goed!

Fijn geholpen, kijken goed naar de mogelijkheden. Staan open voor vragen en denken goed mee ook als iets anders loopt als gepland. Vriendelijk in contact.

Volledige service

Mijn vrouw en ik zijn bij de hypotheker gekomen voor een hypotheek om het ouderlijk huis over te kopen. Wij zijn als starters ontzettend goed begeleid door het hele traject van het kopen van een huis. Er komt een hoop papierwerk bij kijken en wij hadden veel vragen over de gang van zaken. Het contact verliep erg fijn via zowel de telefoon als de mail en uiteindelijk twee fysieke afspraken. Wij hadden zelf gepland om op 5 november alles rond te hebben maar tot onze eigen verbazing waren we halverwege oktober al klaar om de akte van levering en de hypotheek akte te tekenen bij de notaris. Echt top service, wij zijn heel tevreden dat alles is gelukt en dat wij nu met hulp van de hypotheker ook huiseigenaren zijn. Heel erg bedankt!

Het proces ging vlekkeloos

De hele proces ging uitstekend goed. Nico en Angelique hebben ons heel goed geholpen en ze hebben alles goed uitgelegd. Ze hebben dit ervaring stress-free gemaakt voor ons. Complimenten

Top service!!

Wederom perfecte service en een hele goede samenwerking met het team (Angelique en Nico)

Super service

Voor de 2e keer samen een huis gekocht en weer bij de hypotheker Arnhem Steenstraat beland, zeker omdat de 1e keer goed was bevallen. Hier zijn we heel goed geadviseerd, geholpen en gerustgesteld. Bij vragen of onduidelijkheden kunnen we altijd terecht. Ook de binnendienst heeft ons goed geholpen en bleef altijd begripvol tijdens "paniektelefoontjes" Een hele grote aanrader! En ook voor een volgende hypotheek of verzekeringen weten we de hypotheker te vinden. Dank mensen, we zijn blij en tevreden! Nico en Angelique, jullie zijn kanjers!

Uitstekend!

Super uitleg gekregen. En een goed advies gekregen. Echt een aanrader!

Geweldige service en vakkennis

Al meerdere keren gebruik gemaakt van hun kennis en ervaring. Altijd prima geholpen. Snel en vakkundig. En altijd vriendelijk.

Geweldig!

Both Nico and Angelique were very kind and they helped us during whole mortgage process. We really appreciated clear information we got and the attention they gave into small details and keeping us always informed. Thanks a lot!

Super hulp!

Angelique en Nico zijn altijd bereikbaar en denken altijd met je mee, ze doen alles voor je wat in hun bereik ligt. Super vriendelijk, wij zijn erg tevreden. Mochten we in de toekomst weer wat moeten regelen met onze hyptoheek komen we graag terug.

Prima geregeld!

Het financieren van onze droomwoning is iets waar een leek op hypothekengebied niet zelf aan moet beginnen als het niet volledig uit eigen middelen kan. Gezien onze vorige ervaringen met De Hypotheker, weer voor deze partij gekozen. Dit maal de vestiging aan de Steenstraat in Arnhem. Van begin tot eind super geholpen door onder meer Angelique en Nico. Alles werd duidelijk uitgelegd in eenvoudige taal en ook het klantportaal werkte als een zonnetje. Hoewel men tegenwoordig voor de financiering van een woning containerladingen aan documenten moet aanleveren, was het altijd duidelijk en inzichtelijk wat er wanneer moest worden aangeleverd. De professionaliteit en vooral klantgerichtheid verdienen ruimschoots de 5 sterren. Topkantoor dat voor ons zorgde dat onze droomwoning werkelijkheid wordt.

Volledige ontzorging en snel schakelen

De mensen van De Hypotheker Arnhem Centrum hebben ons geweldig begeleid in het financieren en kopen van onze nieuwe woning. Er werd erg fijn meegedacht en we konden ongelofelijk snel met onze vragen terecht. Toen we de woning op het oog kregen kon er heel snel geschakeld en advies ingewonnen worden zodat we een goed bod konden doen.

Uitstekende en snelle begeleiding

Wij zijn erg goed en snel geholpen door de mensen van De Hypotheker Arnhem Centrum. Er is duidelijke communicatie, ze zijn snel in reageren en dachten goed mee in onze situatie. We hebben dan ook niks negatiefs op te merken over het hele process.

Heel goed geholpen, alles is heel duituitgelegd

We konden altijd met al onze vragen terecht tijdens het hele proces. We werden snel er n goed geholpen.

Met alle vertrouwen de zaak uit handen kunnen geven aan de expert!

Wij zijn super goed geholpen bij het regelen van de hypotheek. Sterker nog, we zijn er helemaal doorheen geleid en er is veel voor ons opgepakt. Dat is een enorme opluchting omdat we van tevoren niet doorhadden hoeveel er eigenlijk bij kwam kijken. Bij ons was geen sprake van een standaard situatie en het is desondanks helemaal goedgekomen en zijn wij in het traject volledig ontzorgd. Zonder de kennis en kunde van Michiel en collega’s was het ons niet gelukt. Ik vond het hier en daar wel lastig of onoverzichtelijk om echt te begrijpen wat er op welk moment precies gebeurde of moest gebeuren, maar gelukkig kon ik de controle met een gerust hard uit handen geven omdat ze hier gewoon echt goed zijn in hun werk. Ook zijn we hier en daar gerustgesteld wanneer het nodig was! Echt een aanrader en onmisbaar bij het kopen van een woning.

