Super goed geholpen

Goed geïnformeerd Relaxte sfeer Goed geholpen Stonden altijd klaar, als er vragen waren werden ze meteen beantwoord.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

goede ervaring, alleen ik heb voor een ander partij gekozen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben erg te spreken over de service, begeleiding en het resultaat!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettige mensen, persoonlijke benadering, houden het hele proces zeer scherp in de gaten.

Eerlijk en vakkundig advies

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik ben tot volle tevredenheid geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk geholpen. Bij verdere vragen kun je De Hypotheker altijd benaderen en helpen ze je bij iedere vraag. Tijdens het adviesgesprek soms ietwat te snel. Verder heel tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer begaan, zeer actief en duidelijke heldere uitleg. Bijzonder klantvriendelijk. Ze hebben ons top geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer kundige adviseurs, pro actieve medewerkers, duidelijk, open en eerlijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uiterst positief gesprek gevoerd. Vriendelijke ontvangst.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige en vlotte samenwerking.

Steenstraat 9 a

6828 CA Arnhem

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.