Meedenkend, duidelijk, perfecte communicatie

De hypotheker heeft me uitstekend geholpen. Zonder hun hulp was het niet gelukt om in deze periode een woning te kopen. De communicatie was soepel. afspraak maken ging erg gemakkelijk en telefonisch minimale wachttijd. Korton een plezierige ervaring gehad!

Erg tevreden!

Wij zijn erg blij met de begeleiding van de Hypotheker (Nico & Angelique). Hierdoor hebben we zorgeloos ons eerste huis kunnen kopen.

Uitstekende ervaring. Van begin tot het einde fantastisch geholpen met directe communicatie. En fijne overzichten van status wat betreft aan te leveren documentatie.

Zeer tevreden, goed bereikbaar en kundig

De hypotheekadviseur, Nico, heeft me fantastisch geholpen bij het aanvragen van een hypotheek. Er moesten veel zaken nog geregeld worden waardoor de aanvraag wat vertraging opliep, zoals de splitsingsakte en VVE. Bovendien had ik een tijdelijk contract als onderzoeker zonder mogelijkheid tot een intentieverklaring. Ondanks deze hobbels hebben zowel Nico als zijn assistent, Angelique, me enorm goed geholpen.

Uitstekende service

We zijn enorm fijn begeleid in het aankoopproces van onze nieuwe woning.

Nico is een heel prettige en bevlogen adviseur

De Hypotheker is vrij duur in z’n advies maar geholpen worden door Nico is dan wel echt waar voor t geld. Goed advies, meedenken. Het leek als of het juiste uitzoeken voor hem een sport is. Weegt keurig voor en nadelen af. Nadeel was soms dat communicatie per mail niet altijd even vlot is.

Deskundig meegedacht met onze situatie, top!

Onze adviseur van De Hypotheker heeft ons klip en klaar de mogelijkheden uitgelegd en uitstekend met ons meegedacht. Wij zijn zeer tevreden met onze uiteindelijke keuze.

Een veel te hoge rekening voor slechte kwaliteit

Op 30 maart 2020 hebben wij ons bij De Hypotheker in Arnhem aangemeld. Op 2 april 2020 hebben wij ons kennismakingsgesprek gehad. Dit gesprek was via een videoverbinding. Deze werkwijze lijkt op de zelfzeker-werkwijze, maar de lijnen tussen de zelfzeker- en de jazeker-werkwijze zijn nogal dun en de werkwijze van zelfzeker is op hun site inmiddels weer aangepast. Via de bevestigingsmail voor het kennismakingsgesprek kregen wij het Dienstverleningsdocument waarin de kosten voor de dienstverlening worden vermeld: advieskosten en kosten gericht op afsluiten product gecombineerd is voor zelfzeker gemiddeld €1.495,- en jazeker €2.495,-. De hypotheekadviseur gaf tijdens het kennismakingsgesprek aan dat de dienstverlening ongeveer €2.500,- zou gaan kosten. Op 8 december 2020 hebben wij onze officiële hypotheekaanvraag gedaan. Voor de bespreking konden wij kiezen tussen een onlinegesprek of een gesprek op kantoor. Wij hebben gekozen voor een gesprek op het kantoor op 12 december 2020 om 14:00 uur. We hadden haast, want op 14 januari 2021 liep de ontbindende voorwaarde af en op 21 januari 2021 moest de waarborgsom worden gestort. De hypotheekadviseur was tijdens dat gesprek op 12 december 2020 totaal niet voorbereid. Hij had de documenten die wij hadden geüpload niet eerder doorgenomen, kon niet aangeven of wij alles compleet hadden, wist niets over zzp-ers en welke documenten zij voor de hypotheek moeten aanleveren, was mega traag, bleef maar doorpraten over het werk van mijn partner als zelfstandig fotografe en hoe wij onze vaste laten zouden kunnen blijven betalen als zij minder opdrachten zou krijgen of als wij kinderen zouden krijgen. Het enige wat wij wilden weten is, welke hypotheek kunnen we nemen en welke documenten moeten we aanleveren. Door het alsmaar praten en praten verdween mijn concentratie. Om 16:38 uur vraagt de hypotheekadviseur: “Oh ja, wil je even een definitief akkoord geven op onze dienstverlening via mijn computer? ...

Plussen en minnen

Wij hebben 15 jaar geleden onze hypotheek bij de Hypotheker afgesloten en wilden deze nu verhogen. Handig dus om weer naar de Hypotheker te gaan. Prettig gesprek, en ze hadden de gegevens bij de hand. Er waren vrijwel geen opties dus er was niet veel te adviseren, en het ene punt dat wel relevant was (lineair of annuïteit) hebben we zelf ingebracht. Dus het had wel wat scherper gemogen. Verder wisselende ervaringen met de dossier tool Mijn Hypotheker. Op zich een handig systeem, maar niet altijd was duidelijk waarom een document nodig was en aan welke eisen het moest voldoen. Ook bleken er voor ons onverwacht gaandeweg extra documenten te moeten worden aangeleverd, en werden documenten die eerst goedgekeurd waren later weer afgekeurd. Al met al wel ok geholpen maar de prijs vinden we voor onze relatief eenvoudige kwestie wel hoog.

Duidelijke en professionele hulp

Duidelijke voorlichting en nemen de tijd voor je

Er werd goed met me meegedacht.

Ik was in een financieel lastige situatie en mijn adviseur heeft oplossingen aangedragen waar ik mee verder kon.

Goed geadviseerd

Goed geadviseerd juiste hypotheek met bouwdepot bij nationale Nederlanden via de Hypotheker

Super goed geholpen

Goed geïnformeerd Relaxte sfeer Goed geholpen Stonden altijd klaar, als er vragen waren werden ze meteen beantwoord.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

goede ervaring, alleen ik heb voor een ander partij gekozen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben erg te spreken over de service, begeleiding en het resultaat!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettige mensen, persoonlijke benadering, houden het hele proces zeer scherp in de gaten.

Eerlijk en vakkundig advies

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik ben tot volle tevredenheid geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk geholpen. Bij verdere vragen kun je De Hypotheker altijd benaderen en helpen ze je bij iedere vraag. Tijdens het adviesgesprek soms ietwat te snel. Verder heel tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer begaan, zeer actief en duidelijke heldere uitleg. Bijzonder klantvriendelijk. Ze hebben ons top geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer kundige adviseurs, pro actieve medewerkers, duidelijk, open en eerlijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uiterst positief gesprek gevoerd. Vriendelijke ontvangst.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige en vlotte samenwerking.

Steenstraat 9 a

6828 CA Arnhem

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.