Uitstekende service!

We hadden ons eerste huis door Nico uit Arnhem laten adviseren. Toen al ervaren als een fijne man die alles rustig en duidelijk uitlegde. Bij het kopen van ons tweede huis hadden we weer een adviesgesprek aangevraagd bij de Hypotheker en gevraagd naar Nico. Wederom als zeer prettig ervaren en gemakkelijk online.

Was super leuk!

I found the collaboration with Nico very nice, he informed me of everything and arranged everything. Angelique is such a nice person to work with, she did everything in her power to arrange the mortgage on time, proposed solutions and always was friendly and kind!

Top, fijne en deskundige service

Ik kan iedereen de hypotheker Arnhem Centrum aanbevelen. Ze hebben ons goed geholpen met de aankoop van onze eerste huis. Ze helpen je wanneer het jou uitkomt en nemen alle tijd voor al je vragen. De communicatie verloopt heel soepel en ze geven deskundig advies.

Meedenkend, duidelijk, perfecte communicatie

De hypotheker heeft me uitstekend geholpen. Zonder hun hulp was het niet gelukt om in deze periode een woning te kopen. De communicatie was soepel. afspraak maken ging erg gemakkelijk en telefonisch minimale wachttijd. Korton een plezierige ervaring gehad!

Erg tevreden!

Wij zijn erg blij met de begeleiding van de Hypotheker (Nico & Angelique). Hierdoor hebben we zorgeloos ons eerste huis kunnen kopen.

Uitstekende ervaring. Van begin tot het einde fantastisch geholpen met directe communicatie. En fijne overzichten van status wat betreft aan te leveren documentatie.

Zeer tevreden, goed bereikbaar en kundig

De hypotheekadviseur, Nico, heeft me fantastisch geholpen bij het aanvragen van een hypotheek. Er moesten veel zaken nog geregeld worden waardoor de aanvraag wat vertraging opliep, zoals de splitsingsakte en VVE. Bovendien had ik een tijdelijk contract als onderzoeker zonder mogelijkheid tot een intentieverklaring. Ondanks deze hobbels hebben zowel Nico als zijn assistent, Angelique, me enorm goed geholpen.

Uitstekende service

We zijn enorm fijn begeleid in het aankoopproces van onze nieuwe woning.

Nico is een heel prettige en bevlogen adviseur

De Hypotheker is vrij duur in z’n advies maar geholpen worden door Nico is dan wel echt waar voor t geld. Goed advies, meedenken. Het leek als of het juiste uitzoeken voor hem een sport is. Weegt keurig voor en nadelen af. Nadeel was soms dat communicatie per mail niet altijd even vlot is.

Deskundig meegedacht met onze situatie, top!

Onze adviseur van De Hypotheker heeft ons klip en klaar de mogelijkheden uitgelegd en uitstekend met ons meegedacht. Wij zijn zeer tevreden met onze uiteindelijke keuze.

Een veel te hoge rekening voor slechte kwaliteit

Op 30 maart 2020 hebben wij ons bij De Hypotheker in Arnhem aangemeld. Op 2 april 2020 hebben wij ons kennismakingsgesprek gehad. Dit gesprek was via een videoverbinding. Deze werkwijze lijkt op de zelfzeker-werkwijze, maar de lijnen tussen de zelfzeker- en de jazeker-werkwijze zijn nogal dun en de werkwijze van zelfzeker is op hun site inmiddels weer aangepast. Via de bevestigingsmail voor het kennismakingsgesprek kregen wij het Dienstverleningsdocument waarin de kosten voor de dienstverlening worden vermeld: advieskosten en kosten gericht op afsluiten product gecombineerd is voor zelfzeker gemiddeld €1.495,- en jazeker €2.495,-. De hypotheekadviseur gaf tijdens het kennismakingsgesprek aan dat de dienstverlening ongeveer €2.500,- zou gaan kosten. Op 8 december 2020 hebben wij onze officiële hypotheekaanvraag gedaan. Voor de bespreking konden wij kiezen tussen een onlinegesprek of een gesprek op kantoor. Wij hebben gekozen voor een gesprek op het kantoor op 12 december 2020 om 14:00 uur. We hadden haast, want op 14 januari 2021 liep de ontbindende voorwaarde af en op 21 januari 2021 moest de waarborgsom worden gestort. De hypotheekadviseur was tijdens dat gesprek op 12 december 2020 totaal niet voorbereid. Hij had de documenten die wij hadden geüpload niet eerder doorgenomen, kon niet aangeven of wij alles compleet hadden, wist niets over zzp-ers en welke documenten zij voor de hypotheek moeten aanleveren, was mega traag, bleef maar doorpraten over het werk van mijn partner als zelfstandig fotografe en hoe wij onze vaste laten zouden kunnen blijven betalen als zij minder opdrachten zou krijgen of als wij kinderen zouden krijgen. Het enige wat wij wilden weten is, welke hypotheek kunnen we nemen en welke documenten moeten we aanleveren. Door het alsmaar praten en praten verdween mijn concentratie. Om 16:38 uur vraagt de hypotheekadviseur: “Oh ja, wil je even een definitief akkoord geven op onze dienstverlening via mijn computer? ...

Steenstraat 9 a

6828 CA Arnhem

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.