Uitgebreid advies & Bekwaam Personeel

Zeer positieve ervaring met De Hypotheker. De eerste gesprekken waren kosteloos, en het maken van een vervolgafspraak was eenvoudig te regelen. Voor de hypotheekaanvraag is er een overzichtelijk portaal waarin alle benodigde documenten kunnen worden geüpload. Medewerkers zijn doorgaans goed bereikbaar en beantwoorden vragen snel. Een aandachtspunt voor een volledige score is de bereikbaarheid voor dringende vragen; het kan soms lastig zijn om direct de juiste persoon te spreken te krijgen.

Helder en deskundig advies

De hypotheker heeft ons eerst geheel vrijblijvend voorzien van advies en vervolgens ons van A tot Z begeleid met het verkrijgen van een hypotheek voor ons nieuw aangekocht huis. We werden goed op de hoogte gehouden en stonden altijd open voor onze vragen. Dus zeer aan te raden!!

Professioneel en klantgericht!

Sanne heeft ons heel goed en professioneel geholpen bij het oversluiten van onze hypotheek. Alle stappen werden zorgvuldig doorgenomen en toegelicht. Met 'nabranders' konden we altijd snel terecht, zowel telefonisch als op het kantoor van de Hypotheker. Sanne en ook alle andere medewerkers van kantoor Assen, zijn plezierig in de omgang en heel service gericht!

Wederom uitstekend geholpen en geadviseerd

We hadden beide een huis en hebben eerst de ene verkocht. Daarna met zijn allen in het andere huis dat veel te klein bleek. Daarna wederom goed geïnformeerd door Sanne wat onze mogelijkheden zijn. Uiteindelijk een mooi huis gekocht en goed ondersteund door Sanne Rosing. Vragen worden snel beantwoord, risico’s worden uitgesloten en uiteindelijk zijn we zeer tevreden over de service en de aangeboden diensten. Top!

Zeer goed geholpen!

Ondanks dat het door mijn persoonlijke omstandigheden een langdurig traject is geworden heeft Bennie er alles aan gedaan om tot een goed resultaat te komen, wat dan ook gelukt is!

Fantastische geholpen

Altijd heel vriendelijk behandeld, ze nemen alle tijd om alles uit te leggen en zo nodig maken ze een nieuwe afspraak om het nog eens uit te leggen. Ze denken mee en regelen alles prima. Wij zijn heel tevreden.

Kon niet beter!!

Mijn ervaring met Bennie en zijn team was top. Ik was onzeker over een hoop dingen doordat ik zzper ben maar Bennie en zijn team heeft alles tot aan de puntjes uitgezocht en top werk geleverd. Deze mensen begrijpen hun vak en geven duidelijkheid over jou mogelijkheden. Goede communicatie en vriendelijke mensen. Ze stonden altijd klaar. Na het compleet maken van mijn dossier was de Hypotheek binnen een week rond. Ik kan alleen zeggen de Hypotheker Assen zijn toppers. Een dikke aanrader voor iedereen.

Kundig, betrokken, proactief met veel kennis van zaken!

Bennie Henstra en zijn collega Bert Kanters zijn de afgelopen 2 jaar betrokken geweest als onze hypotheek adviseurs. Eerst in een langlopend aankooptraject wat niet is doorgegaan en daarna bij de aankoop van onze nieuwe woning. Kernwoorden voor alle mensen die betrokken zijn bij het kantoor in Hoogeveen: vriendelijk, kundig, betrokken, proactief, snel schakelend en zeer behulpzaam met veel kennis van zaken. We durven de Hypotheker Hoogeveen bij iedereen aan te raden want het eerste traject was een ingewikkelde case met veel zijpaden, financieringsvraagstukken en verschillende partijen wat heel deskundig door ze is behandeld! Dank De Hypotheker Hoogeveen.

Echt maatwerk!

Robert-Jan en zijn team hebben echt enorm zijn best gedaan en ons super goed geholpen. Dit in tegenstelling tot andere adviseurs eerder.

