Goed adres voor een Hypotheek aanvraag

We zijn uitstekend geholpen als we ergens niet uit konden komen konden we altijd te recht .Bovendien vriendelijk en spontaan.We hebben een goede ervaring zeker een aanrader .

Goed ingespeeld op mijn wensen en de situatie. Goed contact en duidelijke communicatie.

Goed geholpen

Eerder al bij De Hypotheker geweest. Je wordt goed geholpen, hebben verstand van zaken en staan voor je klaar.

Prima service en duidelijke uitleg

Prima ervaring bij het af sluiten van een hypotheek voor ons nieuwe huis. Duidelijke uitleg van Erik Bij telefonische vragen ook altijd snelle reactie van de dames achter de balie. Wat mij betreft mag er wel wat meer persoonlijk contact zijn, maar dat zal ook voor een groot deel met Corona te maken hebben.

Degelijk advies op maat

Hypotheker Den Helder is goed bereikbaar en heeft mij voorzien van een goede voorlichting over de mogelijkheden mbt hypotheekaanvraag. Ik adviseer een ieder de hypotheker Den Helder in hun aanvraag voor financiering.

Prima advies en zeer goede begeleiding.

Alle medewerkers nemen de tijd voor uitleg, advies en onderzoeken wat het beste bij je past. Jazeker aan te bevelen!

vlotte afhandeling van zaken

prima geholpen bij mijn verzoek

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erik Strikker bekijkt de mogelijkheden grondig en met een helder advies.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het gesprek met de adviseur was heel verhelderend. We hebben meer duidelijkheid gekregen tijdens dit gesprek dan bij de bank.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitgebreid en helder advies. Snelle communicatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig, persoonlijk, toegankelijk, snel en efficiënt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kwam voor een oriëntatie gesprek en had alle vertrouwen in mijn adviseur. Er was ruimte zodat we gelijk zijn doorgegaan met de opdracht om mijn hypotheek te regelen. Helemaal top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk en behulpzaam en belangrijkste is dat de mensen kennis van zaken hebben. Er word een hoop informatie gegeven met bijbehorende uitleg want het is toch vrij droge stof. Dit alles zonder je een hypotheek op te dringen. Gesprek was informatief zonder opdringerigheid, wij gaan zeker onze zaken regelen samen met de Hypotheker.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben een zeer goed gevoel overgehouden aan de Hypotheker. Een kundige adviseur met verstand van zaken, en worden altijd zeer warm ontvangen op hun kantoor. Zaken ondanks dat het complex was (door omstandigheden aankoop 2e koophuis), toch zeer snel geregeld! Ons dank is groot!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd vriendelijk/snel en bekwaam geholpen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring is uitstekend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke ontvangst en vlotteen deskundig advies, afhandeling en terugkoppeling van alle zaken onze hypotheek betreffende. We zijn echt heel erg tevreden !!!

Julianaplein 34 c

1781 HC Den helder

0223-617 400

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.