Betrokken en geruststellend advies

José heeft ons heel erg fijn geholpen met het kopen van ons (mijn eerste) huis. Erg duidelijk en vriendelijk. Stelde ons gerust wanneer dat nodig was en gaf het nodige advies op het juiste moment. We hebben een hele fijne ervaring gehad.

Fantastisch geholpen door mee te denken en regelmatig contact

Mevrouw Schoonenberg heeft mij erg goed geholpen tijdens mijn uitdagende privé situatie. Meerdere scenario's zijn de revue gepasseerd. Ondanks de vervelende ervaring met de reeds betrokken geldverstrekker heeft mevrouw Schoonenberg mij uitstekend begeleidt, geadviseerd en geholpen. Uiteindelijk is alles goed gekomen dankzij haar deskundigheid, proactiviteit en regelmatige informatie overdracht. Zij en De Hypotheker Soest beveel ik van harte aan!

Super!

Veronique neemt de tijd en staat altijd klaar om alle vragen te beantwoorden. Ontzettend lieve en vakkundige vrouw. Zeker een aanrader, wij zijn heel blij!

Uitstekende service

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik enorm tevreden ben met de service die ik heb ontvangen van Veronique (Hypotheker Soest). Vanaf het eerste gesprek tot het moment dat de hypotheekaanvraag definitief was, was ik onder de indruk van de professionaliteit, expertise en persoonlijke betrokkenheid. Ze hebben me op een begrijpelijke manier uitgelegd wat de verschillende hypotheekopties waren en welke het beste bij mijn situatie paste. Hierdoor kon ik weloverwogen keuzes maken en wist ik waar ik aan toe was. Wat ik ook erg waardeerde, was dat Véronique en haar team snel reageerde op mijn vragen en altijd bereid was om extra uitleg te geven als ik daar behoefte aan had. Kortom, als je op zoek bent naar een hypotheekadviseur die betrouwbaar, deskundig en klantgericht is, kan ik de Hypotheker Soest van harte aanbevelen. Ze hebben mij uitstekend geholpen en ik weet zeker dat ze jou ook kunnen helpen bij het vinden van de beste hypotheek voor jouw situatie.

Persoonlijke, professionele en vriendelijke service

Mijn ervaring met Véronique is uitermate positief. Zij heeft veel vertrouwen gewekt tijdens de gesprekken en was altijd snel bereikbaar. Opgewekt, meedenkend en kwam met goede tips!

Klantgericht, zeer vriendelijk en kundig

Mijn derde keer dat ik gebruik heb gemaakt van de diensten van de hypotheker. De laatste 2 keer bij Veronique. In een woord top. Ook José die in Soest werkt zeer vriendelijk. Mocht ik 'ooit' weer hypotheek advies nodig hebben, dan graag weer bij dit 'topteam'.

Zeer kundig en professioneel, met de juiste tips en een welkom gevoel

Niets is teveel, zeer goed geholpen en voor ons het juiste advies. Tevens ook veel uit handen genomen door te helpen met de documenten. Kortom, zeer goed.

Deskundig, betrokken en pro-actief

Zeer tevreden over de adviezen en de begeleiding omtrent de aankoop van mijn eerste woning. Ik had hiervoor De Hypotheker ingeschakeld omdat er binnen mijn familie al goede ervaringen waren. Het volledige traject liep soepel en duurde vanaf de eerste bezichtiging tot het ontvangen van de sleutel ongeveer 2 maanden. Daarnaast ook zeer tevreden over de adviezen. Er werden meerdere scenario's getoond en alles werd in begrijpelijke taal uitgelegd.

Geholpen door Veronique. Vakbekwaam en vertrouwen gevend .

Wij zijn geweldig geholpen en geïnformeerd op een adequate en zeer vriendelijke wijze

Wij zijn beiden niet erg thuis in de hypotheekwereld. Onze hypotheekadviseur heeft ons zeer professioneel en heel geduldig en vriendelijk er doorheen geloodst. Wij konden haar altijd bellen en op mails werd snel gereageerd. Ze bezat een goede dosis humor, ook fijn. Ze heeft ons steeds weer uitgelegd wat er moest gebeuren en waarom. Ze heeft goed meegedacht over welke vorm hypotheek voor ons het handigst/voordeligst was met oog op de toekomst. Bij afwezigheid van onze vaste hypotheekadviseur, werden we goed te woord gestaan en geholpen door haar collega. Het is duidelijk dat deze twee dames elkaar goed op de hoogte houden van het reilen en zeilen van de hypotheekvraagstukken van hun klanten. Ook deze dame was heel vriendelijk en behulpzaam.