Zeer positief en tevreden

Erg tevreden over de dienstverlening van De Hypotheker Assen. En dan met name over Sanne Rosing en Eveline Meines. Zij hebben ons van A tot Z geholpen. Ze waren altijd goed bereikbaar, de communicatie verliep goed en ze waren heel snel. Bij vragen gingen ze overal meteen achteraan en legden ze alles duidelijk uit. Wij hebben op aanraden van vrienden en familie een hypotheekadviseur van de hypotheker in de arm genomen voor de aankoop van ons eerste huis. Ik zou hen ten zeerste aanraden!

Zeer goed geholpen en begeleid

Prettig

Efficiënt en vriendelijk

Zeer tevreden. Alles wordt duidelijk uitgelegd, mails worden heel snel beantwoord. Bennie en zijn medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze denken in oplossingen. Zou hier zeer zeker weer naartoe gaan mocht ik nogmaals een hypotheek willen afsluiten.

Altijd goede hulp

Denken goed mee, bieden passende oplossingen. Goed en snel bereikbaar

Geweldig zonder jullie had ik het niet gekund.

Alles werd vanuit jullie fantastisch geregeld. Wat moet je zonder de hypotheker. Niet dus jullie heb je echt nodig.

Veilig, betrouwbaar en levering van kwaliteit

Bennie Henstra en zijn team doen het prima! Mijn oude hypotheek splitten ( scheiding ) voor 1.9% en mee te nemen (hele klus!) met daarnaast het "vuile"werk. De oneindige vragen van de geldverstrekker naar de klant is bijna een dagtaak. Het ontzorgen hiervan komt op het conto van Bennie en zijn team voor 95 %, af en toe een handtekening van mij. Bij de notaris altijd 0 vragen over de hypotheekakte, wel zo handig :-) Ik ben ervaringsdeskundige en ben nooit teleurgesteld.

Uitstekend geholpen!

Hoge deskundigheid, vriendelijkheid en snel geholpen. Hoge pluspunt, zij denken met je mee en komen met alternatieven aan en reageren snel op vragen van mijn kant. Ga zo door!! Sanne en Eveline hartelijk dank!

Prima!

We zijn uitgebreid en goed voorgelicht en er zijn diverse mogelijkheden doorlopen om zo aan te kunnen sluiten bij onze wensen. Veel vertrouwen in de Hypotheker in Assen.

Uitstekend advies, vlot met reageren en handelen

Prima contact. Er is volledig aan mijn wensen tegemoet gekomen. Daarom helemaal tevreden!

deskundig en prettig contact

Uitstekende adviseur. Meedenkend, begripvol, deskundig.

Begripvol concreet en goed benaderbaar

Mijn ervaringen met Robert-Jan Alberts van de Hypotheker Assen zijn zeer positief. Altijd behulpzaam en bereidwillig om ter verduidelijking nogmaals uitleg te geven over de hypotheek tbv koop nw woning.

Goede hulp bij het vinden van de juiste hypotheek.

We zijn heel vriendelijk en deskundig geholpen. Ondanks onze vele vragen kregen we altijd snel en correct antwoord. Voor ons is een dergelijke onafhankelijke adviseur onmisbaar.

Prima organisatie met deskundige mensen.

Huis verkocht en nieuwe gekocht. Dankzij de begeleiding van de Hypotheker en mijn adviseuse is dit snel en soepel verlopen. Korte lijnen, goede communicatie en snel werken zorgden voor een snel verloop en goedkeuring van de bank. Prima organisatie die ik iedereen kan aanbevelen!

Prima geadviseerd en door het proces geleid

Prima geadviseerd en door het proces geleid

Steeds op korte termijn afspraak kunnen plannen.

De betreffende adviseur heeft de aankoop goed begeleid. Ook toen alles al rond was en er iets niet vlekkeloos verliep met het bouwdepot voor energiezuinige maatregelen heeft zij het binnen een uur nog voor me geregeld.

Geweldig geholpen

Zeer tevreden ,duidelijk uitleg ,helemaal top Sanne een 10met een griffel ,ook de Meisjes aan de balie ,heel behulpzaam ,direct een kopje koffie, kan niet beter

Neptunusplein 1

9401 CZ Assen

0592-310 750

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.