Uitstekende snelle en duidelijke service.

Zeer vriendelijke en snelle service. Goed meegedacht in onze situatie.

Super tevreden

We wisten totaal niet wat we konden verwachten op hypotheek gebied maar Arno Hiemstra heeft ons super geholpen. Alles is duidelijk uitgelegd. Snelle en goede service, goed bereikbaar en meedenkend. Wij zeggen; Jazeker de Hypotheker!

Goed advies op maat

Fijne gesprekken gehad met Arno Hiemstra. Professioneel advies op maat. Komt afspraken goed na en zeer vlotte dienstverlening door gehele team. Dank!

Zeer tevreden.

Wij zijn heel goed geholpen door Richard bij het kiezen van een hypotheek. Konden met alle vragen terecht tot alles duidelijk en helder was, niets was te veel. Richard en team bedankt! Wij weten het zeker... ga naar de Hypotheker!!

Een duidelijk en eerlijk advies

Onze adviseur heeft ons goed geholpen bij het afsluiten van een hypotheek. Zijn advies was duidelijk, reëel en passend bij onze financiële situatie.

Zeer goed geholpen!

Goed contact met de Hypotheker en goed advies!

Uitstekend geadviseerd voor aankoop nieuwe woning

Vanuit eerdere goede ervaringen wederom naar De Hypotheker Sneek gekomen voor advies. Ben door het team fantastisch geholpen met de aankoop van mijn nieuwe woning. Advies op maat, altijd meedenkend, flexibel en transparant. En de koffie is ook uitstekend!

Ontzettend tevreden met helder advies!

We zijn ontzettend goed geholpen door Richard. Hij heeft ons alles duidelijk uitgelegd over de opties en risico's van onze eerste hypotheek. Alles is vlot geregeld en er is een fijne communicatie. Richard praat je geen "te mooi om waar te zijn" verhalen aan en zegt het ook eerlijk als iets niet kan. We konden altijd met vragen terecht! Echt super service.

Topservice !!

Geweldig geholpen door Arno Hiemstra en team. Wat voor ons kopzorgen waren, was voor hun eenvoud.. en zo snel een hypotheek voor ons helemaal rond gekregen. Dank jullie wel.

Erg goed geholpen en geadviseerd door Arno!

Fijne hulp bij het aanvragen, vergelijken en kiezen van de juiste hypotheek

Persoonlijke en betrokken hulp bij het afsluiten of oversluiten van een hypotheek

Vlot en correct

De Hypotheker in Sneek werkt netjes en vlot. De commissie is duidelijk en ze zijn goed bereikbaar voor vragen.

De Hypotheker Sneek biedt uitstekende service met persoonlijk advies en deskundige begeleiding bij h

De Hypotheker Sneek biedt vriendelijke dienstverlening, biedt vlotte hulp en zorgt voor een snelle afhandeling van alles rondom de hypotheek, waardoor je je goed ondersteund voelt gedurende het gehele proces.

Humoristische proactiviteit. Altijd toegankelijk.

Zeer positief!

Snel geregeld en duidelijke communicatie

Prima geholpen door Richard in Sneek. Het is snel geregeld als je alles aanlevert waar om gevraagd wordt. De dames assisteren fijn met snelle en directe communicatie. Goede service als je geen zin hebt om alles zelf uit te zoeken, bespaart je een hoop tijd en je hoeft nergens zelf achteraan.

Super goede service!

Mijn eerste huis gekocht, zonder makelaar en ik ben enorm goed geholpen hier. Elke vraag werd nagenoeg direct beantwoord, duidelijke uitleg en kan niks anders zeggen dan dat ik enorm tevreden ben.

Arno is TOP :)

Voor een oriëntatie gesprek bij de Hypotheker Sneek terecht gekomen, en nu een woning gekocht met behulp van Arno. Fijne samenwerking korte communicatie lijnen en geweldig advies. De vele informatie die bij een aankoop van een huis komt kijken (en moet doorlopen) is Arno de juiste persoon om het begrijpelijk en leuk te maken..! Zou de Hypotheker Sneek/Bolsward zeker aanbevelen!! Met vriendelijke groet, Wendy & Hans

Bij de Hypotheker Sneek stonden ze altijd voor ons klaar!

We hadden al eens eerder gebruik gemaakt van de diensten van de Hypotheker Sneek/Arno Hiemstra. Het was voor ons ook meteen duidelijk dat we voor de aankoop van onze nieuwe woning weer bij Arno terecht zouden komen. Hij heeft opnieuw aan al onze verwachtingen voldaan. Duidelijke uitleg en altijd met ons meedenkend. Vriendelijk, behulpzaam en de tijd voor ons nemen. Ook vanuit backoffice werden we vriendelijk en behulpzaam door de dames te woord gestaan. Kortom: Jazeker, wij zullen Hypotheker Sneek absoluut bij anderen aanbevelen. Arno, Sandra en Ria: heel erg bedankt!

Richard bedankt!

Een hele fijne samenwerking met Richard (Sneek)! Eerlijk verhaal, goede uitleg en no nonsens, kortom top! Ontzettend bedankt

Fabtastisch tot in de puntjes geregeld!

Samen met Richard (Sneek) hele traject , van aankoop woning tot afsluiten hypotheek, doorlopen. Professionele aanpak, vriendelijk, snelle communicatie en duidelijke uitleg! Zeer zeker de moeite waard en absoluut een aanrader om alles via de Hypotheker te laten regelen. Richard weet wat hij doet en duidelijk zeer ervaren in dit werk. De persoonlijke benadering en aandacht voor details maakt het contact erg prettig.

Ben uitermate tevreden! Prima, vanaf het eerste gesprek met Arno! Bedankt, alles heel snel geregeld! Dikke pluim voor Arno en team! Juliette Lampe

Uitstekend geregeld.

We werden goed geholpen. Er werd ons duidelijk uitgelegd wat alles betekent en inhoud. Als we vragen hadden kregen we snel een reactie terug. Erg fijn dat er korte lijntjes zijn.

Super snel geregeld!

De hypotheek was binnen een week geregeld! Hele heldere en duidelijke communicatie. Echt een aanrader!

Wij zijn heel goed geholpen!

Deskundig en uitgebreid advies over onze eerste hypotheek. Goed geadviseerd bij het maken van de keuzes. Het renteaanbod en de bindende offerte ontvingen wij zeer snel nadat wij de benodigde documenten ingediend hadden bij de Hypotheker. Ook bij vragen kregen wij altijd vlot, duidelijk en uitgebreid antwoord.

Super geholpen

Goed op de hoogte gehouden over de ontwikkeling van mijn hypotheek. Personeel handelt snel en is deskundig.

Oude Koemarkt 46

8601EK Sneek

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.