Persoonlijk en goed advies

Ik kom niet voor niks al jaren bij De Hypotheker Haarlem. Het contact is vriendelijk, persoonlijk of met aandacht en er is tijd voor je. Geen vraag is dom en als je nee zegt, blijft het daar ook bij. Ze schatten goed in welke kennis je zelf hebt en waar zij kunnen aanvullen. Het systeem is wat geautomatiseerd onpersoonlijk ;-) maar ik kan daar wel mee leven.

Snelle afhandeling hypotheek aanvraag

Door het handige dashboard was het proces van aanvragen van de hypotheek simpel geregeld. Het is precies duidelijk welke documenten je moet aanleveren. Hierdoor wordt het aantal contact momenten met de Hypotheker beperkt. Wanneer er wel contact was, was het uiterst vriendelijk.

Toptoko!

Alleen al om af en toe een overheerlijke cappuccino te kunnen nuttigen in een ruimte vol lieve en hardwerkende mensen, waar een ongedwongen en huiselijke sfeer heerst, koop ik eens in de paar jaar een andere woning.

Goede hulp, altijd bereikbaar

Ik word prettig geholpen. Duidelijke uitleg bij de benodigde documenten.

Uitstekend geholpen

Binnen 3 weken een huis gekocht dankzij Patrick. Duidelijke communicatie en erg behulpzaam!

snelheid

Zoals bekend kom ik al vele jaren denk 30 jaar al bij jullie. Dus het vertrouwen is erg hoog.

Uitstekend advies, adequaat en klantvriendelijk

Mijn ervaring met de Hypotheker Haarlem Noord was erg fijn. De gesprekken met mijn adviseur Mark waren erg duidelijk en professioneel. Bij vragen kon ik ze makkelijk telefonisch bereiken en via de portal kon ik alle vorderingen makkelijk volgen en documenten makkelijk uploaden. Voel me erg geholpen met het aanschaffen van mij eerste woning. Super bedankt ervoor!

Zeer snel en vakkundig geholpen

Zeer snel en vakkundig geholpen. Staan met raad en daad voor je klaar. Geven zeer snel antwoord op je vragen. Deskundig en begrijpelijk advies.

Hele fijne begeleiding voor starters

Wij als starters gingen zonder kennis een huis kopen. We konden regelmatig op gesprek komen. Als we belden hielpen zij ons ook direct verder en het portal is heel overzichtelijk met duidelijke uitleg. Alles werd tot in details uitgelegd waardoor het bijna gemakkelijk leek om een 1e woning te kopen.

De hypotheker heeft ons afgelopen periode geholpen. Uiteindelijk hebben we een huis gekocht. Zowel in het voortraject, rond de koop en rond de overdracht zijn zij betrokken geweest. Het was altijd zeer snel en prettig schakelen. We raden dit kantoor van harte aan. Dank je Patrick en collega's!

Snel en persoonlijke begeleiding

We hebben een prettige en snelle begeleiding gekregen bij het proces. We konden snel de verschillende stappen doorlopen. De afspraken op kantoor zijn goed bevallen, het stukje persoonlijk contact in zo’n belangrijk proces hebben wij als zeer prettig ervaren.

Ik ben erg fijn begeleid

Ik ben erg fijn en goed begeleid bij het afsluiten van mijn hypotheek en alles wat daarbij kwam kijken.

Behulpzaam, meedenkend, integer en vlot

Niet alleen Mark van Eck heeft mij snel en klantvriendelijk geholpen maar ook zijn (back-office) collega's stonden paraat met raad en daad. Dankzij hen hebben we vele hobbels gladgestreken en heb ik een mooi product gekregen. (Nogmaals) mijn hartelijke dank!!

fijne hypotheek verstrekker.

Een prettig ontvangst , goede en heldere uitleg op vragen . En een goed advies richting een hypotheek.

Prima geholpen maar voelde mij geen prioriteit

We zijn goed geholpen, en wanneer onze eigen adviseur niet beschikbaar was, werden we altijd snel door iemand anders verder geholpen. Het proces leek echter langer te duren dan nodig was, en vaak werden keuzes of bepaalde stappen niet duidelijk uitgelegd. Er werd soms van uitgegaan dat alles vanzelfsprekend was, maar voor iemand die hier niet dagelijks mee bezig is, is dat niet altijd het geval.

Super snelle top service en advies

Mark heeft mij voorzien van een super goed advies passend bij m'n situatie. Hij denkt mee en is supersnel. Ik had binnen een week m'n hypotheek rond. Echt een hele fijne ervaring en samenwerking.

Geweldig!

Hele fijne Hypotheekadviseur welke geduldig alles uitlegde en ook de vragen die daarop volgde geduldig aan ons uitlegde. Prima begeleiding van eerste tot laatste stap! Zeker een aanrader!

Fijne persoonlijke service en advies

Goede communicatie en meedenken door de medewerkers van de Hypotheker Haarlem/Velserbroek. Heel tevreden.

Snel & goed

Wij zijn snel, vriendelijke en deskundig geholpen met onze hypotheek

Excellent!

De adviseur is zeer deskundig en regelde snel de hypotheekverhoging voor ons. Het proces was zeer professioneel en grondig. Een echte aanrader!

Erg fijn geholpen door deskundige en vriendelijke adviseur

Mijn partner en ik zijn erg goed geholpen door een adviseur van De Hypotheker. De adviseur was deskundig, vriendelijk en wist op de juiste momenten humor te gebruiken. Het rondkrijgen van de hypotheek ging erg snel en het contact met alle medewerkers van De Hypotheker was heel prettig.

Professioneel en betrokken, zeer tevreden

Dit was de tweede keer dat ik gebruik heb gemaakt van de Hypotheker. Heb het weer als heel prettig ervaren. Patrick heeft al onze vele vragen elke keer weer geduldig beantwoord en nogmaals uitgelegd als we het niet snapten. Hij nam alle tijd en gaf ons nooit een gehaast gevoel. Hij kon alle gesprekken in het Engels voeren (mijn vriend is Engels), echt top! Hij belde ook vaak even na om zeker te weten dat we alles begrepen en of we nog vragen hadden. Heel pro-actief. Hij heeft veel kennis en is zeer professioneel maar toch betrokken.

Met veel geduld en kennis ben ik heel goed geholpen.

De hypotheker in Haarlem Noord heeft mij heel goed geholpen. De communicatie verliep prima. Het klantportaal is overzichtelijk en duidelijk. Het was helder wat er van mij verwacht werd. Het gaf mij rust dat ik wist dat iemand het financiële stuk met kennis en kunde van mij overnam.

Ontzettend goede en snelle hulp!

Patrick heeft ons weer ontzettend goed geholpen met het verhogen van onze hypotheek. Ik zou dit filiaal zeker aan raden aan anderen! Goed hulp en zorgen ervoor dat je het zelf ook goed begrijpt.

Floresstraat 1

2022 BB Haarlem

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.