Prima adviezen en informatie en hulp

Fijne entourage. Vriendelijke ontvangst. Lekkere koffie. Wordt op je gemak gesteld. Ruim de tijd genomen om mij te helpen.

Kundig en snel geholpen.

Goede communicatie en goed en duidelijk advies en administratieve afhandeling. Dus in een woord perfect. Betreft hier hypotheker Oosterhout.

Goed geholpen

Goed geholpen door de hypotheekadviseur. Deskundig. Baliemedewerkers ook kundig en ook goed door geholpen.

Gewoon goed

Als zeer prettig ervaren.

Zie score!

Wederom uitstekend geholpen door Henk Nuijten, maar dat was geen verrassing.

Goede service en deskundig advies

Henk heeft enorm veel kennis in het vakgebied. Zeer goede en snelle service met korte lijntjes. De hypotheek was erg snel aangevraagd met duidelijke uitleg over het proces en de inhoud.

Duidelijke uitleg en vriendelijke meneer

Na het overlijden van mijn vader wilden we in overleg het huis van mijn moeder kopen. Een taxatie rapport laten maken. Helaas is mijn moeder 15 weken na mijn vader overleden. Wij hadden al een aanvraag lopen voor een hypotheek aanvraag. Henk Rothengatter is onze adviseur. Hij heeft engelengeduld gehad voor ons. Iedere vraag heel duidelijk uitgelegd. Uiteindelijk hebben we mijn ouderlijk huis gekocht, daar ben ik super blij mee, ondanks het verlies van mijn ouders. Zo blijven de herinneringen....

Deskundigheid en vertrouwd

Er wordt iedere keer weer ruim de tijd genomen om zaken uit te werken. Als er dan daarna nog vragen zijn, kun je direct terecht en krijg je heel snel antwoord. Gewoon heel prettig en vertrouwd!

Deskundige, snelle afhandeling van onze hypotheek

Wij hebben met Henk een duidelijke uitleg gehad inzake de te verstrekken hypotheek. Henk heeft een snelle manier van werken, komt afspraken na en is duidelijk. Hierbij is er ook gelegenheid voor een luchtige benadering van de diverse zaken.

wederom geweldige ervaring

Voor de 2e keer hypotheek afgesloten bij Henk Rothengarter. Was wederom perfect tot in detail geregeld. je kunt beslist geen betere hypotheek adviseur vinden. Tot in de puntjes verzorgt. Nogmaals complimenten Henk!!

Van a tot z geregeld

Eerst hyptheek, later de overige dingen zoals verzekeringen/pensioen/opstal e.d., niet alles tegelijk in 1x is zeker een plus. Vaker aan de lijn gehad voor advies/utileg. 1x op locatie geweest voor uitleg hyptheek opties.

Hypotheek is goed geregeld, alles volgens afspraak

Zowel Henk als de assistenten zijn zeer attent en behulpzaam, geen vraag is te veel en op een plezierige manier helpen ze je door het dossier. Het advies is kundig en op maat. Volste vertrouwen in hun werkwijze en ik zal dan ook altijd mensen doorverwijzen.

Heel goed geholpen.

Eerste koopappartement maar antwoordt gekregen op al mijn vragen. Maakte niet uit hoe dikwijls ik belde werd altijd goed geholpen. Top service.

Goed advies, maar wel wat kleine steekjes laten vallen

Goed kennismakingsgesprek gehad en goed advies gekregen. Bij de daadwerkelijke afhandeling hebben ze wel wat steekjes laten vallen en duurde het lang voor alles geregeld en rond was. Bij vragen en/of opmerkingen wel snel reactie en hulp. Uiteindelijk alles toch goed afgehandeld.

Zeer goed advies en begeleiding om het gehele hypotheek traject te doorlopen

Goede communicatie en bereikbaarheid zowel telefonisch als op afspraak op kantoor. Allerlei vragen die samenhangen met de verkoop en aankoop van de woning worden goed uitgelegd. Zorgen over procedures worden weggenomen.

Professioneel, duidelijk en vriendelijk!

Opnieuw een hele prettige samenwerking met Henk N! Dankzij korte lijntjes, duidelijke communicatie en het bijbehorende passende advies konden wij snel schakelen bij de aankoop van onze nieuwe woning. Prettig is dat er snelle reacties komen op aanvullende vragen maar ook de snelheid waarmee papierwerk op orde is gebracht. Bedankt weer!

Erg behulpzaam!

Als starters zijn wij enorm goed geholpen. Alles was nieuw voor ons en dat is erg geduldig en goed aan ons uitgelegd. De personeelsleden zijn erg behulpzaam. Aanrader.

Geweldige adviseur.

Heeft alles voor ons uitgezocht en perfect advies gegeven, Als we ooit weer een hyptheek nodig hebben dan zeker weer naar de hypotheker.

Ze hebben me goed geadviseerd.

Ze hebben me heel goed geadviseerd.

Goed advies en prettige samenwerking.

De samenwerking met de heer Nuiten is als zeer prettig ervaren maar dat was ook in het verleden al zo! Vanwege de de vroegere prettige ervaringen zijn wij weer bij de Hypotheker Oosterhout uitgekomen. Wij zijn niet teleurgesteld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben erg goed en vakkundig geholpen door Brigitte van Gils. De hypotheek was snel geregeld tegen zeer gunstige voorwaarden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Henk Nuiten is een vriendelijke, duidelijke adviseur met veel kennis van zaken. Konden snel terecht. Goede uitleg. Bekeek verschillende mogelijkheden. Nam de tijd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zij er heel vriendelijk en prettig ontvangen en ook erg kundig denk ik

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd spoedig een afspraak kunnen maken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een professionele houding naar mij toe als starter. Ik voelde me vanaf het eerste moment erg serieus genomen. Brigitte van Gils heeft alle tijd voor mij genomen om zaken die voor mij onbekend waren, uit te leggen. Ook kon ik bij vragen die te binnen schoten ten alle tijden bellen of mailen. Deze vragen werden erg snel duidelijk beantwoord. Voor mij als starter heeft de hypotheker mij een positieve kijk gegeven op het kopen en financieren van een huis.

Bredaseweg 35

4901KN Oosterhout

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.