk, geen bullshit

Uitermate prettig. Ik kreeg de aandacht die past bij iets belangrijks als een hypotheek. Er werd ruim tijd genomen voor de gesprekken en vragen werden beantwoord. Er werd niet gepusht. Eigenlijk zoals het hoort en zoals je wellicht mag verwachten, maar wat je helaas nog maar op weinig plaatsen aantreft.

Prima geadviseerd en goed bereikbaar bij vragen

Betrouwbaar, kundig, zoekt zaken uit

Goed geholpen & geïnformeerd

We hebben een goede adviseur toegewezen gekregen hij besprak en vertelde ons ook hoe of wat in elkaar is

Good

We are satisfied.

Zeer goed geholpen

Prettige mensen,goed gehpen. Uitleg was goed geregeld en vragen werden op een prettige manier beantwoord.

De hypotheek adviseur was heel erg duidelijk. Geen vraag was te veel en als je het even niet kon bijbenen kreeg je opnieuw de uitleg!

Snel, degelijk advies

Binnen 5 weken van bod tot verhuizen; adviseur Nico den Butter plande afspraken vlot in en voorzag me van degelijk advies.

Prima erg tevreden

Er wordt altijd tijd gemaakt voor vragen voelde mij echt gehoord.

Jullie zijn de beste

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Open en vriendelijk. Laat je uitpraten en neemt op een vriendelijke en deskundige manier je vragen op en stelt je gerust. Tevens geeft men een duidelijke en vooral eerlijke manier antwoord op je vragen. Wat vooral als prettig wordt ervaren is dat als je belt met een vraag of probleem dit snel wordt opgepakt. Tel of mail bijv.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

After a first contact, fast schedule of a nice and friendly meeting where a good overview of all the procedures, was presented and explained if any doubts. Great professionalism and friendliness.

zakelijk en professioneel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijke en kundige adviseur die de tijd nam om me te adviseren over mijn huidige hypotheek en de aflossingsmogelijkheden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

erg fijn welkom, erg vriendelijk ontvangen, en het gesprek als zeer fijn ergvaren. alles werd duidelijk uitgelegd. je kreeg ook een uitdraai mee waar je thuis nog even over na kon zitten denken. en alle vragen werden super fijn uitgelegd. ik ben zeker tevreden over mijn ervaring met de hypotheker amsterdam zuidoost, en kom hier dan ook graag naar terug

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig, eerlijk en goed advies. Hij gaat in op jouw situatie zodat je weet waar je rekening meehoudt en wat jou te wachten staat. De adviseur denkt ook mee en neemt zijn tijd om je vragen te beantwoorden. Ik heb meerdere hypotheekadviseurs benaderd, maar deze was tot nu toe de beste in het geven van advies, tips, het uitleggen en mijn situatie voor ogen hebben. Wel aan de dure kant vergeleken met andere adviseurs. Tip: ga opzoek naar onafhankelijke hypotheekadviseurs, niet een die gekoppeld is aan een bank. Ze hebben niet het beste met jou voor.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

My Advisor Peter De Bie has been extremely helpful and professional. Going way beyond of what was expected, to resolve all the doubts and questions I had and to find the perfect solution for my particular situation.Also providing with additional information on other queries as required. I would strongly recommend Peter.

Was good

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede service, snel geholpen, duidelijke antwoorden op mijn vragen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer klantvriendelijk en hulpvaardig. Voldoende kennis en bespreekt diverse alternatieven om je droom werkelijkheid te laten worden, top.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

vanaf de telefonische afspraak tot het invullen van mijn belasting papieren en omzetting van mijn hypotheek ging naar wenst.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snelle en duidelijke service. Komt de afspraken na en toont initiatief. Daarbij is de adviseur vriendelijk en prettig in de omgang. ik kan deze adviseur van harte aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze zijn zeer klantvriendelijk en luisteren naar jou wensen .

Bijlmerdreef 120 120c

1102 AB Amsterdam

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.