Fijn advies en goed contact!

We hadden een ietwat rommelige start aan het proces, maar zijn goed geholpen. Voor ondernemers die voor zichzelf werken zou ik zeggen, neem de raadhuys factor goed in acht en laat je goed inlichten. Alles is bij ons goedgekomen door het snelle schakelen van Josine en Boudewijn. We zijn er erg blij mee!

De medewerker is bepalend

Onze ervaring met Tom (Berkel&Rodenrijs) is niet minder dan uitstekend. heldere uitleg, nuchtere reeële beredenering. Enthousiaste kerel met verstand van zaken. goed bereikbaar en flexibel schakelend bij hobbels. Even goede ervaring met Josine compleet ontzorgd als het gaat om afhandelen en documenten. Tom & Josine worden ongetwijfeld ondersteund door de Hypotheker organisatie maar zonder hen heeft die geen gezicht anders dan een snelle slogan en een mooi logo.

Altijd bereikbaar, laagdrempelig contact

Ik ben geholpen door Jilles Bouter. Jilles is een leuke gast die de tijd neemt om alles goed uit te leggen. Ik heb me op geen enkel moment bezwaard gevoeld over dat ik bijna niets wist van hoe het proces van een hypotheek aanvragen in zijn werk ging. Al mijn vragen werden duidelijk beantwoord, en ik kon altijd bellen, mailen of langslopen bij De Hypotheker. Toen de aanvraag eenmaal liep, namen Latisha en Josine het contact over. Eveneens aardige dames die altijd klaarstaan om je te helpen!

Goed geholpen met onze hypotheek voor een nieuwbouwproject

In het kader van de aankoop van een appartement in een nieuwbouw project zijn we goed geholpen door Jilles Bouter. Hierbij heeft hij de voordelen en nadelen van de verschillende hypotheekvormen en aanbieders helder aan ons voorgelegd. Op basis hiervan heeft hij advies aan ons gegeven dat het beste bij onze situatie past. We zouden iedereen aanraden om naar De Hypotheker Rotterdam Goudsesingel te gaan voor hypotheekadvies.

Uitstekende dienstverlening van een deskundige en meedenkende hypotheekadviseur Jilles Bouter

Het eerste tot en met het laatste contact met Jilles Bouter en het team van De Hypotheker Rotterdam (Goudsesingel) is uitstekend verlopen. Duidelijke communicatie en een prima uitleg van de financiële (on)mogelijkheden met betrekking tot mijn hypotheek. Ook de bewaking van tijdslijnen en het aanleveren van de benodigde documenten door Jilles, zorgde voor een stuk rust voor mij. Conclusie, ik kan Jilles Bouter en het team van de Hypotheker ten zeerste aanbevelen!

Super fijne samenwerking

Toen we begonnen met kijken naar ons eerste koophuis hadden we geen idee waar wij moesten beginnen. Doormiddel van een oriënterend gesprek werden de eerste stappen duidelijk voor ons en zijn we begonnen met het zoeken naar ons eerste koophuis. Het bemachtigen van ons eerste huis was een lang traject door de huidige woningmarkt. In elke scenario zijn wij op een warme en persoonlijke manier bijgestaan en hebben we enorm veel hulp en tips gekregen. Door het snelle handelen en probleem oplossend vermogen kochten wij in eind 2023 een woning waar we in het begin van ons traject alleen van konden dromen. Jilles en de rest van de Hypotheker Goudsesingel zijn betrokken, professioneel, meer dan vriendelijk en ik zou ze bij iedere "koper" in de woningmarkt aanraden. Jilles; Dank je wel voor het zo veel makkelijker maken van ons traject en het wegnemen van een hoop stress.

Goede adviseur weet waar hij of zij over hebben

Paar maanden geleden huis gekocht alles door ferry laten berekenen. Goede uitleg en alles rond gekregen hele goede adviseur. Ik zou het zeker aanraden

Fantastisch

Heel goed geholpen, fijne begeleiding gedurende het hele traject, fijne rustige en deskundige adviseur.

