Ik kan me geen beter advies bureau wensen perfect

Ik kom altijd bij jullie in Veendam en ben zeer te spreken over de heer Kooi en zijn mede werkers ze staan je altijd keurig te woord en nemen de tijd voor je

Geweldig geholpen met de hypotheek van onze nieuwe woning.

Met veel inzet heeft de hypotheker ons geholpen met de financiering!

Tweede maal de hypotheek m.b.v de Hypotheker in Veendam prima geregeld.

Henk van der Kooi en Sienetta Robben hebben ons meer dan goed geholpen voor een prima hypotheek. Welke vraag dan ook van ons werd adequaat beantwoord en professioneel werden we verder geholpen. Meer dan tevreden en we raden een ieder aan om een gesprek aan te gaan als start van de weg naar een passende hypotheek.

Ontzettend goed geholpen!

Door de hypotheker was het mogelijk om na jaren zoeken ons droomhuis te kopen! Echt ontzettend tevreden! Ook heel erg fijn dat ze net een stapje verder zetten voor je en goed met je meedenken! Echt een aanrader! Complimenten!

Erg prettig geholpen. Erg klantvriendelijk

Uitstekende service !

Wat zijn goed geholpen met het aanschaf van ons huis ! Was mijn eerst koophuis en mijn vriend had al een huis .. maar super goed geholpen en duidelijke uitleg !

efficient en vriendelijk met een voor ons uitstekend resultaat

in het eerste adviesgesprek werden mogelijkheden voorgesteld waar ik geen kennis van had, maar die wel betekenden dat onze maandlast significant lager zijn geworden. ook in het vervolggesprek en de verdere afwikkeling zijn wij steeds vriendelijk en met kennis van zaken te woord gestaan.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Zeer vriendelijk personeel en behulpzaam.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Henk heeft er alles aan gedaan om ons zo zorgvuldig en compleet mogelijk te adviseren bij onze hypotheekaanvraag. Je kunt duidelijk merken dat hij door zijn ervaring en prettige persoonlijkheid heel goed weet mee te denken met jouw specifieke situatie. Wij waren heel tevreden over de samenwerking met Henk en zouden anderen zeker aanraden voor dezelfde adviseur te kiezen. Ook complimenten voor Sienetta die er met haar doorzettingsvermogen en accuratesse voor zorgt dat alle stukken tijdig en compleet worden verstrekt aan alle partijen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed meegedacht ook mijn oude hypotheek werd goed doorgenomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn geholpen door Henk en is zeker aan te raden. Goed advies en uitleg gegeven en alles heel erg duidelijk en tevreden dat wij deze keuze hebben gemaakt bij Hypotheker Veendam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben voor het eerst een huis gekocht en zijn ontzettend blij dat we hier naar toe zijn gegaan. Super goede uitleg en duidelijkheid.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

het was goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

De hypotheekaanvraag is zeer snel gegaan,en ze zijn bereid om alles voor je te doen. Zelfs als je niet veel van hypotheken snapt dan kunnen ze je het op een goede manier uitleggen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk ontvangen Duidelijke uitleg wat je wel en niet kunt Top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed gesprek gehad met duidelijke uitleg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

alles goed uitgelegd dat is voor mij het aller belangrijkste

Top service

eerste gesprek zeer goed

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Klantvriendelijk, uitstekende service, altijd bereid je van dienst te zijn

Veenlustpassage 20

9641MK Veendam

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.