Prima sfeer en met vakkennis geholpen!

Het is vertrouwd om mijn hypotheek bij Desmond af te wikkelen. Met veel geduld en uitleg komen de zaken tot stand!

Wij hebben een prima ervaring met René van De Hypotheker. René is een vriendelijke en zeer kundige man. Er waren wat hobbels te nemen maar uiteindelijk is alles keurig en op tijd :) afgerond.

Goede service, hardwerkende mensen.

Top service

Deze hypotheek verstrekker is deskundig. Goede communicatie over hoeveel je kunt lenen en de kosten ervan. Gebruikt goed systeem om benodigde stukken voor de hypotheek aanvraag eenvoudig aan te leveren. Kortom een goede begeleiding van A tot Z.

heel snel en deskundig

Ik vond het werken met Desmond erg prettig. Hij reageert snel, heeft een goede inschatting van wat haalbaar is en denkt volledig mee. Erg tevreden dus.

Geweldig!

Niet verder zoeken! Geweldlige service, nemen alle rijd en leggen alles perfect uit. De adviseur en de dames van de administratie krijgen een dikke 10 van ons.

Zeer behulpzaam en deskundig

Voor vragen staan ze altijd voor je klaar. Het geeft je ontzettend veel rust dat ze het traject van de hypotheekaanvraag voor je monitoren en met je doorlopen.

Accuraat, deskundig, betrokken en vriendelijk, klantgericht

Fijne begeleiding van start tot finish. Gevoel echt ontzorgd te worden.

Zeer prettig en deskundig gesprek dat heeft geleid tot een meer dan verwacht resultaat

Prettig gesprek met goede opbouw. Dit sluit naadloos aan op onze verwachtingen. Het resultaat mag er dan ook zijn. Kernwoorden: (des)kundig , empatisch, to the point en resultaatgericht. 10/10

Excellent service!

I seeked the expertise from Desmond to buy my house, highly recommended by a friend who also used his services. Desmond was very patient and explained to me how the process works and also have great advices towards the best options to follow. Cannot recommend him enough!

Duidelijke communicatie en behulpzaam.

De verschillende soorten hypotheek keuzes duidelijk laten zien om zo zelf de keuze te kunnen maken wat voor mij het beste werkt.

Behulpzaam en daadkrachtig

Onze adviseur dhr Mano limo Silva van de Hypotheker te Haarlem heeft ons zeer duidelijk uitgelegd wat er allemaal komt kijken bij het afsluiten van een hypotheek. Op iedere vraag kregen we een keurig antwoord en dhr limo Silva heeft een goed passende hypotheek kunnen afsluiten . Bij het laatste gesprek kregen we een map met al onze gegevens en uitleg over onze hypotheek.

prima hulp .

Zeer goede ervaring ,en veel waardering voor het doorzettingsvermogen van mano .

Zeer goed geholpen

Van begin tot einde zijn we heel vriendelijk en professioneel begeleid. Al onze vragen werden snel en kundig beantwoord.

Al járen onze betrouwbare adviseur met persoonlijke benadering.

René Lünneman adviseert ons al vele jaren. Hij heeft een persoonlijke benadering en met zijn goede inlevingsvermogen weet hij ons steeds passende ideeën voor te stellen. Deze zijn vaak béter doordacht dan recht-toe-recht-aan advies met standaard plannen die zo van de plank komen. Daarbij is René áltijd in staat de details van zaken goed uit te leggen en te onderbouwen. Dit heeft er dan ook voor gezorgd, dat wij voor financieel advies steeds weer bij dit zeer prettige team dat René om zich heen heeft gecreëerd, terecht kunnen.

Elke keer super geholpen al was het alleen vóór advies!

Altijd werd er tijd voor ons vrij gemaakt om het proces zo snel mogelijk te laten verlopen. Zeer persoonlijke aanpak, duidelijk en professioneel. Communicatie is prettig en zowel met de hypotheek als met de verzekeringen zijn wij meer dan tevreden! Wederom bedankt!

Zeer kundig

Heeft al het mogelijke gedaan om de hypotheek op te tijd te verwezenlijken. Wij zijn meer dan tevreden!

Vakbekwaam en betrokken. In 1 woord geweldig!

Wij laten ons al jaren naar volle tevredenheid adviseren door René Lünneman. Inmiddels zijn wij aan onze derde hypotheek toe en elke keer weer gaat het naar 100% tevredenheid. René kan bouwen op zijn team van enthousiaste assistenten die werkelijk bovenop de zaak zitten. Wij kunnen iedereen deze hypotheker van harte aanraden.

Zeer deskundig en prettig

Zeer tevreden over de deskundigheid, aandacht voor ons en het ontvangst, dat schept vertrouwen. Het was een zeer moeilijk dossier maar door de inzet van de adviseur en het team is het op tijd geregeld. Dank daarvoor!

Toppers!!

in verband met mijn scheiding, ben ik naar De Hypotheker terug gegaan om na te gaan of ik een hypotheek op mijn naam kon krijgen. Rene lunneman en ik wisten dat dit niet makkelijk zou worden met een UWV uitkering en alimentatie. Rene heeft zich hier echt voor ingezet en met een positief resultaat. IK wil Rene en zijn team ontzettend bedanken voor hun inzet, want dankzij hun woon ik nu nog in mijn huis.

Hele fijne ervaring gehad met de hypotheker.

De Hypotheker heeft ons erg goed geïnformeerd en heeft ons geholpen met het maken van de juiste keuze.

Ik kreeg goede informatie en ik had een beperkte tijd om de hypotheek af te sluiten. De Hypotheker heeft mij hier zeer goed mee geholpen en gezorgd dat het bijtijds afgesloten werd!

Er wordt veel aandacht besteed aan het geven van een passend advies!

Aangezien wij al een huis op het oog hadden en er wat spoed bij zat kon binnen een maand alles geregeld worden voor de aankoop van ons huis. Er werd veel tijd gestoken in de uitleg (voor ons de eerste keer) over de procedure en een uiteindelijk passend advies.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ongelovelijk slecht. Keer op keer fouten in de hypotheek, uiteindelijk 4000 euro uit eigen zak moeten betalen omdat ze weer iets fout hadden gedaan. En dit terwijl we een overwaarde van 80.000 euro hadden! Ten zeerste af te raden, zijn niet te bereiken als je vragen hebt, bellen niet terug. Mails reageren ze nauwelijks op. Zeer onprofessioneel.

• Totaal oordeel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn al een ouder echtpaar (beiden 70 jaar) en wilden onze hypotheek oversluiten IVB met de lage rente. Bij de Hypotheker hadden we gelijk een goed gevoel toen we binnen stapten vriendelijke ontvangst door de meisjes achter de desk ook met adviseur Frank Zurlohe hadden we het niet beter kunnen treffen...goed advies en verstand van zaken geduldig en bereidwillig als hij ons meerdere keren dingen moest uitleggen kortom dus uiterst tevreden. TOP!!

• Totaal oordeel

Houtplein 40

2012 DH Haarlem

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.