Goed contact

Gekozen voor het zelf regelen pakket, wat overigens heel makkelijk werk, mocht en een keer de verkeerde file geupload hebben dan krijg je hier netjes bericht van binnen 24 uur.

Geweldige hulp; erg ontstressend in een stressvolle periode

Realistisch advies, benaderbare hulp. Nam veel tijd en stress weg in een periode die op zichzelf al voor genoeg stress zorgt. Zeker een aanrader!!

Deskundig en goed advies

We zijn nu voor de tweede keer geadviseerd en geholpen door Boudewijn de Jong. Wij zijn zeer tevreden over het deskundige advies dat wij hebben gekregen van hem. Wij hebben het contact als zeer prettig ervaren. Als we nog iets nodig hebben met betrekking tot een hypotheek gaan wij zeker terug.

Top service

Goed geholpen. Ze hebben altijd de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Je kon ze ook altijd bellen bij vragen.

Positieve, klantvriendelijke benadering

Een contactpersoon (en niet elke dag een andere) die zich duidelijk betrokken voelt en kennis van zaken heeft en daarnaast ook pro-actief is.

Deskundig, creatief, en snel

Voor de aankoop van een nieuwe woning ben ik bij De Hypotheker geweest. Ferry Thé heeft mij zeer deskundig geholpen en heeft met enige creativiteit er toch voor gezorgd dat ik het hypotheekbedrag kon krijgen wat ik nodig had voor de aankoop. Zeker aan te raden!

Prima!

De adviseur gaf deskundig advies waarbij zij uitng van mijn wensen en mogelijkheden. Zij heeft uitstekend geadviseerd.

Erg tevreden

Erg tevreden! De adviseur heeft ons goed geadviseerd maar vooral de assistentes hebben ons weten te verbazen. Zij weten heel veel en werken keihard! Ze helpen overal wat nodig en denken verder mee dan hun neus lang is!

Goed, persoonlijk en deskundig advies

Er word ruim de tijd voor je genomen. Alle vragen worden deskundig beantwoord. Ik ben uiterst te vreden met de begeleiding die ik heb gekregen.

Goed en duidelijk geholpen

Wij zijn goed geholpen door Bianca in het proces om ons eerste huis te kopen. Alle vragen duidelijk beantwoord en altijd snel reactie op e-mails. We hebben een goede hypotheek afgesloten en zijn erg tevreden over het hele proces. Bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontspannen gesprek. Duidelijke uitleg.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg tevreden met de hypotheker. Vriendelijk ontvangen bij de receptie. Uitgebreid (gratis) advies gesprek gehad van 1,5u. Alles werd duidelijk uitgelegd en onze vragen werden allemaal vriendelijk beantwoord. Die avond een bod gedaan op een huis en precies een week later zat ik weer bij de hypotheker om een hypotheek aan te vragen. Drie weken later was alles geregeld en was de hypotheek rond. Erg tevreden over de hypotheker en hun (snelle) werkwijze. Zij zijn altijd goed bereikbaar en zijn flexibel in het maken van afspraken. Daarnaast betrouwbaar en klantvriendelijk. Ik zou hen zeker aanraden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies en een hulpvaardig team. De hypotheek was snel geregeld. Prettige ervaring.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele goede uitleg gekregen over de verkoop van mijn woning en het het kopen van een nieuwe woning.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige locatie, netjes en sfeervolle ruimte waar je netjes ontvangen wordt. Ook de adviseuse was kundig en ruimdenkend. Het was een prettige ervaring met duidelijke taal. De verwachtingen waren open en werden afgesloten met positieve energie met ruimte tot nadenken over de gespreksstof. Wij komen graag terug voor een vervolggesprek.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg goede ervaringen met klanten en voor mijzelf en vrienden en familie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

erg duidelijke uitleg en begeleiding in het gehele proces.

Goudsesingel 121

3031 EG Rotterdam

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.