Top geholpen en goede advies

We zijn vriendelijk ontvangen en zeer deskundig geholpen

Fijne werknemers denken Mee

Vriendelijke medewerkers Met passie voor het bedrijf

Aangenaam

Goed geholpen

Prima hypotheekadvies gekregen zodat ik een goede afweging kon maken welke hypotheek bij mij past.

Werd prima geholpen door medewerker

De Hypotheker heeft ervoor gezorgd dat ik me geen zorgen hoefde te maken over alle stappen die genomen moesten worden. Ik werd keurig op de hoogte gehouden en uitgenodigd op kantoor als er wat door ons gedaan moest worden. Kortom: prima service

Geweldig.

Fijn en persoonlijk contact met Dennis van Engeland. Zijn adviezen zijn uitstekend en worden duidelijk en begrijpelijk uitgelegd. Ik ben zeer tevreden!

Goede klantgerichte service bij het kopen van mijn huis

Wij hebben contact gezocht met de hypotheker om advies te krijgen over de aankoop van een potentieel nieuwe woning. Onze adviseur gaf ons advies op basis van inkomen en op eigen ervaring. Vervolgens zijn wij zelf nog verder gaan kijken naar het kopen van een woning en toen wij deze vonden hebben wij een bod gedaan die aansloot bij het advies van de hypotheker. De hypotheker heeft alles voor ons geregeld aangaande de hypotheek van onze nieuwe woning en heeft ons een duidelijke uitleg gegeven van wat wij konden verwachten. Wij zijn erg blij dat we de hypotheker hebben ingeschakeld om ons advies te geven en ons te helpen bij de aankoop van onze nieuwe woning.

Bijzonder goed geholpen.

Persoonlijk, geinteresseerd, kennis van zaken, snelle verwerking.

Wij werden goed geinformeerd

Onze ervaring vonden wij al goed Dat is ook de reden dat wij a tien jaar weer met de hypotheker in zee zijn gegaan Zeer goede uitleg.

Adviseur Dennis werkt snel makkelijk en doeltreffend

Binnen no time had de adviseur Dennis alles duidelijk op papier en een duidelijk uitleg bij alle zaken die op je afkomen bij het vernieuwen van een hypotheek. Weet snel de ins en outs van de materie en weet gemakkelijk extra zaken te regelen wat niet standaard in een hypotheek verwerkt word. Binnen een half uur weet je wat mogelijk is en krijg je een passend advies.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb van mijn bezoeken en gesprekken met de Hypotheker alleen maar goeie ervaringen. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden en prettig in omgang

4 sterren: goede service, goed behandeld

Juiste aanbevelingen voor een gepaste situatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn goed en begrijpend behandeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een plezierig ontvangst en een kopje koffie werden mijn vrouw en ik voorgesteld aan de adviseur. Wij werden vriendelijk en correct te woord gestaan en de adviseur straalde een grote mate van proffesionaliteit uit. Echter een punt van verbetering binnen het introductiegesprek is het duidelijk maken van de doelstelling van De Hypotheker en de daarmee gepaard gaande kosten.

uitstekend

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nam de tijd om mij met mijn vragen op weg te helpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kon zeer snel een afspraak maken en de uitleg was duidelijk

Kronenburgsingel 23 a

6831 GD Arnhem

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.