4 sterren: goede service, goed behandeld

De hypotheek adviseur van de Hyptoheker heeft ons goed geholpen met het verkrijgen van een Hypotheek. We vonden het erg prettig dat die de tijd voor onze afspraken maakte. Hij was zelfs na werktijden beschikbaar.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb altijd goede contacten gehad met een van de adviseurs van dit filiaal, maar ik wil de dames die daar ter ondersteuning zitten (Sophie, Joyce en Sissy) ook een dikke pluim geven! Aan de telefoon zijn ze altijd even vriendelijk en hulpvaardig, en zo hoort dat natuurlijk ook, maar hun grootste kracht zit hem er in dat ze altijd zeer snel reageren bij vragen en uitzoekwerk. Je hoeft er niet achteraan te bellen omdat dingen te lang duren (iets wat ik bij andere bedrijven helaas maar al te vaak meemaak). Ik heb dat contact dan ook altijd als zeer prettig ervaren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben de samenwerking en het contact met onze adviseur en de medewerkers van De Hypotheker Haarlem Noord als erg prettig ervaren. We zijn vriendelijk, snel en professioneel ondersteunt bij het verkrijgen van de hypotheek. Onze complimenten!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima kerel mark en zijn pieten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een kennismakingsgesprek waarin wij onze situatie en wensen bespraken zijn wij in twee vervolg gesprekken uitstekend geïnformeerd over de mogelijkheden. Na het van onze kant leveren van de benodigde stukken hebben zij de hypotheek verder geregeld. Morgen zitten we bij de notaris. Vakwerk!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd vriendelijk ontvangen en nooit lang hoeven wachten. De informatie was duidelijk en goed uitgelegd. Er wordt goed geluisterd naar onze wens. we hebben nooit t idee gehad dat we te lang tijd innamen. prima service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit was de tweede keer dat Mark van Eck ons geadviseerd heeft bij het afsluitenvan een hypotheek. Duidelijk, deskundig en steeds een paar stappen vooruit, maar wel zodanig dat hij ons meeneemt in zijn gedachten. Erg prettig in het contact ook. En dat laatste geldt zeker ook voor de andere mensen die ons bij De Hypotheker Haarlem Noord geholpen hebben.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hebben de aanvraag en behandeling van onze hypotheek bij de Hypotheker als zeer prettig en deskundig ervaren , bedankt voor de goede afhandeling .

4 sterren: goede service, goed behandeld

enige die ons probleem kon oplossen, manier was doelgericht en slagvaardig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer positief over de samenwerking met De Hypotheker. Een plek waar je op je gemak wordt gesteld door uitgebreid de tijd voor je te nemen. Erwin was zeer behulpzaam en altijd opzoek naar de beste oplossing. Al met al zeer te spreken over de goede service! Iets wat erg welkom is in deze overhitte huizenmarkt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op een zeer ontspannen wijze zijn wij door de hypotheekaanvraag geloodst. Snelle reactie op vragen middels de mail. Hebben ook zeker het gevoel uiteindelijk de beste keuze qua hypotheekverstrekker te hebben gekregen. Top.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn heel goed geholpen door Erwin Dekker. Onder grote tijdsdruk loodste hij ons door het aanvraagproces voor een nieuwe hypotheek heen. Wij bevelen de hypotheker en in het bijzonder Erwin Dekker aan iedereen aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nee, ik geef eigenlijk nooit tienen, maar nu, voor de diensten van Mark van Eck van de Hypotheker, wel. Ik weet namelijk niet wat hij anders of beter zou moeten doen dan hij voor ons gedaan heeft. En dat eigenlijk al 15 jaar lang constant, bij de financiering van ons eerste huis in 2003 en ons nieuwe huis in 2018. Mark doet wat hij belooft, heeft perfecte en actuele kennis van zaken, legt goed uit en schrijft op z'n kop om het voor de klant inzichtelijk te maken. Hij denkt mee, gaat op zoek naar de best mogelijke financiële oplossing en regelt het met de financieel dienstverlener. Hij belt en mailt zeer snel terug als je vragen hebt of als je ergens mee zit - meestal binnen het uur. En lukt snel reageren niet, dan laat hij dat ook weten. Zeer communicatief, zeer prettig om mee te werken. Het allerbelangrijkste: Mark geeft je het vertrouwen dat de financiering wel goedkomt. Dus in hectische tijden is dat een grote geruststelling. We verhuizen binnenkort naar een dorp buiten Haarlem - uiteraard met een uitstekende door Mark geregelde hypotheek - maar ik blijf klant van Mark. Dus als we nog's gaan verhuizen, dan kom ik naar Haarlem toe.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De Hypotheker stond altijd paraat en is altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden. Als nietswetende starters voelde wij ons snel op ons gemak en werden we zeer goed geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben de hypotheker als zeer goed ervaren. Snel en betrouwbaar.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer prettig en professioneel gesprek. Al onze vragen zijn beantwoord. Er wordt zeer goed meegedacht en geadviseerd. Kopje thee erbij... Helemaal goed.

Was prima gesprek.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot nu toe uitstekende ervaring mee

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op advies van mijn schoonzoon en dochter om met mijn wensen naar de hypotheker te gaan . En dan vooral te vragen naar Mark van Eck omdat zij ook heel tevreden zijn over zijn manier van werken goed ,snel en duidelijk . En ik moet bekennen dat het allemaal klopt , nu afwachten of mijn bank wil mee werken aan de nieuwe hypotheek .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eg prettig gesprek. Fijn dat een afspraak maken heel snel kon.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Genoeg tijd en ruimte voor vragen en een duidelijke uitleg.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik heb een heel fijn gesprek gehad, zonder het gevoel te hebben dat ik domme vragen stelde, wat ik ongetwijfeld gedaan heb, veel geduld en uitleg. Ook werd er meteen actie ondernomen om alle mogelijkheden te onderzoeken, een dikke pluim. Zelfs toen ik klaagde over de warmte werd direct de airco aangezet, heel vriendelijk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een prima gesprek gehad, duidelijk en eerlijk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies en dan de volgende stap voor een hypotheek

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig eerste gesprek. Verhelderend en duidelijk. Geen valse hoop of verwachtingen.

Floresstraat 1

2022 BB Haarlem

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.