Duidelijke uitleg, super geholpen.

Uitstekend!

Zeer goed en prettig advies! Heldere uitleg op vragen!

goede uitleg en snelle reactie.

goede service en aardige mensen.

Professionele en snelle service

Altijd snel en professioneel advies en hulp bij de Hypotheker Hellevoetsluis. Zeer over te spreken.

Zeer klantvriendelijk, meedenkend en professioneel

Besprekingen zijn in zeer prettige en persoonlijke sfeer verlopen, adviezen en aanbevelingen op maat, prima afhandeling en begeleiding in gehele traject, we zijn er bijzonder tevreden over.

Goede service,vlotte afhandeling

Danielle is een aardige vrouw,die haar werk goed doet.ze geeft duidelijk advies.ze heeft onze deadline ruimschoots gehaald.

Prima service en vriendelijk en spontaan personeel.

Het was voor ons al een heel aangename verrassing dat men ons op basis van no cure no pay wilde helpen. Door de inzet van Daniëlle die hier behoorlijk wat tijd in heeft gestoken is alles rond gekomen.

Net dat stapje extra lopen voor je klanten - dat maakt het verschil.

De dag nadat wij een bod hadden uitgebracht hoorde wij via de centrale dat onze adviseur al helemaal vol zat, toch konden wij s'avonds al komen en bleef hij voor ons overwerken. Ik kende onze adviseur al van mijn starters woning - dus had geen enkele twijfels. Alles keurig netjes afgehandeld! Het is fijn om een adviseur te hebben die overal verstand van heeft; Studieschuld, verzekeringen, e.d. Mochten wij ooit weer gaan verhuizen dan hoeven wij niet meer te kiezen waar wij naar toe gaan. Bedankt!

Duidelijke uitleg op een vriendelijke manier

Ernst heeft mij in een nare situatie heel goed geholpen met duidelijke uitleg, realistisch advies en stevige bemiddeling met de bank.

Een geoliede doortastende machine

Niets dan lof voor dit kantoor in Hellevoetsluis. Ervaring en optimale service is een gebleken succes.

Professioneel en klantvriendelijk

Afhandeling zeer to the point en er wordt altijd heel snel èn adequaat gereageerd op vragen. De contacten met de adviseur zijn ontspannen, vriendelijk en altijd met veel geduld. De adviezen zijn goed en er wordt gestreefd naar optimale resultaten voor de klant.

Goede service via korte lijnen.

Goede en duidelijke communicatie. Wanneer er iets niet duidelijk was werd dit alsnog extra toegelicht. Ook per mail goed contact gehad. Blij met de geadviseerde producten.

vriendelijk, deskundig en heldere communicatie tussen klant en personeel

Een meedenkende financieel adviseur, die op de hoogte is van onze situatie en daar gedegen en eerlijk over kan adviseren was een plezierige aangelegenheid, en zeker voor herhaling vatbaar.

Ontzorgend

Wij kunnen altijd terecht bij de Hypotheker met onze vragen. We worden altijd professioneel geholpen.

Persoonlijke service en in het belang van de comsument handelend.

Goed advies en een prettige en persoonlijke afhandeling van het papierwerk. In mijn geval was er sprake van tijdsdruk en hierop is goed en adequaat gehandeld richting verschillende partijen.

Goed, duidelijk en profesioneel advies

Zeer duidelijk advies. Altijd snelle en duidelijke reactie op alle vragen. Niks op aan te merken! Bedankt voor alles Ernst ( en zeker ook Ryanne)

Staat open voor verschillende mogelijkheden

Prima gesprekken waarin alles mogelijk is, even nog een andere manier van kijken en voor en nadelen bespreken. Kortom wat een klant nodig heeft! Hierdoor 5 sterren en vooral voorzetten Met vriendelijke groet 2 tevreden klanten Patrick en ester wismeyer

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf eerste ontmoeting/afspraak een goed gevoel bij de 'onderhandelingen', wat resulteerde in een vlot verloop/aanvraag van mijn hypotheek.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijne mensen , en een goede service en zeker ter zake kundig !!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg vriendelijk en vakkundig geholpen bij het afsluiten van mijn hypotheek. De communicatie verliep snel en prettig en ik voelde mij goed geadviseerd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben uitstekend geholpen met het oversluiten van de hypotheek. Er is mij op een duidelijke manier uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Tijdens de afhandeling is er steeds goed contact geweest over de stand van zaken. Ik zal een eventuele volgende keer zeker weer gebruik maken van hun diensten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben al jaren klant en zeer tevreden over de uitstekende service van de Hypotheker Hellevoetsluis.. Ook als de hypotheek is afgesloten staan ze altijd snel klaar om vragen te beantwoorden en geven betrouwbaar advies.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De Hypotheker/Ernst en collega's hebben mij de afgelopen maanden in mijn privé-beslommeringen volledig ontzorgd. Ik kon vertrouwen op de discretie, kennis en kunde (en het netwerk) waarbij ik steeds netjes werd meegenomen in de stappen en het proces.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed advies, het team stond altijd voor ons klaar. Groot compliment aan Maarten voor zijn persoonlijke begeleiding en zonder hem hadden we niet geweten dat er een starterslening mogelijk was !

4 sterren: goede service, goed behandeld

De aanvragen worden goed geregeld. Je word van alles optijd op hoogte gebracht. Goede contact.

Bruggehoofd 12

3223 DC Hellevoetsluis

0181-391 291

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.