prettige mensen, fijn geholpen

advies was goed, kennis en kunde is goed ze dachten goed mee, helpen met oplossingen, etc. prettige mensen, fijn geholpen

Alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld

Wij hadden een woning gezien en hadden een hypotheek nodig, Toen waren we naar Doetinchem gegaan en alles was boven verwachting, Er werd meteen duidelijk gemaakt wat en hoe alles in elkaar zat en dat wat heel duidelijk, Ook het telefonische contact en mail contact is fantastisch, Hoe of wat er ook is je word meteen te woord gestaan en geregeld Om een lang verhaal kort te maken zou ik iedereen de Hypotheker Doetinchem aanraden

Echt tot in de puntjes goed geholpen door de hypotheker in Doetinchem, geweldig team! Bedankt voor alle hulp.

Professioneel & betrokken

Op een betrokken en deskundige manier bijgestaan bij het afsluiten van een eerste hypotheek. Altijd vriendelijk in het contact en snel een reactie bij vragen of opmerkingen vanuit mijn kant!

Erg tevreden met de service vanuit de Hypotheker!

Met grote tevredenheid een hypotheek voor een tweede koopwoning afgesloten via de Hypotheker. Alle vragen vanuit onze kant werden snel en netjes behandelend! Zeker aan te raden!

Duidelijke uitleg en een vertrouwd gevoel

We zijn heel goed geholpen door de adviseur. Hij heeft ons alles duidelijk uitgelegd en ondersteund bij de keuzes. Ook waren de gesprekken laagdrempelig, waardoor wij ons goed op ons gemak voelden.

Fijne persoonlijke begeleiding!

Wij konden bij de aankoop van ons eerste huis met al onze vragen terecht, erg prettig! Hierbij zijn wij in het hele proces persoonlijk begeleid en was de communicatie duidelijk.

Deskundig, betrokken en duidelijk

Onze hypotheekadviseur heeft ons uitstekend geholpen tijdens het hele proces van onze hypotheekaanvraag. Hij luisterde goed naar onze wensen en gaf duidelijk advies dat perfect aansloot bij onze financiële situatie en toekomstplannen. De complexiteit van de verschillende hypotheekvormen werd helder en begrijpelijk uitgelegd, waardoor we goed geïnformeerde keuzes konden maken. Ook was onze adviseur altijd bereikbaar voor vragen.

Super vriendelijk geholpen met een goed advies

Ik heb mijn hypotheek na een scheiding over genomen van mijn ex. Hierbij ben is heel fijn geholpen door oa Peter Vink. Heb er hele fijne gesprekken mee gehad en ben erg goed geholpen. Ik kan iedereen deze hypotheekadviseur aanraden.

Wij zijn erg goed geholpen. Er is goed naar ons geluisterd en gekeken naar onze persoonlijke situatie om hierbij de best passende hypotheek te kiezen.

Heldere en duidelijke informatie

Wij hebben de Hypotheker Doetinchem als zeer prettig ervaren. Wij hadden in het begin weinig verstand van wat er komt kijken bij het kopen van een huis. Door heldere en duidelijke informatie en het laagdrempelig contact weten we precies wat er belangrijk is en welke afwegingen we moesten maken. Daarom deze goede recensie een echte aanrader! Veel dank aan iedereen waarmee wij contact hebben gehad vanuit de Hypotheker.

Fantastische begeleiding bij het afsluiten van onze hypotheek!

Na een heel prettig online kennismakingsgesprek besloten met de Hypotheker Doetinchem in zee te gaan, hier hebben we geen seconde spijt van gehad. Heldere, vlotte communicatie, op en top klantvriendelijkheid, alles wordt perfect uitgelegd en toegelicht, in 1 woord fantastisch.

Lieselotte en Peter in Doetinchem, waren erg behulpzaam en begeleidden me stap voor stap in het proces. Heel flexibel met afspraken, de meeste vergaderingen werden via Teams gehouden. Zeer aan te bevelen! Dikke 5 Ster!

Een uitermate positieve ervaring!

Zonder de hulp van Peter en zijn medewerkers was het ons nooit gelukt om onze woning aan te schaffen. We hebben maar één woning bezichtigd en daar wonen we nu met ontzettend veel plezier! Met de hulp van de Hypotheker is er veel meer mogelijk gebleken dan dat we zelf van te voren hadden gedacht. We raden iedereen de hulp van de Hypotheker uit Doetinchem aan! Naast het feit dat ze zeer kundig zijn, ligt hun service erg hoog en zijn ze ontzettend prettig in de omgang. Ook voor verzekeringen kun je goed bij hun terecht.

Professioneel.

Goeden service zeer duidelijk klant vriendelijk gewoon goed .

Perfect geholpen. Ze namen ruim de tijd voor ons en hebben daarbij al onze vragen beantwoord en inzicht gegeven in de beste oplossing

Prima advies en over het geheel uiterst tevreden.

zie boven.

Fijne ervaring en denken goed mee

Ik was geholpen door aardige mensen die goed meedenken over je situatie.

goed gesprek

het is goed

Zeer prettig contact

Het eerste gesprek op kantoor hebben wij als zeer prettig en informatief ervaren. Na de daadwerkelijke aanvraag voor een hypotheek is het traject duidelijk en vlot. Handig portaal waarin alle stukken kunnen worden geüpload, dit maakt de aanvraag inzichtelijk en het verloop vlot. Telefonisch makkelijk te bereiken, ook prettig. Er wordt duidelijk en vlot gecommuniceerd.

Goede communicatie!

Wij waren zeer tevreden over de hulp en diensten die De Hypotheker aan ons verleend hebben! Jasper was duidelijk in zijn verhaal en heeft de verschillende mogelijkheden met veel geduld aan ons uitgelegd. Hierdoor konden we uiteindelijk zeer tevreden naar de notaris. Het was de derde keer dat we gebruik gemaakt hebben van De Hypotheker Doetinchem maar qua zorgvuldigheid en duidelijkheid stak deze keer met kop en schouders er bovenuit! Hartelijk aan te bevelen!! Dank nogmaals.

Lange rit, wel resultaat

Het was een lange rit door dat 1 van ons 2 ondernemingen heeft. Het was soms wat onzeker over de afloop. Uit eindelijk toch positief resultaat behaald! Onze adviseur gaf niet op en bleef steeds met ons kijken naar wat er wél mogelijk was.

Duidelijk en meedekend

Fijne gesprekken ze gaan echt voor je aan het werk.

Prima service door Patrick èn Erika!

Zie boven

Goed verzorgd waar je hulp bij nodig heb helpen ze je mee veel contact gehouden hoe er voor staat ben blij dat we hun hebben gehad

Waterstraat 11

7001 BG Doetinchem

0314 - 360 203

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.