Uitmuntend

Hele goede communicatie Goede service Snelle afhandeling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jullie namen alles uit handen waardoor alles goed geregeld kon worden. Erg prettig !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring met de Hypotheker Culemborg, met name met Olga Vrij. Veel ervaring, neemt alle tijd, beantwoord al je vragen en het contact via mail en telefoon verloopt altijd snel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijna perfect afgehandeld. Goed meegedacht, snelle reacties.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg vriendelijk, snel en correct. Uitermate tevreden en zeker een volgende x weer!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goeie contakten met de hyphoteker. Voor vragen konden we altijd terecht bij jullie

Super mensen daar 100% aantebevelen

Heldere uitleg

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met De Hypotheker heb ik als zeer prettig ervaren. Gedurende het proces heeft er goede/heldere communicatie plaatsgevonden tussen mij, de hypotheekadviseur en haar collega. In de hectische periode - waarin veel geregeld moest worden - was er daarom constant overzicht in wat er moest gebeuren en wanneer. Zeer fijn!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn meer dan tevreden over De Hypotheker Culemborg! Olga heeft ons zeer goed geholpen bij het vinden van de juiste hypotheek. Er werd uitgebreid de tijd genomen om dingen te bespreken en uit te leggen, de communicatie tussendoor verliep zeer prettig. We zijn ook bij andere hypotheek verstrekkers geweest, maar daar waren de mogelijkheden lange na niet zo groot en de vriendelijkheid was ook ver te zoeken. Bij De Hypotheker Culemborg hadden wij alles behalve het gevoel een nummer te zijn, wat bij de andere verstrekkers wel zo over kwam. Wij raden dan ook zeker De Hypotheker Culemborg van harte aan! Olga en team; nogmaals hartelijk bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede service van de hypotheker, hulp gekregen bij het afsluiten van een overlijdensrisico verzekering, zeker toen de verzekering niet goed communiceerde met de specialisten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben erg veel hulpvaardigheid ervaren, door een open en brede informatiestroom konden wij een goed geïnformeerde weloverwogen keus maken. Daarnaast merkten wij dat de medewerkers een extra stap zetten toen de situatie daar om vroeg. Al met al een duidelijk en sterk optreden waardoor de medewerkers voor ons onmisbaar zijn geweest in de aankoop van ons eerst huis.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks dat het verkrijgen van onze hypotheek geen eenvoudige klus bleek, is het ze toch gelukt, hulde!. Enige puntje van kritiek is dat de communicatie soms wat beter kan als bepaalde mensen afwezig waren en de opvolging dan niet helemaal goed verliep.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een huis kopen is iets waar je vaak hulp bij nodig hebt.In dit geval hebben wij gekozen voor de hypotheker Culemborg.Zei hebben ons enorm goed geholpen en een hoop uit handen genomen qua uitzoeken van hypotheken en verzekeringen en zo gekeken wat het beste in ons plaatje past. Enorm tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke mensen en een goed advies!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze hypotheekadviseur stond altijd voor ons klaar voor alle vragen en advies. Zelfs in een drukke periode waar veel mensen binnen zeer korte tijd een hypotheek wilden regelen, was het geen probleem om telefonisch of per mail alles tot in de puntjes te regelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben prima geholpen, gelukkig alles nog net op tijd rondgekomen met de bank. Bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

prettig contact met de adviseur Olga. nam de tijd en was goed bereikbaar. we kregen snel antwoord op vragen. wanneer het nodig was nam ze snel actie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig, snel en goed behandeld door mevrouw Olga Vrij. We zijn prima op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen omtrent onze nieuwe hypotheek Bedankt..!!

Vertrouwen en klantvriendelijkheid

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en adequaat advies, snel handelend en uiterst vriendelijk. Ik kom hier een komende keer zeker weer!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Allereerst werden we fijn ontvangen tijdens al onze afspraken en werd er de tijd genomen om alles door te nemen. Bij vragen krijgen we altijd snel antwoord en het voelt als een prettige samenwerking.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden..veel uitleg..nauwkeurig mee gedacht wat de beste voor mij was ..erg blij met de uitkomst.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig gesprek dat vertrouwen geeft in de deskundige hypotheek bemiddelaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke, deskundige medewerker, er werd prima meegedacht met alle bijzonderheden met een goed eindresultaat.

Markt 28

4101 BX Culemborg

0345-533 900

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.