Deskundig duidelijk advies, maar uitvoering daarna niet conform planning

Zeer tevreden over het hypotheekadvies. Na uitbrengen van dit advies is de afgesproken planning m.b.t. aanvragen hypotheekofferte echter niet gehaald. Consequentie daarvan was dat de ondertekenafspraak bij de notaris helaas 3 weken moest worden verzet...vervelend. In een echtscheidingsproces is het dergelijke vertraging pijnlijk. Dit had waarschijnlijk voorkomen kunnen worden.

To the point, snel en meedenkend

Prima geregeld.

Duidelijk, helder. Nemen het werk echt uit je handen.

Vriendelijke, behulpzame en zeer bekwame mensen

Ondanks dat het gehele proces lang heeft geduurd, heerst er bij mij een zeer tevreden gevoel. Men is zeer vriendelijk en behulpzaam en vooral ook geduldig in de uitleg

Verkenningsgesprek was top

Van het begin was alles helder. Ik vond alleen de stap van upload documenten naar adviesrapport te lang duren.

uitstekend

we hebben er een jaar overgedaan om ons huis te vinden. Voorafgaan met 3 huizen bezig geweest alle keren bij Rob en Ivonne geweest voor advies. alle keren heel goed geholpen niks was teveel zelfs de tientallen telefoontjes was nooit een probleem. Uiteindelijk hebben we ons stekkie gevonden. Na een hele fijne en goede afhandeling van rob en Ivonne kunnen wij met een gerust hart genieten van ons optrekje.

Professioneel en kundige adviseur.

Al eens eerder geholpen aan een passende hypotheek. Vanwege deze ervaring wederom bij Rob Tetteroo aangeklopt. Ook nu weer een fijne samenwerking ondervonden wat geresulteerd heeft in een prima advies!

professioneel en Persoonlijk

Zeer klantvriendelijke mensen, die veel verstand van zaken hebben,maar ook het blijven uitleggen totdat ze er zeker van zijn dat je begrijpt hoe de hypotheek is op gebouwd en wat dat betekend voor nu en in de toekomst. Ze helpen met alles, ook hulp met downloaden, (dat je thuis zelf moet doen). Erg fijn!!

Geweldig en goede informatie

Bijzonder goed geholpen Ook de secretaresse Ivon

Wij zijn geweldig geholpen top service

Top service bij de hypotheker culemborg en Rob en yvon zijn toppers ik kan echt zeggen dat ik ze als vrienden zie

Inhoudelijk netjes voorgelicht

Prima inhoudelijk advies en goede uitleg. Dit was erg fijn om de juiste keuzes te maken. Helaas waren de stukken zoals het adviesrapport en de verzekeringen later dan afgesproken en daar ook diverse malen achteraan moeten bellen en mailen.

Zeer goed geholpen met duidelijke uitleg en topresultaat!

Vriendelijk geholpen met duidelijke en begrijpelijke uitleg. Goed resultaat behaald. Zeer snelle reactie bij vragen. Veel geduld met ons gehad. Er wordt de tijd genomen om alles door te spreken. Wel erg veel documenten moeten aanleveren maar dat hoort er nu eenmaal bij.

Ik ben goed geadviseerd met het aankopen van mijn eerste woning

Ik ben goed geadviseerd door Rob van de Hypotheker Culemborg, voor het aankopen van mijn eerste koop woning.

Altijd vriendelijk en tijd .

Kan altijd binnenlopen voor vragen en tevreden de deur weer uit.

Waardeloos!

Je word nooit terug gebeld of gemaild! Je bent gewoon een nummer voor dit bedrijf! Ga hier niet mee in zee!

Super begeleid

Van a tot z super begeleid.

Goede service en vriendelijk personeel

Prettige samenwerking in het geheel blij met het eindresultaat

Goede begeleiding, vriendelijk en goed bereikbaar

Wij hebben de begeleiding op zoek naar onze hypotheek als prettig ervaren. Contact verliep duidelijk en als we vragen hadden werden we telefonisch meteen te woord gestaan.

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend en geduldig

Rob en Ivonne zijn professionals die ten alle tijden hun afspraken nakomen. Ze zijn beide zeer klantgericht, prettig op elkaar ingewerkt en erg klantvriendelijk. Ondanks alle (werk)drukte altijd tijd voor een sociaal praatje! Meedenkend naar oplossingen en behulpzaam bij het beantwoorden van onze vragen en "problemen". Hoe vaak je ook belt of mailt, hoe simpel of lastig de vraag of de mail, beide blijven zeer rustig en geduldig zoekend naar het juiste advies; als zeer en fijn behulpzaam ervaren. Bedankt voor jullie inzet en hulp tot op heden. Hopelijk tot heel snel voor een succesvol hypoheek ( en een nieuw stekje voor ons ). Groeten Frans en Debbie

Vriendelijk, geduldig en heel behulpzaam personeel.

Wij zijn heel tevreden met de hulp van de Hypotheker in Culemborg. Er werd de tijd genomen om ons alles voor ons ook begrijpend te maken.

Goede ondersteuning en advisering

Goede en betrokken advisering bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek.

Deskundig advies en klantvriendelijk

Ik heb het als heel positief ervaren dat er tijd genomen werd om: - verschillende opties naast elkaar te zetten _ tijd voor uitleg hoe een hypotheekvorm in elkaar zit. _ het helpen om alle documenten te downloaden. Daarbij heb ik de adviseur en medewerker als zeer vriendelijk en behulpzaam ervaren in contact.

Geweldig eindresultaat

Doeltreffende adviezen. Door algemene drukte was reactie op vragen niet altijd binnen de door mij verwachte tijdspanne. Dat maakte het soms extra spannend. Door uitgestelde communicatie duurde onzekerheid over gewenste uitkomst vaak wat langer dan mij lief was. Maar kwaliteit van adviezen en positieve uitkomst staat voorop!

Realistisch en behalen van de voor ssommigen ogenschijnlijk onhaalbare

Rob en ivonne zijn geweldig behulpzaam en vakbekwaam. Rob puzzelt en ivonne ondersteunt.

Goede uitleg en ondersteuning.

Goede begeleiding bij het verkrijgen van de hypotheek.

Markt 28

4101 BX Culemborg

0345-533 900

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.