Goede service. Realistisch en prettig

Fijn oriënterend en vervolggesprek hier gehad. Realistisch over de mogelijkheden. Nam de tijd om alle vragen te beantwoorden.

Wederom een zeer goede ervaring bij Hypotheker Etten-Leur

Op basis van goede ervaringen van wat jaren geleden, recent voor de aankoop van onze nieuwbouwwoning wederom bij Marc en zijn team terechtgekomen. We zijn opnieuw zeer tevreden over het gegeven advies, de deskundigheid en ook de goede communicatie.

Hulpvaardig

Top service

Goede begeleiding, realistisch, altijd bereid tot uitleg. Maw uitstekende adviseurs

Prima, snel en professioneel geholpen!

Ondanks de drukke tijden snel geholpen. Professioneel, vriendelijk en goed.

Duidelijk en behulpzaam.

Proces wordt helder uitgelegd en je wordt aan de hand meegenomen zodat alles goed goed geregeld is.

Absolute topadviseurs

Marc, Anne en Sebastiaan hebben ons uitstekend geholpen bij de advisering over de financiering van onze nieuwe woning. Er werd actief meegedacht, snel en duidelijk gecommuniceerd en afspraken werden nagekomen. We zijn dan ook meer dan tevreden!

Eerlijke en accurate gegevens

nvt

Eerlijk en persoonlijk advies

Voor de 2e keer zijn wij bij de aankoop van ons huis bij De Hypotheker in Etten-Leur geweest. Marc en zijn team voorzagen ons steeds heel vlot van heldere informatie en eerlijk advies. Ze dachten mee met onze persoonlijke situatie en we voelden ons gehoord. Elke extra vraag werd per mail uitgebreid beantwoord. Absoluut een aanrader!

Blij met het advies !

Blij met het advies rondom oversluiten van onze hypotheek. Ze denken goed mee in jouw persoonlijke situatie.

Beter kan niet!!

Zelfs voor bijna onmogelijke oplossingen en de daarbij behorende tijdspad wordt de uitdaging aangenomen. Zie het als champions league en dan winnen. Wat een professioneel team, echt geweldig. Ga voor Marc en zijn team en je krijgt de beste service die je kan verwachten! Er wordt continue met je meegedacht, en dat op elk gewenst niveau.

Ontzorgers

Wat een geweldig team. Alles goed geregeld zodat er minder zorgen zijn in deze moeilijke tijden.

Super team

Ondanks de corona maatregelen, waardoor een face to face gesprek niet mogelijk is, zijn we supergoed geholpen. Het team was altijd bereikbaar voor vragen en hebben ons ook regelmatig benaderd om te vragen of allea duidelijk was. Echt geen seconde getwijfeld aan hun begeleiding. Mocht het ooit weer nodig zijn... dan weten we waar we moeten aankloppen.

JA ZEKER BETER, DE HYPOTHEKER

Er altijd terecht kunnen en professioneel richting het afsluiten van de hypotheek gebracht!!!

Met aandacht voor de coronamaatregelen keurig lokaal te woord gestaan voor uitleg en advies. Ook de vragen die erna nog opkwamen werden keurig en tijdig beantwoord.

Heel fijn en deskundig geholpen

Heel fijn en deskundig geholpen Veel geduld en snel handelen gedurende onze oriëntatie en in proces

Prima begeleiding

Al verschillende keren gebruik gemaakt van de diensten bij vorige verkoop en aankoop woningen. Zijn zeer tevreden.

Prima geholpen

Bij de aankoop van ons nieuwe huis prima geholpen door Marc van der Steen en zijn team. Goed en deskundig advies en goede afwikkeling.

Perfect, zoals gewend!

De Hypotheker Etten-Leur, zet altijd een stapje verder. Prima begeleiding, top advies, en houd zeker goed rekening met je eigen wensen. Communicatie verloopt soepel, alle vragen worden snel beantwoord. Marc en het hele team. Bedankt!

Fijne steun & communicatie

Wij hebben de Hypotheker ervaren als enorme steun, ondanks dat alles veel informatie was en voor ons onbekend terrein, zijn wij door de medewerkers van de Hypotheker enorm geholpen. Een belletje of een mailtje en ze stonden direct voor ons klaar! Bedankt voor de samenwerking en alle goede hulp om alles zo goed en snel mogelijk geregeld te krijgen!

Eerlijk, oprecht en betrouwbaar

Wat mij het meest aansprak was de duidelijke communicatie, vertrouwen en vastbehoudenheid. De communicatie in deze bijzondere Corona periode heeft geen enkele belemmering opgeleverd. Ik ben zelf van het concurrentiestellen en vergelijken. Daarvoor adviseer ik de Hypotheker, hij zoek met oprecht naar de beste voorwaarden en tarieven welke bij je passen. Klanttevredenheid staat bij de de Hypotheker zeer hoog in het vaandel en wordt zeker nagestreefd.

vertrouwelijk en deskundig, maar ook nog eens betrokken en gezellig!

Laagdrempelig, wordt heel vriendelijk ontvangen bij het binnenstappen en er wordt ook een praatje gemaakt. Eenmaal in het kantoortje ook eerst een "weerpraatje", elkaar wat aftasten. Daarna wordt er vriendelijk gevraagd waarmee zij ons van dienst kunnen zijn. Er wordt ons duidelijk gemaakt of het een vraag is die nog breed ligt, dat is kosteloos, of een discrete vraag, wat al wel geld gaat kosten, zodat je weet waar je aan toe bent en geen spinsels in je hooft hoeft te halen. Vervolgens bekijkt hij wat voor ons de beste bank zal zijn, dus een passend pakket per persoon. Alles is vlekkeloos en op een fijne manier afgehandeld. ZEEEER tevreden!

Vriendelijk ontvangst met de juiste kwaliteit.

Fijn ontvangst, recht door zee. Goed advies waar men er niet om heen draait. Je weet waar je aan toe bent en wat je te verwachten staat, ook als er binnen je omgeving veranderingen plaats vinden.

Klantvriendelijk en kennis van zaken

Super dienst!

De Hypotheker heeft echt zijn best gedaan, om het huis te kopen die ik graag wou! Ben ze hier dankbaar voor

Oude Bredaseweg 5 b

4872 AB Etten-leur

076-5019992

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.