Correct, duidelijk en neemt altijd de tijd voor je

Altijd goed

Had een vraag inzake een betaling uit mijn bouwhypotheek. Prima uitgelegd door Hypotheker hoe te handelen.

Vriendelijk en goed en duidelijk geholpen.

IK heb snel een afspraak kunnen maken. De mensen zijn vriendelijk . Je krijgt een duidelijke uitleg over je vragen.

Zeer prettige begeleiding bij het afsluiten van hypotheek

Zeer prettig begeleid, altijd goed contact gehad. Professioneel, duidelijk helder, laag drempelig, alle tijd nemen.

Topje, toppie

Ik ben erg tevreden overige deskundigheid en de vlotte wijze van handelen. Ik heb alleen maar goede ervaringen. Ben daarom zéér tevreden.

Super goed geholpen

We zijn goed geholpen, goed uitgelegd, de communicatie was goed.

fijne club!

Goed advies op maat!

Prettig contact en goede uitleg over alle mogelijkheden

Verschillende keren op kantoor geweest. Altijd vriendelijk geholpen. Denken goed met je mee. Geven nog extra zorg door contacten met taxateurs en notaris e.d. Kortom helemaal top! Ook duidelijk vakbekwaam en op de hoogte van alle financiële mogelijkheden.

Vriendelijk met een goed advies

Wij zijn erg tevreden over de manier van adviseren naar ons. Er is goed geluisterd naar onze wens en die is heel goed vertaald naar een passende hypotheek voor ons. De uitleg was duidelijk en er werd tijd genomen om ons van professioneel advies te voorzien. Als aandachtspunt willen wij aangeven dat de route na het geven van akkoord voor de opdracht voor ons minder duidelijk was. Daarom zelf meerdere keren contact gezocht met onze vragen, waarna wel vlot werd gereageerd. Ons inziens zou het prettig zijn als je in deze fase ook stap voor stap op de hoogte wordt gehouden van de stand van zaken. Het is tenslotte voor de meesten geen dagelijkse materie. Maar we bevelen de hypotheker zeker aan!!

zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

In het eerste gesprek een hele duidelijke uitleg wat we konden verwachten en wat juist niet. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en gecheckt of het begrepen was. Na ons ja, werd ons verteld wat ze gingen doen en wat het traject was. Ze zeiden het gehele traject wat ze deden en deden wat ze zeiden. Al met heel erg plezierig. Laagdrempelig.

Goed gevoel gekregen tijdens de gesprekken met de adviseusee

Alles prettig, professioneel en goed geregeld.

Deskundig en prettig

Het contact heb ik als zeer prettig ervaren. Deskundig personeel die aandachtig je belangen behartigen.

Een dikke tien voor Bennie en zijn team!

Voor een goed hypotheekadvies zit je goed bij Bennie en zijn team.

Geruststellend en zorgontnemend

Goede service. Snelle reactie op mail etc. Echt een aanrader

wij zijn heel tevreden over de hypotheker in assen

Aardig personeel goed geholpen niks mis mee

Duidelijk dat hier jarenlange ervaring is

top advies en traject

Meedenkend

Zeer persoonlijke benadering , zonder dwang .

Uitstekende service

Goeie ervaring mee! Ze maken de tijd voor je als klant! Vergeleken met een gewone Bank bijvoorbeeld de SNS Bank die je gewoon ter plekke via de e-mail afwijzen, en niet even de tijd voor je neemt opzoek naar de mogelijkheden. Iets wat de Hypotheker wel voor je doet!!

Goed en gedegen professioneel advies.

Betrof advies oversluiten hypotheek. Gesproken met Bennie. Fijn contact. Hij geeft een uitstekend weloverwogen advies. Goede kennis van zaken. Advieskosten dubbel en dwars waard.

Dank zij het aanleveren van veel gegevens ontvang je een helder advies

Vanaf het eerste gesprek wordt alles helder en duidelijk uitgelegd. Je kunt altijd vragen stellen. Je wordt vriendelijk en begripvol te woord gestaan. Er wordt feedback gevraagd en gegeven.

Zeer betrokken en met de menselijke maat

Ik heb voor een eerst een woning gekocht en met hulp van hypotheker Assen de hypotheek rond gekregen. De mensen helpen je oprecht met alles! Ze vergelijken verschillende opties en leggen alles tot in de puntjes uit. Ze denken erg fijn met je mee, houden actief contact met je en zijn erg betrokken. Zo heb ik het ervaren.

Gewoon goed !!

Dank jullie wel voor de goede zorg .

Zeer goede ervaring gehad

Afgelopen periode hebben wij ons eerste huis gekocht en wij zijn uitstekend geholpen door Robert-Jan. Het was fijn dat in deze lastige tijd met corona er toch een mogelijkheid was om op kantoor langs te komen. Daarnaast kregen wij altijd snel reactie op onze vragen. Het is best spannend zo'n eerste woning kopen, maar met de begeleiding vanuit Robert-Jan hebben wij ons geen druk hoeven maken om de aanvraag van de hypotheek!

Weer prima geholpen

Deze keer alles 'op afstand' geregeld, maar ook dat leverde weer een prima resultaat op. Altijd snel en 'to the point'. Gewoon goed dus!

Super service en goed begeleid!!

We hebben een zeer positieve samenwerking gehad met de Hypotheker! Zijn goed en duidelijk begeleid en er werd snel op onze vragen gereageerd. Heel goed geholpen bij de aankoop en verkoop van ons huis!

Neptunusplein 1

9401 CZ Assen

0592-310 750

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.