Zeer klantgericht, efficiënt, vriendelijk, alert

Snel schakelend, ter zake kundig, klantgericht, vriendelijk, geeft goede en begrijpelijke informatie, voelt vertrouwelijk. Erg prettig om mee te werken, een aanrader.!

We hebben een goede ervaring gehad bij de Hypotheker Soest, van oriëntatie gesprek tot hypotheekbemiddeling. Veronique zet graag een stap extra voor je en denkt goed mee over jouw belangen. Een aanrader.

Een SUPER contact

Ik ben terecht gekomen bij jullie via een vriend . Kwam zo bij Mevr. Veronique Borst terecht en waar ik super blij mee was. Kon haar altijd bellen mailen . En ik werd altijd goed geholpen ze lag het heel goed uit aan me . { vroeg meestal zeg het aub in Jip en Janke taal} en dat deed ze dan ook .

deskundig, attent en betrouwbaar

Omdat wij in het verleden goede ervaringen hadden met de Hypotheker (Hypotheekster?? ) in Soest zijn wij ook voor de aankoop/financiering van ons nieuwe huis naar mw. Borst gegaan. Zij is deskundig en attent en denkt goed mee. Wij zijn daar (opnieuw) erg tevreden over!! Zeker omdat dit trajecten zijn waar je niet heel vaak mee te maken! Je kunt er op vertrouwen dat mw Borst je goed en volledig informeert en ook heel goed met je meedenkt in de dingen die voor jou belangrijk zijn!

Zeer prettige adviseur

Zeer prettige adviseur, die altijd voor ons klaarstond en altijd snel onze vragen kon beantwoorden. Bedankt voor de goede zorgen, complimenten!

Prettig en duidelijk

Super tevreden

Wij zijn vanaf de start heel goed begeleid door Veronique over de mogelijkheden voor onze hypotheek! Wij bevelen zeker De Hypotheker Soest aan.

Uitstekend advies

Uitstekend advies op maat

TELEURSTELLEND

Ondanks dat wij vriendelijk geholpen zijn raden wij een ieder met klem aan naar 1 vd banken te gaan voor een voordelig, efficient en professioneel advies !! Voor de juiste prijs / kwaliteitverhouding is de Hypotheker en mevrouw Borst in het bijzonder een absolute afrader ! Het plezier en geluk van de aankoop van onze woning en helaas ook bij de verkoop van ons appartement zijn door het onprofessionele stressvolle gestuntel van Veronique Borst volledig voor ons en helaas ook nog de kopers verpest Bah ! JAZEKER NOOIT MEER DE HYPOTHEKER

Kundig en vriendelijk

Bij de hypotheker in Soest zijn ze erg vriendelijk en kundig, staan altijd voor je klaar bij vragen.

Zeer goed geadviseerd

Ik werd goed geadviseerd en veel werk uit handen genomen.

Klantvriendelijk, deskundig, betrokken, servicegericht

Enorm blij met jullie!

In de periode november/december/januari hebben wij via de Hypotheker in Soest onze hypotheek afgesloten. Om te beginnen en niet onbelangrijk goede koffie, maar nog belangrijker, we zijn door Veronique Borst fantastisch geholpen. Met kennis en kunde is ze onze rots in de branding geweest, zo’n hypotheek is toch redelijk stressvol en zij hield haar hoofd koel. Tijdens haar vakantie naar het buitenland gewoon voor ons op de zaken gelet, gezorgd dat de voortgang van onze hypotheekaanvraag verzekerd was. Ook haar collega Jose, zorgde dat alles op het spoor bleef. Veronique stelde op de juiste momenten kritische vragen over besluiten die wij namen, bijvoorbeeld over het wel of niet afsluiten van een niet verplichte overlijdens risico verzekering. Was eigenlijk alleen een check of je er over had nagedacht en of het nodig was het geld uit te geven, het is fijn dat iemand echt met je meedenkt. Ik ben blij dat we er voor gekozen hebben bij de Hypotheker in Soest naar binnen te lopen!

Zeer goed en deskundig geholpen

Zeer vriendelijke adviseurs die uitgebreid de tijd voor je nemen en met een goede kennis van zaken

Goed, duidelijk en zeer klantvriendelijk

Leuk, maar ook spannend een huis kopen! Fijn als dan alles goed en duidelijk wordt uitgelegd, niks is teveel en ze zijn ook lekker snel! Kortom; Zeer tevreden over alles!

Stadhouderslaan 1 A

3761 EJ Soest

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.