5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Actief,correct, snel en betrokken. Heel tevreden ook zeker over secretaresse Thea Westerhof. Groeten Jan en Marian

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijk vriendelijk betrokken snel en zeer zeker kennis van zaken!!! Fijn om me te werken. Denken mee en komen zo goed mogelijk tot een oplossing.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Behulpzaam grote in zet vriendelijk Goede adviezen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je kunt er altijd terecht met vragen, duidelijk uitleg, snelle reactie. Alles wordt voor je uitgezocht en geregeld. Vriendelijk personeel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Professioneel , zeer vriendelijk , behulpzaam , goed contact vooral met secretaresses ( doen veel achter de schermen ! ) , zoeken altijd naar een oplossing We raden het echt andere mensen aan !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vriendelijk en kundig personeel en snelle service. Het enige jammer was dat we soms het idee hadden dat de communicatie onderling niet altijd even soepel verliep. Dan hadden we bepaalde documenten al eens opgestuurd en dan moesten we het weer opsturen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed advies, heldere uitleg

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top onderneming. Doen meer voor de klant dan nodig is. Zeer tevreden service

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn Super tevreden over Hypotheker Dokkum de Medewerkers van dit filiaal verdienen een echte Dikke 10 Wat je ook wil weten dan de Hypotheker uit Dokkum nemen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige service en ontzettend vriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg goed vooral de assistente is erg vriendelijk en helpt je tot alles rond is.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer uitgebreid te woord gestaan door een deskundig advies van een zeer klantvriendelijke adviseur. Mogelijkheid om ook op avond een gesprek te hebben maakte afspreken op korte termijn voor ons mogelijk waardoor wij snel duidelijkheid hadden in onze mogelijkheden. Prettig in antwoord op onze vragen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

perfecte voorlichting

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn zeer vriendelijk geholpen door jullie team. Dankzij jullie hulp hebben we ons droomhuis kunnen kopen. Met de juiste hypotheek die zeer goed in elkaar zit. Bedankt voor jullie hulp. We zijn zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk en duidelijk. Zeer gedreven om de klant zo snel mogelijk het gewenste doel te laten bereiken . Waarvoor dank wij zullen een ieder zeer zeker de hypotheker aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen. Advies was goed en we kregen handige tips. Voor ons was het belangrijk dat ze snel te werk gingen en hieraan hebben ze goed voldaan. Ondanks die iets hogere advieskosten zou ik hier morgen weer m'n hypotheek afsluiten als ik het over moest doen!

Hogepol 15

9101 LZ Dokkum

0519-711 000

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.