Super Super goed geholpen

Graag willen wij u(Hassan Radjab) hartelijk danken voor de heldere en uitgebreide toelichting tijdens onze gesprekken. Dankzij uw deskundige begeleiding en duidelijke uitleg hebben wij met een gerust hart ons besluit kunnen nemen. Uw betrokkenheid en professionaliteit worden door ons zeer gewaardeerd. Onze dank is dan ook groot.

Top geregeld allemaal!

Dit soort zaken is voor mij allemaal abracadabra maar met behulp van jullie is alles naar wens geregeld, bedankt daarvoor.

Fijn

Wij hebben een erg fijne ervaring gehad met de Hypotheker. Ondanks dat wij 'zenuwachtig' waren omdat we zonder voorbehoud van financiering een huis hebben gekocht, zijn zij altijd erg rustig gebleven en hebben ze alles goed voor ons geregeld.

Mijn droomhuis gekocht

Het was een zwaar traject, maar het is toch gelukt. Mijn dank gaat uit naar iedereen die hieraan heeft meegewerkt. Ook de Makelaar van Herk. Super gedaan.

Erg klantgericht.

Onze ervaring met de Hypotheker was zeer aangenaam. Omdat dit het eerste huis is wat we kochten hadden we veel vragen en snapte veel dingen niet. Dayne heeft alles goed kunnen uitleggen en was goed te bereiken. Als het niet via de e-mail was kon ik hem altijd bellen of appen. We hebben een goed advies en de hypotheek gekregen. Dus ik zou zeggen, ga zo door!

zeer prettig en kundig advies gekregen, in alle rust.

zie hier boven

Bijzonder betrokken en vakkundig adviseur

Edwin is zeer deskundig, betrokken en zet een stap extra om de klant te helpen.

Goede adviezen gehad

De medewerkers zijn vriendelijk en zakenkundig. Je kunt alles vragen en daar hebben ze dan een passend antwoord op.

Fantastisch!

Zeer goed en professioneel. Vriendelijk, behulpzaam, geduldig en meedenkend. Kan altijd alles vragen en werden direct geholpen. Locatie Capelle aan den IJssel.

Ervaring was wederom prima

Wij zijn voor de tweede keer prima geadviseerd over onze nieuwe hypotheek. Alles van A tot Z prima geregeld.

top service en goed bereikbaar voor vragen

12 jaar geleden hadden wij een goede ervaring met Edwin. Nu heeft hij ons weer goed geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Duidelijk advies en je kan ze altijd makkelijk bereiken voor vragen.

n.v.t.

n.v.t.

Jeffrey heeft ons goed geholpen en uitgelegd over alles.

Al het personeel was beleefd en geduldig om alles aan ons als leek te vertellen wat er gaat gebeuren.

Edwin nam de tijd en als we vragen hadden stond hij voor ons klaar.

Edwin heeft alles goed voor ons geregeld, en toen we snel advies nodig hadden hielp hij ons zelfs in het weekend. Onze vragen werden beantwoord en hij legde financiele zaken goed en voor ons begrijpelijk uit. Dank je wel Edwin!

Deskundig

Heel goed en deskundig,neem de tijd voor je en bijna altijd berijkbaar voor vragen als die er zijn .Geld zeker voor Jeffry.

Zeer professioneel

Goed avies en zeer deskundig personeel. Ik ben prima geholpen en dat betaald zich vanzelf terug.

Uitstekend!

Helder advies van adviseur, uitstekende ondersteuning vanuit de vestiging die ons goed op de hoogte van de voortgang en onze vragen adequaat beantwoorden👍👍👍 Adviseur neemt ruim de tijd en geeft heldere informatie..,bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettig gesprek, veel informatie gekregen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jeffrey heeft ons een prima passend voorstel gedaan. Vrijwel al onze vragen heeft hij geduldig beantwoord. Op 1 vraag (alflossingsvrije hypotheekschuld in box 1 of 3) was hij niet helemaal zeker en zal hij nog een fiscalist raadplegen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij hierop het juiste antwoord krijgen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel afspraak kunnen maken. Prima communicatie met contact persoon. Vragen wordt snel en adequaat afgehandeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede hypotheek uitgezocht aan de hand van de mogelijkheden die er waren, makkelijk toenaderbaar, geen probleem om nieuwe vragen te beantwoorden, duidelijk aangegeven welke stukken aan te moeten leveren etc prettige, behulpzame, vriendelijke Hypotheker.

Keurig ontvangen, goed voorgelicht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na heel veel verschillende gesprekken te hebben gehad met andere (wat allemaal erg verwarrend was) Konden wij binnen een dag komen het gesprek was zeer duidelijk en ik had er meteen vertrouwen in terwijl ik dit bij de anderen totaal niet had.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super begeleiding bij de aankoop van ons nieuwe huis, met een duidelijk en volledig advies voor de komende jaren. Altijd goed bereikbaar voor goed advies bij elke stap. Gaf ons een gerust gevoel bij het, tegenwoordig, complexse en stressvolle proces van een huis kopen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer klantvriendelijke wijze van adviseren.

Fluiterlaan 425

2903 HN Capelle aan den ijssel

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.