Prima service met kundige medewerkers
In mei 2020 de stap gezet om als ZZP-er eens te gaan praten met een hypotheekadviseur wat de mogelijkheden waren qua financiering van een huis. Op de dag dat het 1e gesprek stond, was er een overlijden in de familie. Was allemaal geen probleem en een nieuwe afspraak was snel gemaakt.
Bij de nieuwe afspraak werd aan ons de keuze gelaten of we fysiek langs wilde komen of liever digitaal afspraken. Netjes dat dat gevraagd werd. We werden gekoppeld aan Michel de Weijer en die heeft naar de cijfers gekeken en een deskundig advies gegeven. We moesten in januari 2021 maar terugkomen, want dan waren er meer mogelijkheden. Zo gezegd, zo gedaan.
In januari 2021 opnieuw bij elkaar gekomen met de meest recente jaarcijfers. Aangezien deze al op voorhand verstuurd waren, had Michel al wat research kunnen verrichten en kon hij ons al een voorstelling maken hoeveel het te lenen bedrag werd ten opzichte van een 4-tal scenario's. Ook werd vanuit hem voorzien in een goede aankoopmakelaar die onze wensen in kaart bracht.
In februari kregen we "het lot uit de loterij" met een prachtig huis in Schiedam waar we mochten komen bezichtigen. Met het doen van het bod, konden we wederom rekenen op de hulp van Michel.
Toen bleek dat ons bod geaccepteerd was, waren binnen een kleine 3,5 week alle papieren bij hem in bezit om de laatste horde te nemen. Tussendoor was er altijd tijd voor vragen. Even een appje of een belletje en we kregen antwoord.
Op 31 mei mogen tekenen voor de overdracht.
Het enige minpuntje (maar daar kan het kantoor niks aan doen) is het oeverloze gezeur van de geldverstrekker als papieren net een week te oud zijn, dat daar een hoop heisa over gemaakt wordt.
Het is dat je slechts tot een 10 kan geven, maar de service en klantvriendelijkheid van het kantoor is minstens het dubbele waard!
Als er ooit een ander huis zou komen, gaan we zeker terug naar Michel!