super!

goed advies,begeleiding,passend advies

Fantastisch geholpen

Wij zijn uitstekend geholpen met de aankoop van ons huis en de financiering

Prima advies

We hebben een prima advies gekregen bij het afsluiten van een hypotheek voor de aankoop van onze woning. Hierbij is goed gekeken naar onze bestaande hypotheek. Ook het wel of niet afsluiten van verzekeringen is uitgebreid aan de orde geweest.

Fijn contact duidelijk advies

Goed advies goed bereikbaar. Zowel op kantoor als telefonisch. Denken mee in oplossingen Erg goede ervaring met Dhr van Bezouwen

Goed en duidelijk advies gekregen. Telefonisch nog vragen kunnen stellen.

Uiterst persoonlijk, deskundig, compleet en snel advies & dito afronding!

Mijn weloverwogen keuze om mijn hypotheekadvies- en traject te doen met Martijn Rook van De Hypotheker Rotterdam (Alexandrium), bleek een uitstekende te zijn. Ik ben altijd uiterst kritisch in de voorselectie en gedurende het service proces, waarbij ik op veel aspecten van de dienstverlening let. Martijn en het team van de deze Hypotheker overtroffen alle aspecten. En dat door gewoon te doen wat ze denk ik altijd doen: Uitgebreid advies, persoonlijke benadering, geduld bij alle vragen, snelle acties, prima verstandhouding met vele banken, ongedwongen en vooral het hele proces van A tot Z mij prima begeleid. Ook na het passeren van de hypotheek, blijven ze allemaal bovenstaande doen en zodoende ben ik ervan overtuigd, dat een ieder, die een hypotheek nodig heeft, bij Martijn Rook als adviseur en De Hypotheker Alexandrium als instelling, in hele goede handen is!

Aandacht hebben, kennis hebben en doortastend meedenken

Hypotheekadviseur Martijn, jarenlang contact gevolgd door aankoopprocedure. Martijn is altijd aanspreekbaar voor vragen over hypotheekgerelateerde dingen voor bestaande- en nieuwbouw , per mail of telefoon, hij heeft altijd aandacht, de kennis, het geduld en hij kan doortastend meedenken. Bovendien denk ik dat de totale kosten concurrerend zijn ten opzichte van andere verstrekkers

Alles duidelijk en perfect geregeld

Als leek werd mij alles zeer beknopt en duidelijk uitgelegd.

goed advies

goed persoonlijk advies ontvangen

Vlekkeloos en vlot

Ik stapte op een dag met afspraak binnen bij de hypotheker en had een gesprek met Jeffrey van Heiningen de filiaalmanager en in no time werd alles heel duidelijk. Het was een fantastische ervaring om met deze man in zee te gaan. Een dikke 10

Vertrouwd, goed advies en berekeningen.

Onze plannen besproken met Rob en we kregen direct een duidelijk verhaal van de mogelijkheden. Door de berekeningen kregen we een duidelijk inzicht. Op een duidelijk manier kregen we de uitleg met daarbij goede adviezen. Voor elke vraag konden we terecht en werden we begeleid naar onze uiteindelijke hypotheek.

Uitstekend!

Persoonlijke benadering en hele goede service en afhandeling. Dankzij Jeffrey en Blanche woon ik nu in mijn nieuwe huis :-)

Goed gesprek

4 sterren: goede service, goed behandeld

Adviseur ter zake kundig. Prettig gesprek en voor mij alle mogelijke opties bekeken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rustig en kundig advies waarmee ik uit de voeten kan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben naar volle tevredenheid geadviseerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Persoonlijk, duidelijke uitleg, geen gehaast. Suggestie gedaan voor mediator en makelaar wat heel fijn was. Beide zijn ook goed bevallen. Na bellen en snelle reactie via de email prima.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede service van heer Christian Uil, ben super tevreden met zijn hulp en vervolg assistentie. Nog geen woning kunnen kopen maar hij steunt mij altijd met goede adviezen en ik ben heel erg tevreden mee! Dit soort mensen zijn heel erg waardevol voor een bedrijf!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer snel,vlot en deskundig geholpen bij de hypotheker op de Grote Beer. De duidelijkheid en de goede communicatie zowel op locatie als op de mail was snel en correct. In drie werkdagen was wat ik wilde gerealiseerd. Voor mij een aanrader voor een ieder die ook vind dat veel banken te veel in kaders werkt.

Grote Beer 19 a

3067TR Rotterdam

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.