4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ontvangst bij de receptie. Prima informatie. Prettige ontspannen gesprekken. Vlotte afhandeling. Dus... tevreden klant.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk,deskundig,alles werd goed uitgelegd. Goede service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De medewerkers van de Hypotheker in Haarlem Centrum hebben mij erg goed geholpen. Ze waren in staat snel te schakelen, proactief mee te denken en mij te voorzien van goed advies dat aansloot op mijn situatie. Die ontzorging was de investering meer dan waard en ik maak graag opnieuw gebruik van hun dienstverlening in de toekomst.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig advies, geen tijdsdruk, goede en duidelijke gesprekken en contact via mail en telefonisch zeer goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Steeds heel prettig contact gehad. Veel informatie gekregen. en nooit het gevoel gehad van tijdsdruk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De begeleiding gedurende het hele proces is uitmuntend - er wordt duidelijk gecommuniceerd over benodigde documenten en het financiële advies zit uitstekend inelkaar. Ook na kantoortijd wordt nog contact opgenomen over lopende zaken, soms over dingen die ik zelf al lang vergeten was. Erg prettig! Zelf een hypotheek afsluiten zal best te doen zijn, maar zelf zorg dragen voor een juiste financiële termijnplanning zou ik niet kunnen zoals Rene van de Hypotheker dat deed. Top!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende advisering en uitvoering. Rene en zijn team staan klaar met raad en daad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben prima samengewerkt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hoewel het advies wat lang op zich heeft laten wachten heeft de afspraak met nadere toelichting ons overtuigd van de juiste keuzes.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zonder de ervaring en doortastendheid van F.Z van de hypotheker Haarlem waren wij nooit verder gekomen. In ons geval met speciale financiële omstandigheden was het advies en maatwerk van de adviseur onmisbaar. Vooral als uw financiële situatie niet zo duidelijk is kan je niet zonder deze ervaring . Heel veel dank nogmaals F.Z. dat je alles uit de kast hebt gehaald voor ons , voor je oprechte hulp en betrokkenheid. Door jou hebben wij.ons huis kunnen kopen .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Grote ervaring. Groot invoelingsvermogen. Grote kennis . Goede adviezen. Efficient. Wij zijn zeer tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

- Deskundig advies - Vriendelijke mensen - Vastberaden Het geld dubbel en dwars waard, binnen 5 weken een woning gekocht, complimenten aan alle medewerkers van de hypotheker.

4 sterren: goede service, goed behandeld

vakkundig, correct en netjes .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig contact. Aandacht voor onze wensen. Gericht zoeken naar beste mogelijkheden voor onze situatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

een zeer duidelijk oriënterend gesprek, kom zeker terug.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf de eerste dag werdt er goed geluisterd en geadministreerd. De communicatie verliep top. Men was echt serieus met ons bezig. We hebben ons doel bereikt, ik betwijfel of ik het zelfde op eigen houtje had kunnen bereiken. Dit zeg ik na zeer slechte ervaringen en desinteresse met de bank waar je jaren zakelijk en privé mee heb gedeald. Deze gaven geen gehoor en er werdt totaal niet meegedacht. Het was een zeer aangename verrassing bij de Hypotheker! Wereld zaak!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het hele proces verliep rommelig. Weinig communicatie met de adviseur. Last-minute moesten we toch nog veel documenten aanleveren waarvan eerst gezegd werd dat het niet nodig was. Uiteindelijk hebben we ook de financieringsdeadline moeten opschuiven omdat de stukken niet klaar waren. Inhoudelijk zijn we wel goed geadviseerd op het gebied van de hypotheekkeuze.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben heel goed vooraf geinformeerd door Saskia en daarna zijn de zaken soepel, helder en snel geregeld. De berichtgeving over de voortgang was ook helder en prettig. Waarvoor dank.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed en uitvoerig oriënterend gesprek. Uitstekend advies, waardoor een adviestraject wellicht overbodig zal blijken te zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De heer Luneman is zeer vriendelijk professioneel en kundig in zijn advies. Hij stelt zich in alle opzichten klantvriendelijk en flexibel op. Wij zijn zeer goed geholpen door Rene en zijn team. Na het advies zijn wij door Saskia en Paula uitstekend geholpen in het traject volgend op het advies. Soms complexe situaties lossen ze adequaat op en zorgen voor ontzorging bij de klant. Wij zijn blij dat we gekozen hebben voor de hypotheker Haarlem aan het Houtplein.

4 sterren: goede service, goed behandeld

heel klantvriendelijk kantoor in Haarlem en goeie adviseur Jeroen Tax. Snel geholpen, goed advies gekregen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke uitleg en zeer deskundig advies.

Prima gesprek, vragen beantwoord

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontzettend fijn en persoonlijk geholpen door Saskia. Er wordt goed meegedacht over wat voor jou de best passende oplossing is

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als altijd professioneel en uitermate vriendelijk begeleid door dhr A de Wit. Hij heeft mij, als leek, heerlijk alles uit handen genomen.

Houtplein 40

2012 DH Haarlem

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.