4 sterren: goede service, goed behandeld

Ervaring wel goed altijd keurig geholpen. Alleen mijn tussenpersoon is naar een ander kantoor gegaan en ik heb geen vervanger gekregen. Gelukkig waren zijn collega' s bereidwillig mijn vragen te beantwoorden. Dus alles is goed gekomen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel goed en uitgebreid advies gekregen van Ferry. Hij nam echt de tijd voor ons en heeft alles tot in de puntjes geregeld. Ook bij latere vragen was hij goed bereikbaar voor advies

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel fijn en snel geholpen! Alles is verlopen naar wens. Ik zou het zeker aanraden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geluisterd naar onze wensen. Eerlijk advies, geen onnodige verzekeringen etc. Prima bank gekozen die voldoet aan nagenoeg al onze wensen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een goed advies en heel goede service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer deskundig advies, flexibel in het maken van vervolgafspraken. Goed gevoel bij.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn met het oversluiten van de hypotheek heel erg goed en prettig geholpen. Alles is heel duidelijk uitgelegd en ook met vragen konden we altijd terecht en werden we netjes te woord gestaan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Helder en deskundig advies ontvangen. Het afsluiten van de hypotheek was snel geregeld tegen een hele aantrekkelijke rente. De stress van het regelen van het financiële plaatje van onze verhuizing is door deze Hypotheker helemaal weggenomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel fijn gesprek over mijn hypotheek die ik jaren geleden heb afgesloten. Ferry was vriendelijk en gaf vriendelijk en geduldig antwoord op al mijn vragen. Fijn om zo geholpen te worden, in een ook nog eens kosteloos gesprek. Ferry dank!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed, ik werd hartelijk ontvangen,medewerkers waren erg vriendelijk alles werd rustig en duidelijk uitgelegd en meneer Ferry denkt mee om de beste hypotheeklening af te sluiten. De Hypotheker in Hellevoetsluis is zeker een DIKKE 10 waard ik bedank iedereen voor de goede hulp.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed door ferry voorgelicht had al goede ervaringen met Ferry en de Hypotheker. Mijn ex had ook bij hun een hypotheek geregeld. Top ga zo door.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk, open en gastvrij ontvangen en adviesgesprek gehad. Je voelt je bij Ferry onmiddellijk op je gemak. We hebben professioneel en snel een prima advies gekregen. Complimenten!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig geholpen. Alles eenvoudig en simpel uitgelegd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een prima hypotheekadvies ontvangen van Ferry The. Onze hypotheek helemaal afgestemd op onze wensen. Via een goed en open oriënterend gesprek is er een perfect sluitend advies afgegeven. Wij zijn zeer tevreden over Ferry zijn inspanningen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima geholpen, Ferry nam zeer de tijd en daarna was er snel een offerte. Alles duidelijk (was ook niet ons eerste huis) Ook belangrijk is de back-office. Ryanne heeft alle papieren keurig verzorgd.Complimenten voor het hele team

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De informative verstrekking van Ferry The en collega's was zeer goed. Ook buiten kantoor uren gaf Ferry nog even snel een antwoordje zodra er een "stress momentje" voor kwam. Prima service, zeer aan te rade!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een hele fijne en goede ervaring. Duidelijke uitleg en met vragen kan ik altijd terecht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een in mijn ogen complexe hypotheekaanvraag met tijdsdruk waarbij meerdere partijen betrokken waren, is op een zeer professionele, doeltreffende manier opgepakt en succesvol afgerond. Ze hebben mij ontzorgd waarvoor dank. Ik zou De Hypotheker Hellevoetsluis een ieder kunnen aanbevelen.

Uitstekende service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super tevreden tot nu toe.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk onderhandelingen met zeer duidelijke uitleg van de mogelijkheden waardoor de keuze eenvoudig gemaakt kan worden. Aanvullende vragen worden direct naar behoren beantwoord of op korte termijn beantwoord bij nader onderzoek

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij werden prima geholpen. De adviseur kwam snel tot de kern van onze vraag en heeft ons vervolgens met een duidelijke uitleg antwoord gegeven op al onze vragen. Daarna kregen wij een totaal advies mbt onze situatie voor nu en in de toekomst.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima contact. Snelle actie van hypotheekadviseur. De hypotheekadviseur nam ook echt de tijd voor vragen en aanvullingen op het advies. De hypotheek was snel geregeld in drukke tijden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles perfect geregeld! Veel gehad aan onze adviseur Ferry The. Ik zou Ferry graag aanraden aan iedereen. Altijd snelle reactie en gepaste uitleg bij de dingen die je zelf niet helemaal begrijpt. Verder werd alles meteen van A tot Z voor ons geregeld. Een dikke 10 voor de hypotheker en in het bijzonder onze adviseur Ferry.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben een heel eerlijk en duidelijk advies gehad! Het aanbod wat we van onze huidige aanbieder hadden gehad was prima en dat werd ons zo ook verteld. Geen druk of gladde verkoop praatjes, gewoon eerlijk advies!

Bruggehoofd 12

3223 DC Hellevoetsluis

0181-391 291

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.